Kostas75 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Ήρθε το 7173S και στο e-shop!! Και φυσικά το χτύπησα. Μέχρι στιγμής φαίνεται άψογο, αν και δεν έχω "κάψει" πολλά DVDs/CDs ακόμη. Επίσης φαίνεται καλό reader. Θα δούμε όμως με το καιρό. Φίλε μου parsifal έτυχε και είχα πάει και προς βόρεια Ελλάδα αυτές τις μέρες και πήγα και από Αλεξανδρούπολη που είναι και το @shop που μου γράφεις εσύ παραπάνω! Είναι πολύ καλό μαγαζί και μάλιστα είχα καλύτερη τιμή από το e-shop. Αλλά σκέφτηκα να το πάρω από Αθήνα ώστε αν, λέμε αν και χτυπάμε ξύλο(!), γίνει κάτι και χρειαστεί αλλαγή τότε να πεταχτώ στα γρήγορα στο e-shop που είναι σχεδόν δίπλα μου από το να τρέχω και να μη φτάνω με τα courier. Αυτά για την ώρα! Πάντως αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο και για το ASUS 1814 BLT ή πόσο μάλλον αν έχει προσωπική εμπειρία θα ήθελα πολύ να μας γράψει εδώ να μάθουμε! Τα λέμε!..
blackstar Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Apo pleyra 8oriboy pos sou fenete? giath egw me to 7173A to 8eoro apo ta poio 8oribodi dvd-rw poy exw, enta3i, genikos ola ta nec kanoyn fasaria, ala to 7173A akoygete san kinitiras spo aeroplano.
Kostas75 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δεν μπορώ να πω ότι με έχει ενοχλήσει ο θόρυβος, αλλά μιας και το είπες είπα να το παρατηρήσω πιο προσεκτικά. Το συμπέρασμα είναι ότι είναι ελαφρώς πιο θορυβώδες από π.χ. το LG που έχω αλλά και από τα Plextor. Αλλά τίποτα ενοχλητικό, απλά λίγο πιο έντονο το "φύσημα" που κάνει κατά το recording. Μια χαρά δηλαδή. Μήπως δεν το έχεις βιδώσει σωστά και αιωρείται λίγο οπότε σου κάνει περισσότερο θόρυβο κατά τη περιστροφή;; Κοίταξέ το και αυτό.
musician Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Αγορασα το ASUS 1814BLT απο Αμερικη και με λιγα λογια... εινα θεϊκο. Πραγματικα αισθητη διαφορα στην ταχυτητα και για τις 10 ημερες που το λειτουργω θα ελεγα και πολυ αξιοπιστο μεχρι στιγμης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.