Προς το περιεχόμενο

ASUS 1814BLT SATA: Είναι τόσο καλό; - NEC 7173S: Θα έρθει ποτέ;...

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατήρησα ότι το ASUS 1814BLT SATA DVD RW στο Πλαίσιο εξαφανίστηκε σε λίγο χρονικό διάστημα! Αυτό σημαίνει ότι πουλήθηκαν γρήγορα όλα τα κομμάτια που είχαν. Είναι αλήθεια τόσο καλό; Γνωρίζει κανείς;;;

Όσο για το NEC 7173S, το SATA αντίστοιχο μοντέλο του 7173Α, σκοπεύουν να το φέρουν ποτέ;; Ή τσάμπα περιμένουμε;;; Ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτό;...

Δημοσ.

Κανένας δεν έχει αγοράσει το SATA ASUS 1814 εδώ για να μας πει τη γνώμη του;; (Τότε πως εξαντλήθηκε στο Πλαίσιο;;...)

Δημοσ.
Κανένας δεν έχει αγοράσει το SATA ASUS 1814 εδώ για να μας πει τη γνώμη του;; (Τότε πως εξαντλήθηκε στο Πλαίσιο;;...)

Ειδικά μια σύγκριση με το -μέχρι προσφάτως τουλάχιστον- κορυφαίο Plextor 130A θα είχε πολύ ενδιαφέρον. Στους χρόνους αναζήτησης που αναφέρονται στη σελίδα του Πλαισίου, υπερέχει το ASUS. Θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίζουμε τι κάνει σε πραγματικές συνθήκες ριπαρίσματος . :mrgreen:

Δημοσ.

Πάντως αυτή τη σελίδα για το 7173S την έχουν εδώ και δύο μήνες και με την ίδια τιμή όλα. Μάλλον δεν είναι καινούργιο αλλά η NEC δεν είχε τι άλλο να παρουσιάσει στη CeBIT και έβγαλε στην έκθεση και αυτό που ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει πολύ. Το ερώτημα είναι γιατί δεν κυκλοφορεί ευρύτερα σε όλη την αγορά.

Δημοσ.

Δε ξέρω φίλε μου. Αλλά είναι παράλογο να έχουν κυκλοφορήσει τα 7170S και 7173Α και να μην έχει κυκλοφορήσει το πολύ παρόμοιο 7173S.

Δημοσ.

Σωστά blackstar. Έρχεσαι στα λόγια μου! :)

Θα μας τρελάνει η NEC.

Εντωμεταξύ το άλλο recorder του topic (ASUS 1814 BLT SATA) έχει εξαφανιστεί όχι μόνο από το Πλαίσιο αλλά απ'όλα τα καταστήματα! Τι συμβαίνει και με αυτό;;

Δημοσ.

Όποιος δει το 7173S όταν έρθει Ελλάδα επιτέλους ας στείλε ένα post εδώ!

Επίσης αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία από το ASUS BLT 1814 SATA, και όχι από CD Freaks κτλ., τότε θα βοηθούσε πολύ να πει τη γνώμη του εδώ πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...