Προς το περιεχόμενο

Boot CD που δεν κάνει... boot.

chakra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βαλει το cd των χp για να κανω format.Γραφει boot cd αλλα δε με βαζει στο μενου παταω κουμπια ιστοριες αλλα αυτο συνεχιζει κ μπαινει στα windows.Μπορει να με βοηθησει καποιος?:cry:

Δημοσ.

Αν και αφού λες ότι βγάζει το boot from cd δεν ισχύει αυτό που θα πω, αλλά απάντα εσύ για να αποκλείσουμε αυτό το ενδεχόμενο. Έβαλες από το bios σαν πρώτη συσκευή το cd?

Δημοσ.

Ναι φυσικα. Μηπως ,φταιει το οτι δεν ειναι service pack 2 το cd ,ενω αυτα που εχω εγκατεστημενα ειναι???

Δημοσ.

Ναι αυτο γραφει.Μετα θα πρεπε να βγαζει κατι να πατησω,ετσι?δε βγαζει τιποτα απολυτως,μπαινει στα windows.μετα πατουσα καλου κακου μπας κ γινει κατι.

Δημοσ.

Λοιπόν. Εκεί που βγάζει "boot from cd-rom........" πρέπει να πατήσεις κάτι, και να μην αφήσεις να ξεπεράσει εκείνο το σημείο. Κατάλαβες; Μόλις γράψει "boot from cd-rom.." πάτα αμέσως το space πχ. Το έκανες αυτό;

Δημοσ.

Δε νομίζω να έχεις πληκτρολόγιο με usb!!! Είναι πολύ πιθανό να μην σου λειτουργεί. Αν είναι έτσι βάλε ένα άλλο με σύνδεση ps2 και ξαναπροσπάθησε.

Δημοσ.

Παταω rulez δε κανει τιποτα.

Oχι δεν ειναι usb normal, powerSKY.

Εχω ενα αλλο cd xp αγγλικα ομως,μου βγαζει boot cd κ επειτα να πατησω κατι κ μπαινει κανονικα για format.το ελληνικο ομως δε κανει τιποτα.εχει προβλημα το cd?μεσα στα windoWs to diabazei κανονικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...