Προς το περιεχόμενο

Που έχετε το κατεβαστήρι σας;

AlexNet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκετοι από όλους μας χρησιμοποιούν τον παλιό τους υπολογιστή σαν κατεβαστήρι. Τον έχετε κάπου να μην φαίνεται, σε κάποια αποθήκη ή κάπου αλλού????

Εγώ τον έχω τοποθετήσει κάτω από το ντουλάπι της κουζίνας (!!) με ασύρματη πρόσβαση, χωρίς οθόνη, ultravnc κ ρεύμα από την μπρίζα για το πλυντήριο πιάτων....

Δημοσ.

Στο μπαλκόνι, σε χαρτόκουτο, μέσα σε πλαστική ντουλάπα, (μιλάμε το μηχάνημα χτυπάει 60αρια σε θερμοκρασίες :P) με Wi-Fi και γω. Όσο για ρεύμα, ευτυχώς υπάρχει πρίζα δίπλα στη ντουλάπα...

Δημοσ.

ελεος!!!τι αλλο θα δουν τα ματια μας!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αμφοτερες παντως ειναι ωραιες ιδεες. (μου εξιταρατε την φαντασια!!!)

να υποθεσω η ολη διαχειριση γινεται με remote desktop??

Δημοσ.

Στο πανεπιστήμιο ! κατεβάζω με 8.5 ΜΒ/sec !!! οπότε χάνεται το νόημα του "κατεβαστηριού" οτι θέλω κατεβαίνει σε 5-10min

Δημοσ.
Στο πανεπιστήμιο ! κατεβάζω με 8.5 ΜΒ/sec !!! οπότε χάνεται το νόημα του "κατεβαστηριού" οτι θέλω κατεβαίνει σε 5-10min

Ποτέ δεν είναι αρκετά,όσα κατέβασες.....

Δημοσ.
@desolatorXT, και τι σχεση εχουν ολα αυτα ; Κοιτα καλυτερα το θεμα...

οκ εκανα delete το ποστ, pffffffffffff :?

(ο καθένας έλεγε πως χρησομοποεί το παλιό του pc, ε είπα κ εγώ τι έκανα το δικό μου...)

Δημοσ.

Το κατεβαστήρι, επειδή είναι λαπτοπ, "στέκεται περήφανο" ανάμεσα στο PC (συνδεδεμένα με ενσύρματο router) και το κρεβατάκι μου... (πειράζει που κοιμόμαστε δίπλα-δίπλα;). Λέτε να κολλήσω καναν ιό;

Δημοσ.
Το κατεβαστήρι, επειδή είναι λαπτοπ, "στέκεται περήφανο" ανάμεσα στο PC (συνδεδεμένα με ενσύρματο router) και το κρεβατάκι μου... (πειράζει που κοιμόμαστε δίπλα-δίπλα;). Λέτε να κολλήσω καναν ιό;

για ιο οχι αλλα κατα πασα πιθανοτητα ειναι βλαβερο για τον εγκεφαλο σου

Δημοσ.
για ιο οχι αλλα κατα πασα πιθανοτητα ειναι βλαβερο για τον εγκεφαλο σου

Πολύ λιγότερο από την πρίζα δίπλα στο κρεβάτι του.

Δημοσ.

γιατι ειχα την εντυπωση οτι καπου τον ξερω...απο καποιο βιβλιο ιστοριας(λες να καναμε μαζι φανταροι???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

ευχαριστωωωωωωω

Δημοσ.

Βρε παιδιά δεν μας λέτε και τα χαρακτηριστικά των "κατεβαστηριών" σας να δούμε και εμείς τι έχετε βάλει; Τι λειτουργικό; Linux ή Windows;

Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω πολλά παλιά κομμάτια από υπολογιστές και σκέφτομαι να στήσω ένα μηχανηματάκι.. Μάλλον με Linux για να είναι και πιο γρήγορο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...