Droidlock Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Καλημερα θα ηθελα να ροτισω ποιος ειναι ο ποιο ασφαλεις και αποτελεσματικος τροπος προστασιας του υπολογιστη δηλαδη τι θα προτινατε να υπαρχει 1 hardware firewall που υπαρχει στο router η ενα software firewall η και τα δυο? Αυτη τη στιγμη εχω ενεργοποιησει και το firewall του router και εχω και το sygate personal firewall ,μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα σε εφαρμογες.
giorgos th. Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 edo kai 8 mines exo mono to router firewall mazi me to NOD32..ola apsoga apo tote..
naiv_dim Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 1 hardware firewall που υπαρχει στο router η ενα software firewall προφανως ειναι για το σπιτι αυτα κ οχι για τη δουλεια σου.. μια χαρα ειναι αυτα τα 2 κ μη κανεις τπτ αλλο. τωρα αμα ηταν για δουλεια κ ηθελες προστασια, να αγοραζες ενα hardware firewall που η μονη του δουλεια ειναι αυτη δλδ δ εχει να κανει τπτ παραπανω οπως τα ενσωματωμενα firewall των routers..
vagpap Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Το μόνο κακό που έχει το hardware firewall είναι (αν δεν κάνω λάθος, αν κάνω διορθώστε με plz...) ότι δεν έχεις έλεγχο στο τι βγαίνει από το μηχάνημά σου προς τα έξω (βλ. trojans κλπ)..
Vassilis_X Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 An omos exeis router zuxel tote to firewall einai apla fovero.. Sou leei kiolas poios prospathise na mpei sto pc sou kai vrike ti porta klisti.. Episis exei kai flitra gia worms, trojans klp..klp..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.