Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή σε MP3

Filos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κανα πρόγραμμά για να μετατρέπω τραγούδια σε αρχεία mp3.Αν γίνεται στείλτε και κανα link για κατέβασμα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ναι είναι free, απλά:

* Full version encodes 17% faster, benchmarked with 1.5GHz Intel processor

** Registered users get features and updates that are not available for the free version.

Δημοσ.

Καλό είναι μωρέ αλλά αν γνωρίζεις κανα πιο απλό...Γιατί για copy cd και τέτοια έχω.

Αν ξέρεις κανα πιο απλό να το κατεβάσω που να μετατρέπει από το ένα αρχείο στο άλλο.Και φυσικά να είνα free για πάντα.

Καλά αν δεν βρώ κανα πιο απλό θα κατεβάσω αυτό.

Δημοσ.

Eπίσης κάνε ένα search για Τοtal Video Converter (v3.10) .

Το Total Video Converter είναι μία ολοκληρωμένη λύση για μετατροπή αρχείων video. Υποστηρίζει αναγνώριση και αναπαραγωγή όλων των τύπων video και audio format και μπορεί να τα μετατρέπει σε πιο δημοφιλείς τύπους. Είναι πολυ απλό, πρακτικό και κυρίως, γρήγορο!

Δημοσ.

Το θέλω απλό όχι επειδή δεν θα μπορώ να το χειριστώ αλλά για να μην πιάνει χώρο στον δίσκο, κάνω 2 ώρες να το κατεβάσω αλλά και να μη γεμίζω με ίδια προγράμματα.Ήδη έχω 3 που αντιγράφουν σε cd και κάνουν τη δουλειά του cd-da extractor.

Το μόνο που λείπει είναι να μετατρέπω από ένα αρχείο στο άλλο.

Φίλε system θα κάνω καμια αναζήτηση να δω τι παιζει

Δημοσ.

Filos19 έχεις pm

Αν έχεις το nero, μπορείς και μέσω του Encode Media Files.

Δημιούργησε την εξής συντόμευση:

"C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\nero.exe" /Dialog:EncodeFiles

Δημοσ.

Symperasmatika poio programma theoreite kalitero 1.gia ripping(vasika kritiria poiotita-aksiopistia ohi tahitita)2.gia encoding(kai pali poiotita ohi eykolia-tahitita)???Gia ton syndyasmo EAC=LAME ti pistevete?

Δημοσ.

Να σας πω, για ripping από cd γιατί δεν χρησιμοποιήτε πολύ απλά τον windows media player που είναι και προεγκατεστημένος?

αρκεί να αλλάξεις λίγο τις ρυθμίσεις και τα σώνεις σε mp3 χωρίς προστασία.....ή απλά δεν κάνει κάτι καλά και εγώ δεν το έχω πάρει χαμπάρι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...