g.pSUN Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 η ταχητητα εμενα και μερικων φιλων μου εχει μηοθει δραματικα ,διακοπεσ μεγαλεσ ,κατη δεν παει καλα στην εταιρια τωρα τελευταια..
atropa Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 lipame ilikrina! kai ontos kati den pai kala me tin forthnet teleftea giati edo kai kana mina eno exo 2mb sindesi katevazo kata meso oro me 180kb 190kb kai se ores aixmis me 160kbs!! dld to provlima einai oti pigeni mia xara i sindesi mou kai den exo logo gia na griniaxo! pros FORTHNET... thermi paraklisi na xanarixete tis taxitites sto athlio men alla grinias apodexto epipedo tou proigoumenou mina dld giro sto 50kb to vradi kai 20-30kb tis ores aixmis giati mas kakomathenete ai den einai sosto!! thelo na plirono 35e to mina gia 2mb kai na exo 384kbs opos prin!
Hlapatsas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 η ταχητητα εμενα και μερικων φιλων μου εχει μηοθει δραματικα ,διακοπεσ μεγαλεσ ,κατη δεν παει καλα στην εταιρια τωρα τελευταια.. Ρε παλικάρι, πραγματικά πιο επικίνδυνο φαινόμενο μου φαίνεται αυτό που παρατηρείται κατά την σύνταξη και την ορθογραφία σου προς την ελληνική γλώσσα παρά το ότι μπορεί να είναι χαμηλές οι ταχύτητες του adsl!Γιατί της το κάνεις αυτό, πονάει και είναι και γριά.......
kallair Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 einai ores ores pou ta greeklish einai pio omorfa sto mati k apo ellinika... kati tetoies stigmes san auti edw. tora panw sto thema sou, pare demo apo alli etairia gia na deis an ftaiei o paroxeas sou i o ote. na fantasto oti k oi filoi sou einai sto idio dslam me sena. pragma diolou parakseno an analogistei kaneis oti mporei na exei pitarei to dslam sas.
mikeharitakis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 pantws edw kai 3 meres enw i sindesi m pigene kala ksafnika sernete pali...den kserw an ofeilete se kapia anabatmisi i tipota allo alla katantaei kourastiko..
dterzakis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 einai ores ores pou ta greeklish einai pio omorfa sto mati k apo ellinika... kati tetoies stigmes san auti edw Λυπάμαι που θα το πω.. αλλά έχεις δίκιο
kostassid Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 νομιζω οτι θα επρεπε να γινουν τα εεληνικα υποχρεωτικα με προαιρετικους τους τονους...για να μην μας βγουν τα ματια εδω μεσα
user-64 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 οντως πρεπει το insomnia να μην επιτρεπει την γραφη greeklish
theo37 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Ρε παλικάρι, πραγματικά πιο επικίνδυνο φαινόμενο μου φαίνεται αυτό που παρατηρείται κατά την σύνταξη και την ορθογραφία σου προς την ελληνική γλώσσα παρά το ότι μπορεί να είναι χαμηλές οι ταχύτητες του adsl!Γιατί της το κάνεις αυτό, πονάει και είναι και γριά....... looooolllllllllllloooooolll
S2Katana Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 οντως πρεπει το insomnia να μην επιτρεπει την γραφη greeklish Συμφωνω! Περα απο το off topic, και σε εμενα κατι εχει παθει και κατεβαζω σταθερα με 80-110kbps!
MesmerizingGirl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Τις προηγούμενες μερες ειχα κι εγω αντιστοιχο προβληματακι αλλα σημερα φαινεται εστρωσε και κατεβαζω με νορμαλ ταχυτητες.
arismario Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μια από τα ίδια η 4νετ κάνει πολλά νερά..Θεσσαλονίκη Ανατολικά
kallair Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 meta ton ipovivasmo se 768 pleon exo kaliteres taxitites apo otan eixa 1 mbit.... a re koloote k ta dslam sou...
laguna Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Can we atleast write in plain english here? Im afraid that writting in greek needs too much time and effort.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.