Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Ε καλα όχι ότι ο Sutherland εχει δώσειι κορυφαία δείγματα υποκριτικής στο 24... Η σειρά τον ανέδειξε και όχι το αντίστροφο νομίζω. (Να πείτε για τον deceased Palmer President... μάλιστα). Για μένα θα είχε ενδιαφέρον να επιχειρούσε το Filmnet (ως συνδρομητικό κανάλι) να κάνει μια σειρά με υψηλό budget (και όχι απαραίτητα αντιγραφή ξένης -ίσως να δανείζεται στοιχεία). Υπήρξε ποτέ τέτοια κίνηση απο Filmnet; Ontopic... η μαρία η άσχημη είναι καθημερινή σειρά με όλα τα ελαττώματα του είδους. Προφανώς σαπουνοφέρνει αλλά απασχολεί ηθοποιούς (νέους και πιθανότατα αλλιώς ανέργους). Δεν με ενοχλεί όσο δεν την βλέπω εγώ.
FilipposMD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Όχι ρε συ, ο Γεωργούλης θα ήταν ο Τόνι! Τζακ ο Γκλέτσος, να σκοτώνει αβέρτα. Βέβαια, αν την προσαρμογή την είχε κάνει ο Φώσκολος, θα κρατούσε 24 μέρες και Τζακ θα ήταν ο αστυνόμος που τώρα είναι βουλευτής, πώς τον λένε μωρε... "Μίλα σκουλήκι"!
asmilon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Aπο οσο ξερω το Filmnet την μονη σειρα που χρηματοδοτησε ηταν τα επεισοδια του Safe Sex, μαλλον δε ειχαν την αναμενομενη επιτυχια για αυτο δε ξαναειδαμε αναλογη προσπαθεια. dimitris74 εισαι σιγουρος οτι ειναι γαλλικη και οχι καναδικη παραγωγη (τα γαλλικα ειναι η δευτερη επισημη γλωσσα του Καναδα) το original του Σ'αγαπω Μ'αγαπας ? Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειχα ακουσει πως ηταν καναδικη αλλα δε μπορω να βρω καποια πηγη που να το αποσαφηνιζει αυτο.
kleidokratwr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Όχι ρε συ, ο Γεωργούλης θα ήταν ο Τόνι! Τζακ ο Γκλέτσος, να σκοτώνει αβέρτα. Βέβαια, αν την προσαρμογή την είχε κάνει ο Φώσκολος, θα κρατούσε 24 μέρες και Τζακ θα ήταν ο αστυνόμος που τώρα είναι βουλευτής, πώς τον λένε μωρε... "Μίλα σκουλήκι"! Αχαχαχα απίστευτο σχόλιο. Respect στην άψογη προσαρμογή. :mrgreen: :mrgreen:
dimitris74 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 dimitris74 εισαι σιγουρος οτι ειναι γαλλικη και οχι καναδικη παραγωγη (τα γαλλικα ειναι η δευτερη επισημη γλωσσα του Καναδα) το original του Σ'αγαπω Μ'αγαπας ? Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειχα ακουσει πως ηταν καναδικη αλλα δε μπορω να βρω καποια πηγη που να το αποσαφηνιζει αυτο. θα το ψάξω να βρώ, εχω κατεβασει καποια επεισοδια και ηταν απο γαλλικη τηλεοραση αλλα εχω σπασει το κεφαλι μου και δεν θυμαμαι τον τιτλο ακριβως
georgeadams Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Είδα λίγο το Πάνω από το νόμο...ελληνικό CSI και καλά με ερμηνείες σε στυλάκι Καλημέρα Ζωή....ευχαριστώ πολύ αλλά ΔΕΝ θα πάρω!!!Θα προτιμήσω Gil Grissom και φέτος. (ευτυχώς που ακριβές παραγωγές σαν το 24 είναι δύσκολο να τις αντιγράψουν) Αφού είδα μια από τις πρωταγωνίστριες να αναφωνεί γεμάτη χαρά, εκφράσεις μέσα από την... ελληνική καθημερινότητα :-P όπως "μπίνγκο" και "τζάκποτ" κάθε φορά που έβρισκε μια κλωστή ή λίγο αίμα κατάλαβα πως είχε έρθει η ώρα να κλείσω την TV...
