Προς το περιεχόμενο

κατη δεν παει καλα στην forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η ταχητητα εμενα και μερικων φιλων μου εχει μηοθει δραματικα ,διακοπεσ μεγαλεσ ,κατη δεν παει καλα στην εταιρια τωρα τελευταια..

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

lipame ilikrina!

kai ontos kati den pai kala me tin forthnet teleftea giati edo kai kana mina eno exo 2mb sindesi katevazo kata meso oro me 180kb 190kb kai se ores aixmis me 160kbs!!

dld to provlima einai oti pigeni mia xara i sindesi mou kai den exo logo gia na griniaxo!

pros FORTHNET...

thermi paraklisi na xanarixete tis taxitites sto athlio men alla grinias apodexto epipedo tou proigoumenou mina dld giro sto 50kb to vradi kai 20-30kb tis ores aixmis giati mas kakomathenete ai den einai sosto!!

thelo na plirono 35e to mina gia 2mb kai na exo 384kbs opos prin!

Δημοσ.
η ταχητητα εμενα και μερικων φιλων μου εχει μηοθει δραματικα ,διακοπεσ μεγαλεσ ,κατη δεν παει καλα στην εταιρια τωρα τελευταια..

Ρε παλικάρι, πραγματικά πιο επικίνδυνο φαινόμενο μου φαίνεται αυτό που παρατηρείται κατά την σύνταξη και την ορθογραφία σου προς την ελληνική γλώσσα παρά το ότι μπορεί να είναι χαμηλές οι ταχύτητες του adsl!Γιατί της το κάνεις αυτό, πονάει και είναι και γριά.......

Δημοσ.

einai ores ores pou ta greeklish einai pio omorfa sto mati k apo ellinika... kati tetoies stigmes san auti edw.

tora panw sto thema sou, pare demo apo alli etairia gia na deis an ftaiei o paroxeas sou i o ote. na fantasto oti k oi filoi sou einai sto idio dslam me sena. pragma diolou parakseno an analogistei kaneis oti mporei na exei pitarei to dslam sas.

Δημοσ.

νομιζω οτι θα επρεπε να γινουν τα εεληνικα υποχρεωτικα με προαιρετικους τους τονους...για να μην μας βγουν τα ματια εδω μεσα

Δημοσ.
Ρε παλικάρι, πραγματικά πιο επικίνδυνο φαινόμενο μου φαίνεται αυτό που παρατηρείται κατά την σύνταξη και την ορθογραφία σου προς την ελληνική γλώσσα παρά το ότι μπορεί να είναι χαμηλές οι ταχύτητες του adsl!Γιατί της το κάνεις αυτό, πονάει και είναι και γριά.......

looooolllllllllllloooooolll

Δημοσ.
οντως πρεπει το insomnia να μην επιτρεπει την γραφη greeklish

Συμφωνω!

Περα απο το off topic, και σε εμενα κατι εχει παθει και κατεβαζω σταθερα με 80-110kbps!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...