madcap Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Όλοι έχουμε ακούσει την έννοια underground κίνημα, μια έννοια που στο άκουσμα της ο καθένας μας δημιουργεί δικές του εικόνες. Το θέμα αυτό έχει ως σκοπό να εκφράσει ο καθένας τις δικές του εικόνες σχετικά με το τι είναι underground. Άραγε το underground χρειάζεται την προβολή από τα περιοδικά ή είναι ένα κίνημα ανεξάρτητο από εξωτερικές παρεμβάσεις. Πιστεύετε ότι σήμερα στον Ελλαδικό χώρο υπάρχει κάποιο αξιόλογο περιοδικό που να αντιπροσωπεύει τις εικόνες του καθενός;
Lucifer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Αμφιβάλλω αν το underground είναι ρεαλιστικός όρος και γενικά αν αποτελεί κάποιου είδους νοοτροπία. Αναφορικά με το μουσικό μέρος του "κινήματος" με το οποίο έχω και την μεγαλύτερη επαφή, μου δίδεται η εντύπωση πως απλώς πρόκειται για τα πρώτα στάδια μιας προσπάθειας ευρύτερης αναγνώρισης και πως κανείς δεν "αντιτίθεται" ιδεολογικά σε αυτήν.
madcap Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Undergound ορος υπαρχει οπως και νοοτροπια. Εγω δεν θα ελεγα προσπαθεια ευρυτερης αναγνωρισης αλλα προσπαθεια για κατι διαφορετικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.