zqyves Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα παιδιά, ξέρει κανείς τι motherobard "φοράει" το MULTIRAMA -HQ MIRAGE DC-G 7200 GR ή το παλιότερο MULTIRAMA MIRAGE DC-G 7200 GR (βασικά το HQ δηλώνει ότι φοράει Vista λειτουργικό.) Ο λόγος που ρωτάω είναι για την max RAM που μπορεί να εγκατασταθεί στο συγκεκριμένο Laptop. Θα προτιμούσα να είταν στα 4 GB από τα 2GB που υποστηρίζει η πλειοψηφία. ZQ
21century Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Κοιταξε απο οτι λεεει η εταιρεια η νεωτερη μητρικη φτανει μεχρι και τα 4 γιγκα, αλλα ακομα και Βιστα να βαλεις δεν νομιζω να χρειαστεις παραπανω απο 2 γιγκα...
Federer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Ουτως η αλλως δεν υπαρχουν dimm των 2GB για φορητους
dkoum Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 me 4gb ram tha prepei na baleis 64bit windows gia na tin doun
zqyves Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Κοιταξτε, επειδή ο υπολογιστής που έχω τώρα είναι Celeron 333 ή 400, καταλαβαίνετε οτι την κινηση για υπολογιστή την κάνω ανά 8-10 χρόνια... οπότε τότε και θα κυκλοφορούν dimmakia των 2gb και, όπως με πληροφορούν από το Redmond, τα νέα Windows Xista θα τα απαιτούν για να τρέχουν απρόσκοπτα. Ευχαριστώ για τις πληροφοριές, θα το κοιτάξω και εγώ ποιό ενδελεχως πριν ψωνίσω... Βασικά λογω εγγύησης κ service πάω προσ τα εκεί καθώς έχω *ακούσει* (δηλώνω εκ των προτέρων ότι δεν έχω ιδίαν εμπειρία) ιστορίες τρόμου για τα service των branded laptops... όπως το καταλαβαίνω σε τελική ανάλυση είναι μην σου τύχει...
myst77 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 φιλαράκι προτείνω να αγοράσεις Multirama Laptop τα έχω δει τα μηχανάκια και είναι καλά. φυσικά με τη 3ετη εγγύηση θα έχεις και το καφάλι σου ήσυχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.