fantomas02 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 geia sas exo dei ayto to mountelo kai mallon ayrio to xtipao.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168541 i alitheia einai oti exo dei xeirotera se xaraktiristika montela pio akriba apo ayto, mipos paizei tipota?? sas eyxaristo olous
Galis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Εγω εχω το προηγουμενο μοντελο 150sq και η οθονη ειναι μαματη.Αυτη ειναι ακομα καλυτερη.Η φθηνη τιμη οφειλεται στο οτι δεν εχει dvi αλλα πιστεψε με δεν πειραζει.
jason88 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 ριξε μια ματια και στην wide. L194WT. ειναι καλυτερη πιστευω, με dvi και λιγα ευρω φτηνοτερη. αυτην θα επαιρνα αλλα τελευταια στιγμη πηγα στην L204WT-BF.
FocusX Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Εγω εχω το προηγουμενο μοντελο 150sq και η οθονη ειναι μαματη.Αυτη ειναι ακομα καλυτερη.Η φθηνη τιμη οφειλεται στο οτι δεν εχει dvi αλλα πιστεψε με δεν πειραζει. Αν εννοείς την 1950SQ είχα την ίδια. Καλή για τα λεφτά της αλλά όχι και μαματη... Δες και μερικές άλλες και θα καταλάβεις Πάντως τη 1953 την έχει ένας φίλος μου, καλύτερη από την 1950 σίγουρα και αξιοπρεπής.
tsouk1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Την προτείνω ανεπιφύλακτα LG L194WT την έχω 4 μήνες κ όλα οκ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Να τη μας.... κι ελεγα γιατι εξαφανιστηκε ετσι ξαφνικα η 1952... Ναι καλη ειναι, και το DVI σε αυτες τις τιμκες δεν κανει τη διαφορά!
metalmike Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Εμενα προσωπικα το συγκεκριμενο μοντελο δεν μου αρεσε καθολου...πολυ backlight bleeding,πολυ φωτεινοτητα (αυτο ρυθμιζεται βεβαια),απαραδεκτες γωνιες θεασης για το 2007 που βρισκομαστε!Εμενα μου φαινεται πολυ ψευτοοθονη,μονο ωραια χρωματα εχει και καλο χρονο αποκρισης!Μην παρασυρεσαι απο το contrast!Εγω φιλε θα σου προτεινα στα ιδια λεφτα την Samsung 940N ή την 920Ν,παρα πολυ καλες οθονες για τα λεφτα τους,δεν το περιμενα,με σωστα χρωματα,φωτισμο,πολυ καλο χρονο αποδοσης (με το ματι κρινω,δεν κοιταω νουμερα),σχεδον ανυπαρκτο backlight bleeding και καλες γωνιες θεασης!Εκτος αν θες την LG λογω εγγυησης!Οποια και να παρεις παντως σου ευχομαι να την χαρεις οσο μπορεις και μακρια απο καμμενα pixel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.