Str Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ΟΛΑ τα σκηνικα στις ελληνικες σειρες ειναι τελειως μουντα-ψευτικα-αθλια-μη_προσεγμενα... και ενταξει δεν λεω να τα συγκίνουμε με τα friends που κατ εμε ειχαν το πιο πληρες και αληθοφανες σκηνικο αλλα ρε γμτ, ειδικά με τις σειρες του ΑΝΤ1, ενα screenshot να δω απο οποιαδήποτε σειρα του, θα καταλαβω απο τα 5 χρωματα που εχουν οι τοιχοι, απο τους αδειουσ χωρους και την (ανυπαρκτη) διακοσμηση-ντεκορ οτι ανηκει στον ΑΝΤ1... και το αναφερω γιατι το 1ο πραγμα που μου κανει εντυπωση σε μια σειρα ειναι τα σκηνικα οσο για τη μαρια, ε νταξ, καθολου οπαδος της ομως...;;; ειδικα ο τροπος που παιζει και η ιδια και ο "ομορφος"...ε, ουτε απο μεταφραση βραζιλιανικου δε θα περιμενα κατι χειροτερο αρκετα με τη χολη ομως Σ'αγαπω - μ'αγαπας FTW!!!! απο τις καλυτερες σειρες, κριμα που τελειωσε, η προσπαθεια με τον "Χαλκια - Θειτσα_που_δε_θυμαμαι_το_ονομα_της" αργοτερα ηταν καλη αλλα επρεπε να αντικαταστησει μια ΠΟΛΥ καλη σειρα
haunter_2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Ένα άλλο που λεγόταν camera cafe (ή κάτι τέτοιο), το θυμάστε ; Με Κώστα Κόκλα να παίζει και σκηνικό εναν διάδρομο; Ίδιο ακριβώς με το γαλλικό που πέτυχα προχτές στο TV5
asmilon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 A μπραβο εχεις δικιο ναι ηταν ξενο concept αυτο, αλλα δε ειχε τοση επιτυχια εδω... Ηταν η εποχη που πρωτοεμφανιστηκαν η Μεγκ και ο Εγκα στο Mega, πολυ πετυχημενες μασκωτ κατα την γνωμη μου
kleidokratwr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Ηταν η εποχη που πρωτοεμφανιστηκαν η Μεγκ και ο Εγκα στο Mega, πολυ πετυχημενες μασκωτ κατα την γνωμη μου Ίσως το μεγαλύτερο αρνητικό του mega κατ εμέ είναι οτι προσπάθησε να φτιάξει ατάκα και μασκότ για το κανάλι του, διότι: α)Δεν είδα ποτέ κάτι έξυπνο απο αυτά, είτε ήταν αυτά τα ζωάκια είτε η άλλη που βγαίνει και λέει megalicius και ποτέ δεν κατάλαβα τι εννοεί,ούτε για ποιο λόγο το κάνει. β)Πρήξιμο πρήξιμο πρήξιμο. Πολύ πλήση εγκεφάλου για μένα. Αν μου υποσχεθείτε οτι θα σταματήσετε να τα δείχνετε υπόσχομαι να καταλάβω το "αστείο" και να γελάω για δύο μέρες. Απλά σταματήστε τα. γ)Τι έχει να κερδίσει ένα κανάλι φτιάχνοντας μασκότ και ατάκα; edit: Ίσως φταίει το γεγονός οτι δεν βλέπω φανατικά τηλεόραση και έχω χάσει τις εξελίξεις.
1980 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 το μοναδικο που βλεπω και ο μοναδικος λογος που ανοιγω την τιβι περα απο κανεναν αγωνα και βραδυνες ειδησεις ειναι το κωσταντινου και ελενης (ακομα) αλλα εχω μαθει τους διαλογους απεξω πλεον
Toufas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 pantos o david spade eipe ena kalo proxtes... theorounte ta fridia ta gialia kai ta siderakia arketa gia tin "asximia" ? diladi pige mia omorfi ithopios me xontra gialia stin audition kai eipe na eimai asximi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.