Προς το περιεχόμενο

κατη δεν παει καλα στην forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρε παλι να δεις τι νουμερο θα εισαι αυριο απο περιεργεια

νουμερα θα γινουμε τελικα με δαυτους

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
λοιπον...

πηρα την forthnet τηλεφωνο προχτες.

μετα απο λιγα λεπτα με καλεσαν στο κινητο

ενας τεχνικος προσπαθησε να με βοηθησει.

του ειπα οτι εδω και 5 μηνες (απο τοτε που εβαλα 2mbt) ειχα σταθερα σχεδον 1,8 Mbit download αλλα εδω και 10 μερες σερνομαι με 500-600 kbιτ.

αφου ειδαμε μαζι οτι δεν τρεχει τιποτα με το pc μου,θα εκανε αναφορα στον οτε.

πραγματι, (προς εκπληξη μου) την επομενη μερα (σημερα δηλαδη) με πηραν απο

τον οτε και μου ειπαν οτι βλεπουν τα noise margin και ολα τα υπολοιπα σχετικα ειναι super.

και για να μην μακρυγορω, κατεληξαν στο εξης:

ο provider μου δεν εχει σχεση, η γραμμη μου ειναι σωστη, αλλα... λογω εργασιων ή αναβαθμισεων το dslam μου πιταριστηκε και εχω τα χαλια που απεκτησα.

σε ερωτηση μου τι πρεπει να κανω μου ειπαν:

τιποτα.! απλα θα περιμενω μια εβδομαδα, οπου δινουν σημα στους τεχνικους, οταν μαζευτουν πολλες καταγγελιες (απο 100 και πανω) τοτε οι τεχνικοι, πανε στα προβληματικα dslam και αλλαζουν τους χρηστες ή οτι αλλο κανουν εν παση περιπτωσει.

ρωτησα εγω ποι νουμερο καταγγελοντος χρηστη ειμαι στο συγκεκριμενο προβληματικο dslam και μου ειπαν ο... τριτος.

αλλα να μην ανησυχω διοτι ο αριθμος των 100 και 200ων μπορει να φτασει ακομα και σε μια ημερα.

οποτε να κανω υπομονη μια εβδομαδα οπου θα πανε οι τεχνικοι στα dslam και θα λυσουν το προβλημα.

αν παρόλα αυτα, μετα απο μια εβδομαδα εχω ακομα προβλημα, μου ειπαν να τηλεφωνησω στο 121 του οτε για να δηλωσω την χαμηλη ταχυτητα, μιας και αυτοι ειδικευονται σε αλλης (τεχνικης) φυσης προβληματα και οχι οτι αφορα το adsl. δηλαδη, αν σε μια εβδομαδα δεν δω αποτελεσμα, αυτο παει να πει οτι το προβλημα τελικα δεν ηταν απο το dslam, και αρα θα ειναι ειδικης ανεξηγητης φυσεως προβλημα (x-files) και θα αναλαβει το τεχνικο τμημα πλεον του οτε.

αυτα μου ειπαν, αυτα σας μεταφερω.

οποτε ηρεμησα λιγακι. δεν με χτυπησαν τιποτα ανεξηγητα φαινομενα,

απλα με χτυπησε αυτο που κατα καιρους χτυπα ολους στην Ελλαδα μας.

δεν παραπονιεμαι... ειμαι ενας απο τους ...χιλιαδες και εγω πλεον !

H χωρα του ''στο περιπου'' ειμαστε...Γενικως μετριοι!

Δημοσ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (26/03/2007)

Η FORTHnet επιθυμεί να πληροφορήσει τους συνδρομητές της, ότι σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΟΤΕ, θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες στο δίκτυο ADSL την Πέμπτη 28/3/2007 και την Κυριακή 1/4/2007 κατά το χρονικό διάστημα 1.00'-7.00'π.μ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρξει, ενδεχομένως, δυσλειτουργία στις ADSL συνδέσεις (ολιγόλεπτες διακοπές), σε σημαντικό αριθμό περιοχών της Ελλάδας.

Τώρα αυτό δεν πρέπει να μπει sticky;To site του ΟΤΕ δε γράφει τπτ!!!!:evil: Είναι τελείως τρελλόι .Και παιδεύομαι να δω τι φταίει

Δημοσ.

Άντε και σήμερα από 2Mbit ακόμη πιο κάτω από τα 708Kbit. Σήμερα πιάνω την amazing ταχύτητα , super duper καταπληκτική, των 560Kbit. Άντε και εις κατώτερα!!

Δημοσ.

Για καποιο λογο το λαμπακι internet ειναι μονιμως πρασινο αναμμενο(η συνδεση ειναι μια χαρα), ενω τοσους μηνες αναβοσβηνε οταν χρησιμοποιουσα το ιντερνετ.

Αυτο ειναι καλο ή κακο?Εχω το linkys WAG345Gv2.

Δημοσ.

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

01/04/2007 18:17:08

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 170.15Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 310.27kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

το συνηθες φαινομενο της συνδεσης μου. πληρωνω για 768 και δεν εχω ουτε τα μισα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...