lukanikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Αγαπητη φιλοι, Εχω ενα προβλημα με τους ελληνικους υποτιτλους. Ενω παιζουν στο PC στο DivX player μου δεν παιζουν για τον λογο: "το Player δεν εχει την ελληνικη γλωσσα στο MENU" ....μονο την αγγλικη και καμποσες αλλες οπως Polish,German,Swedish...etc. Επισης δεν πρεπει να εχει και τροπο για software update. Ειναι το Thomson DVD-R DTH-8043. Παιδια μηπως υπαρχει καπιος τροπος να λυθει το προβλημα αυτο.
accipio Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Εφόσον δεν υπάρχει τροποποιημένο firmware που να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους, όχι, δυστυχώς. Μπορείς να δοκιμάσεις να ενσωματώσεις στο αρχείο avi τους υπότιτλους, με το AviSub, χωρίς επανακωδικοποίηση της ταινίας (δες σχετικό θέμα), οπότε θα πάρεις ένα αρχείο .divx που θα παίζει στο player σου, αλλά είναι πιθανό να μην εμφανίζονται καθόλου οι υπότιτλοι. Οπότε το μόνο που μένει είναι να μετατρέπεις την ταινία σε dvd με τους υπότιτλους φυσικά ενσωματωμένους και να τη γράφεις π.χ. σε επανεγγράψιμο dvd για να τη δεις. Κάτι που δεν είναι δύσκολο, αλλά θέλει χρόνο και υπομονή.
lukanikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Mallon gia na aplopoiiso tin zoi mou tha prepei na paro en divx pou na ypostirizei Greek subtitles. Aplos elega mipos yparchei kapio programa pou na kanei tous ellinikous subs convert kai me afton to tropo na paizoun sto dvd-divx player kanonika....
accipio Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Αυτό που λες γίνεται μόνο αν τους κάνεις... greeklish! Αλλά δε νομίζω να μπορείς να παρακολουθήσεις έτσι την ταινία, θα είναι μαρτύριο...
lukanikos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 σιγουρα!! Η λυση αρα ειναι αγορα καινουργιο Player για να βρω την υγεια μου Ευχαριστο παντος για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.