rodos123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Το πρόβλημά μου είναι το εξης: Εχω windows media center 2005 SP2 To vobsub παίζει τους ελληνικούς υπότιτλους με media player 11 κανονικά. Μόλις προσπαθήσω να παίξω την ταινία απο το περιβαλλον του media center οι υπότιτλοι βγαίνουν αλαμπουρνέζικα σύμβολα. Εχω Arial greek στο vobsub αλλά τίποτα. Επισης ολα τα regional settings και τα τρια ειναι στο Greek. Να σημειώσω πως είχα το ίδιο setup παλαιότερα και έπαιζε. Αναγκάστηκα όμως να ξαναστήσω το σύστημά μου λόγω format και ενώ το έστησα ίδιο δεν παίζει. Την προηγούμενη φορά δεν είχα κάνει τίποτα ιδιαίτερο για να παίξουν τα greek. Μπορει να βοηθησει καποιος?
asmilon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δοκιμασε να πας Control Panel -> Regional Settings and Languages. Στο Local Settings φροντισε να λεει Greek καθως και στην καρτέλα Advanced να ειναι παλι επιλεγμενο το Greek.
rodos123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δοκιμασε να πας Control Panel -> Regional Settings and Languages. Στο Local Settings φροντισε να λεει Greek καθως και στην καρτέλα Advanced να ειναι παλι επιλεγμενο το Greek. Οπως αναφερω και τα τρια settings στα regional seetings ειναι στο Greek. Ομως το προβλημα εξακολουθει να υφισταται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.