paschalia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Η σειρα αυτη ειναι η τριτη (νομιζω) αποπειρα της ελληνικης τηλεορασης να αντιγραψει μια αμερικανικη σειρα . Η πρωτη που θυμαμαι ηταν μια κωμικη σειρα που ειχε σκηνοθετησει ο Μαστορακης (με την Καφανταρη κ την Βλασσιαδου ?) η οποια ηταν ΤΟ αισχος . Δεν βλεποταν γιατι (κατ'εμε) δεν υπηρχε αυθορμητισμος κ το χειροτερευε κ το κονσερβαρισμενο γελιο . Η δευτερη αποπειρα ηταν το '' Η νταντα'' το οποιο ηταν καπως καλυτερο αλλα κ παλι ηταν πιστο αντιγραφο της αμερικανικης σειρας κ καθολου συνδεδεμενο με την ελληνικη πραγματικοτητα . Τουτεστιν οτι οι ρολοι ηταν κακεκτυπα των αμερικανικων ρολων χωρις κανενα αυθορμητισμο . Η Μαρια η ασχημη κ οι περισσοτεροι απο τους υπολοιπους ρολους ενω ειναι εντονη η επιδραση του ξενου σεναριου δεν εχει μεινει προσκολλημενο σε αυτο αλλα το εχει κοψει στα ελληνικα δεδομενα τροπο τινα . == Πολλοι θεωρειτε ισως την εν λογω σειρα σκουπιδι (κ πιθανον να ειναι) αλλα δεν ειναι το επικεντρο του θεματος αυτο , αλλα κατα ποσο ειναι καλη η προσπαθεια της αφομοιωσης με τα ελληνικα δεδομενα σαν σειρα που ειναι αντιγραφη απο μια ξενη .
kleidokratwr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Έχεις ξεχάσει μια άθλια σειρά με μια παρέα που έμεναν σε δύο γειτονικά διαμερίσματα και ήταν άθλια μεταφορά απο τα φιλαράκια. Προσπαθώ να θυμηθώ το όνομα της αλλα μάταια.
Toufas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 to kalinixta mama les, den nomizo oti itan apo kapio sitkom meta ekane to xorismenoi me paidia, me to gelio konserva. afto me ta filarakia itan tragiko...copy paste apo ta friends, mexri kai ton thanato tou joey stin seira kanane idio i ntanta den itan asximi, oxi pos tin parakolouthisa, apla an etixe na do kana episodio. i maria i asximi einai franchise se olo ton kosmo.
asmilon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Αν δε κανω λαθος και το καταπληκτικο Σ'αγαπω Μ'αγαπας προερχεται απο ξενη παραγωγη και συγκεκριμενα καναδικη. Πιστευω ειναι και μερικες αλλες σειρες που εχουν δανειστει ξενο concept ειτε αγοραζοντας τα δικαιωματα της σειρας ειτε απλα αντιγραφωντας. Το πιο προσφατο παραδειγμα της δευτερης κατηγοριας ειναι το απαραδεκτο, κατα την γνωμη μου, πανω απο το νομο που ξεκινησε ο ΑΝΤ1. Οσον αφορα την Μαρια την ασχημη, πιστευω ειναι συμπαθητικη μεταφορα στα ελληνικα δεδομενα, καλο θα ηταν να μην ειναι τοσο αφελεις οι πιο πολλοι χαρακτηρες αλλα αν κατσω να το δω βλεπεται ευχαριστα...
Lighter122 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 mexri kai ton thanato tou joey stin seira kanane idio pethainei o joey sta friends? :confused:
parsifal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Βλέπω ελάχιστη TV πλέον, μιλάμε για < 5-6h/εβδομάδα. Αλλά αν τύχει να είμαι σπίτι την ώρα που παίζεται χωρίς να κάνω κάτι άλλο, το βλέπω ευχάριστα. Όσο για το αν είναι καλή μεταφορά του original concept, δηλώνω άγνοια. Μεξικάνικο είναι το original, έτσι δεν είναι...;
Sellers Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Αν και απεχθάνομαι τις σαπουνόπερες, αυτή η συγκεκριμένη βλακεία με τράβηξε. Αν είμαι μέσα στανταρ το βάζω να το βλέπω. Δεν είναι και κανένα αριστούργημα (μην τρελαθούμε) αλλά απο ότι μου είπε η αδερφή μου που ούτε αυτλή τρελαίνεται για σαπουνόπερες είναι πολύ καλύτερο απο την μεξικάνικη version. Πάντως είναι μοιρασμένη σειρά. Έχει και πολύυυυ ατάλαντους (βλ. τον Μαντά, και κάποιες απο τις γυναίκες) αλλά και αρκετούς ταλαντούχους όπως ο πατέρας και η μητέρα της Μαρίας.
Toufas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 pethainei o joey sta friends? :confused: eixe pei se mia sinentefksi oti san drake reymore aftosxediazei tis atakes tou.ta eixane parei oi senariografoi kai ton skotosane me pesimo se asanser
blackstar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Το πιο προσφατο παραδειγμα της δευτερης κατηγοριας ειναι το απαραδεκτο, κατα την γνωμη μου, πανω απο το νομο που ξεκινησε ο ΑΝΤ1. ayto poy prospa8i na thn dei elliniko csi? elews re gmt, ante na doyme ti alo 8a doyme akoma.
DhZou Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Σκουπίδι... Μη βλέπετε τηλεόραση μόνο κακό κάνει.
dimitris74 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 ειναι νοτιοαμερικάνικη παραγωγη αλλα χουάνα η παρθένα κλπ. δεν εχει σχεση με τις άλλες σειρες που ανέφερες για συγκριση @asmilon το σ αγαπώ μ αγαπας ειναι γαλλική παραγωγή και εχω δει αρκετά επεισόδια και ειναι ακριβώς το ίδιο. οι διάλογοι εχουν μεταφερθει κατα 90% στο ελληνικο με μικροδιαφορές λόγω χώρας. δυστηχώς δεν μου έρχεται τώρα στο μυαλό πως λέγεται αλλα θα το θυμηθώ
KaizerSoze Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Ayto me tous 6 filous mipws legotan Anw Katw?
grigas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Είδα λίγο το Πάνω από το νόμο...ελληνικό CSI και καλά με ερμηνείες σε στυλάκι Καλημέρα Ζωή....ευχαριστώ πολύ αλλά ΔΕΝ θα πάρω!!!Θα προτιμήσω Gil Grissom και φέτος. (ευτυχώς που ακριβές παραγωγές σαν το 24 είναι δύσκολο να τις αντιγράψουν)
dimitris74 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 (ευτυχώς που ακριβές παραγωγές σαν το 24 είναι δύσκολο να τις αντιγράψουν) φαντάσου λέει τον γεωργούλη να παίζει τον jack bauer :confused:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.