Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι εκτός ΟΤΕ & Triple Play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

θα ήθελα να σταματήσω να δίνω το πάγιο γραμμής 768 στον ΟΤΕ, (15.90+ΦΠΑ=18,92 ευρώ) αν και ο ΟΤΕ έχει ρίξει τις τιμές λίγο στα νέα

τιμολόγια. Μαζί με την συνδρομή

στην HOL μου βγαίνει κανένα 30άρι τον μήνα σύνολο. (HOL 768 => 249 ευρώ / 24 μήνες = 10,375 με ΦΠΑ).

Πιστεύω ότι με τόσα λεφτά, μπορώ να βρω ταχύτητες γύρω στα 4 mbps σε άλλες εταιρίες. Κύριος λόγος είναι, να έχω να δίνω ένα ποσό

για όλα, αλλά και οι μεγαλύτερες ταχύτητες, αφού ο ΟΤΕ δίνει μέγιστο μέχρι 2 mbps, και δεν δουλεύουν και σωστά. Μόνο μια περίπτωση είδα

στο Παγκράτι να πιάνει 200-210 kbps, τουλαχιστον όσο βρισκόμουν εκεί. Δεν ξέρω για τις υπόλοιπες ώρες. Αλλά τα πάγια είναι υπερβολικά

για 2 Mbps. Φτάνουν 30-40 ευρώ, χωρίς το κόστος της συνδρομής.

Ετσι θα ήθελα να κοιτάξω σε εταιρίες όπως Vivodi, Tellas, OnTelecoms, Forthnet, HOL που έχουν ή φτιάχνουν τα δικά τους δίκτυα, και προσφέρουν

33 ευρώ η Vivodi για triple play και ταχύτητα 4 mbps νομίζω, και 35 ευρώ η OnTelecoms πάλι με triple play, και λέει για ταχύτητες μέχρι 10 mbps.

Βέβαια νομίζω ότι η τιμή είναι τιμή προσφοράς, και όχι η στάνταρ χρέωση, για μελλοντικά. Απλά μέχρι να πιάσουν πελάτες.

Και για να δεις IPTV πληρώνεις extra, π.χ. για Nova στην On. Δεν ξέρω αν υπάρχουν free κανάλια και στις δύο παραπάνω εταιρίες. Ο εξοπλισμός

που σου δίνουν επίσης, είναι δανεικός (Vivodi & ΟΝ), και δεν σου μένει αμανάτι (θα το ήθελα), αν και η Topfield έχει βγάλει δικό της δέκτη IPTV,

για όποιον ασχολείται και με δορυφορικά. Αλλά μήπως δεν συνεργάζεται με τις παραπάνω εταιρίες σωστά;

H forthnet έχει μόνο double play, αλλά απεριόριστα τηλέφωνα. Νομίζω πιο καλή είναι η προσφορά της Tellas, για 30 ευρώ περίπου, αλλά δεν έχεις

IPTV. Αλλά έχεις 4 mbps ;-) Δεν με ενδιαφέρει το πακέτο internet + τηλέφωνο. Αλλά δεν έχει κόμβο ακόμη στην περιοχή μου. Βράσε ρύζι...

Πρόσφατα έβαλε η Vivodi δίκτυο στην Νέα Σμύρνη, και η OnTelecoms, και το σκέφτομαι σοβαρά.΄Υπάρχει κάποιος απο Νέα Σμύρνη ειδικά, ή

κάποιος άλλος απο άλλη περιοχή, να μας πει εντυπώσεις;

Μάρτιο μου είπαν και απο την HOL για να είναι έτοιμος ο κόμβος, για τον τετραπλασιασμό της ταχύτητας (4x768=3072 mbps) ή μπορεί να αλλάξω πακέτο

και να πάω μέχρι 8 mbps (4x2 mbps), αλλά πάνω απο τα 2 η τα 4 mbps, δεν με καλύπτει το speedtouch και θέλω ADSL2 modem/router. Μικρό το κακό.

Αλλά μου είπαν για να πάω στο δικό τους δίκτυο πρέπει να κόψω την γραμμή απο τον ΟΤΕ, και να περιμένω κανένα μήνα μάξιμουμ, για να με βάλουν στο

δικό τους δίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνω χωρίς internet, αλλά ευτυχώς πιάνω τσάμπα internet από ξεκλείδωτο router. Τουλάχιστον για κανένα browsing ;-)

Ξέρει κανείς, τι γίνεται με τους 15 μήνες υπόλοιπο στην HOL; Μου είπαν ότι δεν συμψηφίζεται, και πρέπει να πάρω πακέτο HiBox, αλλά θα μου αφαιρέσουν

κάποιο ποσό, δεν κατάλαβα καλά. Οποιος HOLίτης θέλει, ας μας ενημερώσει σχετικά, παρακαλώ.

Πάντως οι τιμές που μου έδωσαν είναι πολύ πιο καλές από το συνδιασμό ΟΤΕ πάγιο 768 + συνδρομή HOL. Εχουμε 19.44 ευρώ για 768x4=3072 mbps,

23.44 ευρώ για 1024x4=4096 mbps, 41.44 ευρώ για 2048x4=8192 mbps. Ολα πληρωμένα. Και δώρο 3 μήνες σε κάθε πακέτο, 9 μήνες είναι η συνδρομή,

σύνολο 12 μήνες υποχρεωτική συνδρομή. Μάλλον θα το κάνω αν λήξει η τρέχουσα σύνδεση μου, και εφόσον έχει κόμβο στην Νέα Σμύρνη.

Το ερώτημα είναι άν έχει βάλει κανείς κάτι από τα παραπάνω, και αν είναι ευχαριστημένος. Τι ταχύτητες πιάνετε σε downloads;

Τι άλλο έχετε να προτείνετε;

Δημοσ.

Το IPTV δεν θα πρέπει να είναι κριτήριο επιλογής σήμερα. Αυτό γιατί η ποιότητα είναι κακή και όχι δεδομένη, στα ελεύθερα δεν υπάρχουν ελληνικά κανάλια, ενώ η τιμή του Nova είναι η ίδια. Ο δορυφόρος δύσκολα θα χάσει την θέση του στην τηλεόραση.

Από εκεί και πέρα το έχεις ψάξει καλά. Να έχεις στο μυαλό σου ότι σχεδόν ποτέ δεν συμφέρει ο συνδιασμός γραμμή adsl OTE + net από provider. Το πακέτο είναι οικονομικότερο αν και περιοριστικό σε μια εποχή με πολλές αλλαγές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...