Προς το περιεχόμενο

agora othonis ayrio help....

fantomas02

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω εχω το προηγουμενο μοντελο 150sq και η οθονη ειναι μαματη.Αυτη ειναι ακομα καλυτερη.Η φθηνη τιμη οφειλεται στο οτι δεν εχει dvi αλλα πιστεψε με δεν πειραζει.

Δημοσ.

ριξε μια ματια και στην wide. L194WT. ειναι καλυτερη πιστευω, με dvi και λιγα ευρω φτηνοτερη. αυτην θα επαιρνα αλλα τελευταια στιγμη πηγα στην L204WT-BF.

Δημοσ.
Εγω εχω το προηγουμενο μοντελο 150sq και η οθονη ειναι μαματη.Αυτη ειναι ακομα καλυτερη.Η φθηνη τιμη οφειλεται στο οτι δεν εχει dvi αλλα πιστεψε με δεν πειραζει.

Αν εννοείς την 1950SQ είχα την ίδια. Καλή για τα λεφτά της αλλά όχι και μαματη... Δες και μερικές άλλες και θα καταλάβεις ;)

Πάντως τη 1953 την έχει ένας φίλος μου, καλύτερη από την 1950 σίγουρα και αξιοπρεπής.

• Moderators
Δημοσ.

Να τη μας.... κι ελεγα γιατι εξαφανιστηκε ετσι ξαφνικα η 1952...

Ναι καλη ειναι, και το DVI σε αυτες τις τιμκες δεν κανει τη διαφορά!

Δημοσ.

Εμενα προσωπικα το συγκεκριμενο μοντελο δεν μου αρεσε καθολου...πολυ backlight bleeding,πολυ φωτεινοτητα (αυτο ρυθμιζεται βεβαια),απαραδεκτες γωνιες θεασης για το 2007 που βρισκομαστε!Εμενα μου φαινεται πολυ ψευτοοθονη,μονο ωραια χρωματα εχει και καλο χρονο αποκρισης!Μην παρασυρεσαι απο το contrast!Εγω φιλε θα σου προτεινα στα ιδια λεφτα την Samsung 940N ή την 920Ν,παρα πολυ καλες οθονες για τα λεφτα τους,δεν το περιμενα,με σωστα χρωματα,φωτισμο,πολυ καλο χρονο αποδοσης (με το ματι κρινω,δεν κοιταω νουμερα),σχεδον ανυπαρκτο backlight bleeding και καλες γωνιες θεασης!Εκτος αν θες την LG λογω εγγυησης!Οποια και να παρεις παντως σου ευχομαι να την χαρεις οσο μπορεις και μακρια απο καμμενα pixel :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...