galil Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Επειδή έχω παρατηρήσει πως ο mozilla δεν ανοίγει κάποια παράθυρα (κυρίως links) ψάχνω έναν γρήγορο και ασφαλή browser.Για τον Opera και τον Avant που έχω ακούσει καλά λόγια είναι πράγματι καλύτεροι από τον mozilla?
PATRINOS06 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 προσωπικα με τον mozilla ειμαι κατευχαριστημενος αλλα πολλοι απ'όσο ξερουν προτιμου opera
emilios_x Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 +1 sto mozilla με έχει βολέψει αφάνταστα..εναλλακτικά για κάποια sites i.e
antonl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 [...]ο mozilla δεν ανοίγει κάποια παράθυρα (κυρίως links) [...] Εννοείς πως δεν εμφανίζει σωστά τα περιεχόμενα αυτών των σελίδων ή απλά δεν ανοίγει κανένα παράθυρο; Δηλ. αν αντί να πατήσεις το link κάνεις copy/paste το url στην address bar δουλεύει σωστά;
BadGuy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Ο Mozilla πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος.Απλά είναι νομίζω πιο βαρύς από τους άλλους!Άμα δε θες Mozilla βάλε Opera!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.