Προς το περιεχόμενο

mipos prepei na ksanampei orio stis aggelies?

Dark_son20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα διαφωνισω φιλε momotis μαζι σου γιατι:

1ον)ο καθε ενας που θα διαφωνισει με την τιμη που τιθεται θα τιμωρηθει απο τον mod(αναλογα την περιπτωση),

2ον)οι πληροφοριες που θα δινονται οχι μεσω πμ,αλλα δημοσια,δεν θα βοηθουν μονο εναν,αλλα ολους που ενδεχομενως ενδιαφερονται για το προιον,

3ον)με τον τροπο που λεω η καθε αγγελια δημοσιευεται μια φορα.πληροφοριες και update στις τιμες γινονται στην ιδια την αγγελια,συνεπως δεν χρειαζεται να ανατρεξεις 5 σελιδες πισω,να ψαξεις για να δεις τη μειωση π.χ της τιμης...εξαλλου,πιστεψε με οι αγγελιες που θα ειναι πραγματικες ευκαιριες,θα κλεινουν πολυ γρηγορα...

Σχετικα με αυτο που αναφερει ο sotos θεωρω απαραδεκτο να μην καταχωρειται καθολου η τιμη.η πλειονοτητα των μελων,παντως,αναγραφει την τιμη ειτε στην αρχη ειτε στο τελος.δε μου αρεσει εκεινο που διαβαζω καμια φορα:"περιμενω προτασεις,προσφορες με πμ"...sorry αλλα πολυ 'καπως' μου φαινεται αυτο...οταν πουλας κατι ξερεις περιπου ποσα πρεπει/θελεις να ζητησεις...το παραπανω μου κανει περισσοτερο σαν δημοπρασια(οπως λεει και ο sotos).

Ολα τα παραπανω αποτελουν σκεψεις/προτασεις δικες μου και επειδη ειναι η τριτη φορα που ποσταρω στο συγκεκριμενο θεμα δεν θελω να παρεξηγηθω ουτε απο καποιο μελος ουτε απο καποιον mod(προσεξα οσο μπορουσα περισσοτερο ολα αυτα που εγραψα),αλλωστε το ζητουμενο ειναι η βελτιωση του forum...

Δημοσ.
profanos exete xasei xrises epoxes epi apantiseon stis aggelies me apokorifoma enan tipo pou empaine kathe mera kai ekane prosfores se oles tis aggelies typou

core2duo 6600 sou dino 30 eyro.

μιλαμε ελιωσα στο γελιο!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
profanos exete xasei xrises epoxes epi apantiseon stis aggelies me apokorifoma enan tipo pou empaine kathe mera kai ekane prosfores se oles tis aggelies typou

core2duo 6600 sou dino 30 eyro.

Ferte pisw tis meres tis kales,,,,,,,,....,,,

Na blepw up kai kra3imo kai gelio kai..........

Δημοσ.

Όσοι με τόση ευκολία ζητούν την επιστροφή του παλαιότερου μοντέλου στις Αγγελίες, θα έπρεπε να είχαν εξαναγκαστεί σε μια-δυο μέρες moderating του section. Νομίζω θα ήταν αρκετό να τους κοπεί η όρεξη για γέλιο και χαρά... ;)

Δημοσ.

Το να αρχίσει ξανα η απάντηση στις αγγελίες θέλει τρελή δουλεια από mods.

Αλλά καλό είναι να μπουν όρια... Πχ πάνω από κάποια ποστ και πάνω από κάποιες μέρες στο site...και όποιος επαναδημοσιεύει ή νομίζει ότι είναι παζάρι ένα ωραιότατο ban μιας βδομαδούλας και αν δεν του αρέσει ban μόνιμο...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συζητάτε για δυνατότητα reply στις αγγελίες αφού αυτό αποκλείεται :)

Οτι υπάρχουν ζητήματα με spamming, υπάρχουν. Προσοχή: Αν ένας χρήστης βάλει τιμή στον τίτλο της αγγελίας και μετά θέλει να τη ρίξει, προφανώς δικαιούται αναδημοσίευση με τη νέα τιμή, και δεν το θεωρούμε spamming.

Αν όμως βλέπετε ότι κάποιος το παρακάνει και ποστάρει σε μικρό διάστημα την ίδια αγγελία, είστε ευπρόσδεκτοι να πατήσετε το κουμπάκι του Report και να είστε βέβαιοι πως θα μεριμνήσουμε ;)

Δημοσ.

Episis kati akoma .

Mipws tha eprepe na dimiourgithei ksexoristo RSS gia tis aggelies?

Den Kserw kata poso einai dinato auto na ginei apla emena proswpika pou den me endiaferoune oi aggelies einai polly spastiko sto RSS ta misa bookmarks na einai gia aggelies.

Δημοσ.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συζητάτε για δυνατότητα reply στις αγγελίες αφού αυτό αποκλείεται :)

Mia elpida eixame......mia prosmonh......

Mh mas ta kobeis ta ftera akarde moderatwra.

Toulaxiston anoixte ena section me mono topic ena flame typou AMD Vs Intel, na epitreponte eleythera piasimata kai athirostomies..........

H ena thrasades Vs manowarades me moderator ton Koutoubo.....

Δημοσ.

Κι εγώ συμφωνώ με την επαναφορά του ορίου και να κάνω και μια πρόταση : Να δημιουργηθούν sections. Π.χ. Pcs/laptops, VGAs, κινητά, κλπ κλπ. Έτσι είναι πιο εύκολη η αναζήτηση από τους ενδιαφερόμενους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...