sleepy_head Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Ρε παιδια απο τις 4 το πρωι δεν ειχα dsl...Το λαμπακι dsl ηταν οκ, αλλα το λαμπακι ιντερνετ ηταν κοκκινο ή δεν αναβε καθολου...Μολις τωρα αποκατασταθηκε!Αλλοι με forthnet ειχαν προβλημα? εμένα κατα τις 7 (καινούρια ώρα) έπεσε η γραμμή..περίμενα κανένα μισάωρο και μετά πήγα για ύπνο αφού δεν μπορούσα να συνδεθώ. αυτό το κάνει συχνά τώρα τελευταία. Ακόμα δεν μπορώ να παίξω WoW
S2Katana Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Εμενα ηταν πεσμενη απο 5-10 το πρωι(νεα ωρα).Δοκιμασα στις 11 και απο τοτε εχει αποκατασταθει.Θα συμφωνησω πως τελευταια το κανει συχνα και με εκνευριζει.Περιμενα πανω απο 20' στο τεχνικο τμημα και μετα το εκλεισα!
theo37 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 διαβάστε εδω http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=193527
mimis19 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 εγω παιδες επιασα μολις τωρα με 1m/b download: 795kb/s upload: 163kb/s καλο εεεεεεεε?
warewolf Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 τωρα τις τελευταιες ημερες ακουω απο μερικους πως η forthnet εστρωσε. κι ομως ενω μεχρι και πριν μερικες μερες κατεβαζα με 225 kbyte, (1,8 Mbit) τωρα μετα βιας αγγιζω τα 500 κbit δηλαδη γυρω στα 60 kbyte. μην ρωτησετε αν φταιει το pc to router to firewall κ.τ.λ. αφου δεν εχω κανενα προβλημα με ολα αυτα. δοκιμασα ακομα και ενα crypto f200 που ειχα για τυχον προβληματα του linksys αλλα τιποτα παντα αυτες οι ταχυτητες εδω και 3-4 μερες. εχω γραμμη 2Mbιτ και ειμαι στην περιοχη των αμπελοκηπων. υπαρχει κανεις με ιδιο provider και περιοχη να πει αν εχει προβλημα ταχυτητας ? εχω δοκιμασει τα παντα και δεν φταιει το pc.
warewolf Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 το προβλημα συνεχιζεται και απαντηση δεν ειδα. παρακατω βλεπετε τι δειχνει το linksys στο adsl status. DSL Status: Up DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: INTERLEAVED Downstream Rate: 2045 Kbps Upstream Rate: 256 Kbps Downstream Margin: 31 db Upstream Margin: 36 db Downstream Line Attenuation: 22 Upstream Line Attenuation: 10 Downstream Transmit Power: 0 Upstream Transmit Power: 0 PVC Connection Encapsulation: RFC 2364 PPPoA Multiplexing: VC QoS: UBR PCR Rate: 0 SCR Rate: 0 Autodetect: Disable VPI: 8 VCI: 35 Enable: Yes PVC Status: Applied απο οτι βλεπω δεν υπαρχει καποιο προβλημα με το router ή τη γραμμή. ιδιες ταχυτητες πετυχαινω και με το crypto f200 οταν το συνδεσω αντι για το linksys. γιατι πετυχαινω ταχυτητα download στο speed test της forthnet μονο 500-600 kbps/sec ? μεχρι πριν μερικες μερες ειχα download 1,8 Mbps στο τεστ της forthnet. κανεις ομως δεν αναφερει προβλημα της forthnet στην περιοχη των αμπελοκηπων τωρα. αντιθετως ολοι μιλανε για καλυτερευση των επιδοσεων. μηπως ξερει κανεις τι μπορει να μου συμβαινει ???
pc_admin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 η ταχητητα εμενα και μερικων φιλων μου εχει μηοθει δραματικα ,διακοπεσ μεγαλεσ ,κατη δεν παει καλα στην εταιρια τωρα τελευταια.. Μαλλον θα επρεπε να βαλεις τιτλο κατι δεν παει καλα με το Adsl στην Ελλαδα.. Εχετε διαβασει τι τραβανε με τις ταχυτητες στην ΟΤΕΝΕΤ, στην ALTECNET, TELLAS , FORTHNET , ξεχασα κανενα?? ολοι σερνονται! Η ελλαδα σερνεται οπως ειχε βαλει τιτλο καποιος σε καποιο θεμα
caveneo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Εδώ Καβάλα είμασταν μια χαρά με 2Mbit, έπιανε πραγματικά 220KB/s download. Εδώ και μια εβδομάδα περίπου μας έχει ρίξει στα 708 περίπου Kbit/s. Ξέρει κανείς τί παίζει; Ή να αρχίσουμε να στέλνουμε e-mail στη forthnet. Πάλι δουλειά του ΟΤΕ μυρίζομαι!! Ξέρει κανείς το e-mail της forthnet;
d-miss@ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 apo kozanh....k egw prin 10 meres stathera 215k/s olh mera kathe ora. ektote to brady paizw sta 100 k kamia fora 90 k spania 80. den paraponiemai trela giati kata kapio tropo exw roufiksei olo to internet hehe "yperboles" k etsi den kaigomai ne katebasw poly prama.. apo kei k pera omows tha anaferw k egw oti nai eixa diafora sthn taxythta.. tha parei kairo na exoume kalo internet alla the pw oti pragmatika h ekseliksh tou internet einai toso grhgorh pou opws k na exei eimai eygnomon pou exw k ayto to internet pou exw :-o
caveneo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Να είμαστε ευγνώμονες για αυτά που έχουμε, αλλά και από την άλλη να έχουμε αυτά για τα οποία πληρώνουμε!!
