Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα κ λύση

fysikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά μια φίλη μου έχει ένα laptop κ της έχει χαλάσει κάτι στην υποδοχή του βύσματος τροφοδοσίας με αποτέλεσμα να μη μπορεί να το φορτήσει. έχει 99% σπάσει ένα ελασματακι που έχει μεσα οποτε δεν κλείνει κύκλωμα. το έχει πάει σε διάφορους ηλεκτρονικούς και δε βρήκε λύση. απο την hp αποτι μου είπε της είπαν καπου 100 ευρω μόνο για να το δούν. είναι δυνατόν να ζητάνε τόσα. είναι τόσο δύσκολο να φτιαχτεί αυτό?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να αλλάξεις ένα βυσματάκι δεν είναι τόσο τρομερό. Όμως ποιός θα αναλάβει την ευθύνη να το κάνει?

Άν κάτι πάει στραβά ή απλά δεν "κάτσει" καλά η κόλληση το πισι μπορεί να πάθει μη επιδιορθώσιμη ζημιά.

100? μονο και μόνο για να το δουν είναι όντως πολλά (και ποιος ξέρει τι θα ζητήσει η hp για το service...).

Κάποιος που έχει εστω και μικρή εμπειρία με κολλητήρι μπορεί φαντάζομαι -ένας θεός ξέρει που και πως έχει τοποθετήσει η εταιρία το εξάρτημα στη μητρική- να κανει αυτό που ζητάς.

Μιας φίλη επίσης έχει το ίδιο πρόβλημα με τον futjitsou..Δοκίμασε με μια μικρή καρφίτσα να σηκώσεις το έλασμα που έχει το βύσμα γιατί μάλλον χαλαρώσει και έπεσε κάτω..Δεν θα λυθεί το πρόβλημα αλλά προσωρινά θα σου κάνει δουλειά για φόρτιση..Εγώ έτσι το της το έκανα και έπιασε αλλά μετά από βάλε βγάλε πάλι τα ίδια..και ξανά από την αρχή:???:

εγω που ειχα προβλημα σε ενα fujitsu πηγα στην pc systems στο μαρουσι-εξουσιοδοτημενο σερβις και εκει χρεώνουν 50 ευρω+φπα για ελεγχο

νομιζω ειναι και για ΗΡ εκει,δεν ειμαι σιγουρος

κανε ενα τηλεφωνο

τα 100 ακουγονται υπερβολικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...