S2Katana Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Εδώ Καβάλα είμασταν μια χαρά με 2Mbit, έπιανε πραγματικά 220KB/s download. Εδώ και μια εβδομάδα περίπου μας έχει ρίξει στα 708 περίπου Kbit/s. Μακαρι να με εριχνε και εμενα ετσι!:-P Περα απο την πλακα, και εγω απο Forthnet βλεπω μια πτωση στην ταχυτητα του μTorrent την τελευταια βδομαδα...:evil:
S2Katana Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (26/03/2007) Η FORTHnet επιθυμεί να πληροφορήσει τους συνδρομητές της, ότι σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΟΤΕ, θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες στο δίκτυο ADSL την Πέμπτη 28/3/2007 και την Κυριακή 1/4/2007 κατά το χρονικό διάστημα 1.00'-7.00'π.μ. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρξει, ενδεχομένως, δυσλειτουργία στις ADSL συνδέσεις (ολιγόλεπτες διακοπές), σε σημαντικό αριθμό περιοχών της Ελλάδας.
sotstorm7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 re paidia na rotiso kati?stin anakoinosi leei gia epektasi kai se nomo dodekaniswn..diladi i misi kriti den tha exei pali idioktito diktyo??
warewolf Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 λοιπον... πηρα την forthnet τηλεφωνο προχτες. μετα απο λιγα λεπτα με καλεσαν στο κινητο ενας τεχνικος προσπαθησε να με βοηθησει. του ειπα οτι εδω και 5 μηνες (απο τοτε που εβαλα 2mbt) ειχα σταθερα σχεδον 1,8 Mbit download αλλα εδω και 10 μερες σερνομαι με 500-600 kbιτ. αφου ειδαμε μαζι οτι δεν τρεχει τιποτα με το pc μου,θα εκανε αναφορα στον οτε. πραγματι, (προς εκπληξη μου) την επομενη μερα (σημερα δηλαδη) με πηραν απο τον οτε και μου ειπαν οτι βλεπουν τα noise margin και ολα τα υπολοιπα σχετικα ειναι super. και για να μην μακρυγορω, κατεληξαν στο εξης: ο provider μου δεν εχει σχεση, η γραμμη μου ειναι σωστη, αλλα... λογω εργασιων ή αναβαθμισεων το dslam μου πιταριστηκε και εχω τα χαλια που απεκτησα. σε ερωτηση μου τι πρεπει να κανω μου ειπαν: τιποτα.! απλα θα περιμενω μια εβδομαδα, οπου δινουν σημα στους τεχνικους, οταν μαζευτουν πολλες καταγγελιες (απο 100 και πανω) τοτε οι τεχνικοι, πανε στα προβληματικα dslam και αλλαζουν τους χρηστες ή οτι αλλο κανουν εν παση περιπτωσει. ρωτησα εγω ποι νουμερο καταγγελοντος χρηστη ειμαι στο συγκεκριμενο προβληματικο dslam και μου ειπαν ο... τριτος. αλλα να μην ανησυχω διοτι ο αριθμος των 100 και 200ων μπορει να φτασει ακομα και σε μια ημερα. οποτε να κανω υπομονη μια εβδομαδα οπου θα πανε οι τεχνικοι στα dslam και θα λυσουν το προβλημα. αν παρόλα αυτα, μετα απο μια εβδομαδα εχω ακομα προβλημα, μου ειπαν να τηλεφωνησω στο 121 του οτε για να δηλωσω την χαμηλη ταχυτητα, μιας και αυτοι ειδικευονται σε αλλης (τεχνικης) φυσης προβληματα και οχι οτι αφορα το adsl. δηλαδη, αν σε μια εβδομαδα δεν δω αποτελεσμα, αυτο παει να πει οτι το προβλημα τελικα δεν ηταν απο το dslam, και αρα θα ειναι ειδικης ανεξηγητης φυσεως προβλημα (x-files) και θα αναλαβει το τεχνικο τμημα πλεον του οτε. αυτα μου ειπαν, αυτα σας μεταφερω. οποτε ηρεμησα λιγακι. δεν με χτυπησαν τιποτα ανεξηγητα φαινομενα, απλα με χτυπησε αυτο που κατα καιρους χτυπα ολους στην Ελλαδα μας. δεν παραπονιεμαι... ειμαι ενας απο τους ...χιλιαδες και εγω πλεον !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.