Προς το περιεχόμενο

Aprosmenh Epanekinhsh Ypologisth

mariamariambu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι παιδια, sorry για την απροσεξια,θελω να ρωτησω την mariamariambu το εξης : ο σκληρος δισκος φαινεται να δουλευει; , με alt+ctrl+del ο επεξεργαστης ποσο usage δειχνει;

πρεπει να κανεις και τα βηματα που σου λεει ο Τοlis86

mou deixnei 89 diadikasies..

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν αφου λες στο μαγαζι δεν κανει ρεσταρτ και στο σπιτι εχεις ups τοτε μαλλον βρηκαμε τον ενοχο...! για δοκιμασε σπιτι σου χωρις το ups. ποσο παλιο ειναι? εχει τραβηξει πανδηνα?

schedule ειναι σαν προγραμμα(εννοω προγραμμα σαν αυτο του σχολειου) που βαζεις το πισι να ακολουθησει. δε θυμαμαι που ειναι δε το εχω χρησημοποιησει ποτε μου... :P

Δημοσ.

89? μετα απο ρεσταρτ σου δειχνει 89? μπορεις να κανεις ρεσταρτ και να δεις αν ειναι 89 οντως, απο την αρχη; Εγω αυτη τη στιγμη μετα απο 6 ωρες στο γραφειο και δουλεια και ιντερνετ και πολλες συσκευες συνδεδεμενες (plotters, usb, bluetooth) εχω 40!

Μηπως αν εκανες ενα format και ολα απο την αρχη;

Εχεις βαλει προγραμματα πολλα; (ειδιka απο περιδικα;) Τα σβηνεις απο uninstall η με delete?

βγαλε και το ups

Δημοσ.

To provlima sou ine pithanotata... oti i CPU... i mnimes...

Den tpofodotoude kala apo Voltaz... epidi kapies fores pefti i tasi tis "ΔΕΗ"...

Aplos dokimase na anevasis ligo to Voltaz stin CPU... an sto epitrepi to BIOS...

Kai an sto ksana' kani tote anevaseto ligo akoma ~

Δημοσ.
89? μετα απο ρεσταρτ σου δειχνει 89? μπορεις να κανεις ρεσταρτ και να δεις αν ειναι 89 οντως, απο την αρχη; Εγω αυτη τη στιγμη μετα απο 6 ωρες στο γραφειο και δουλεια και ιντερνετ και πολλες συσκευες συνδεδεμενες (plotters, usb, bluetooth) εχω 40!

Μηπως αν εκανες ενα format και ολα απο την αρχη;

Εχεις βαλει προγραμματα πολλα; (ειδιka απο περιδικα;) Τα σβηνεις απο uninstall η με delete?

βγαλε και το ups

to ups to exo bgalei kai kanei kai tote restart..oso gia tis diadikasies tora einai 84 kai toses einai apo tin arxi..exo ontos para polla programmata an kai dn einai apo periodika..a kai osa sbino ta sbino me uninstall..

Επισκέπτης
Δημοσ.

deksi klik my computer--->tab advanced---->startup and recovery settings---->ksetsekareis sto sytem failure to automatically restart

to parapano den linei to pragmatiko problima apla glitoneis tis epanekiniseis.

sti synexeia psakse sto event viewer gia taids kai googlise ta.

kalo kuragio ;)

Δημοσ.

start --> run --> msconfig στο τελευταιο tab σου δειχνει τι ακριβως φορτωνει ο υπολογιστης σου στην εναρξη, οτι ΔΕΝ σου χρειαζεται ξε-τσεκαρισε το, πχ αγω δουλευω καθε μερα με το autocad που εχει εναν startup accelarator , απολυτα περιττος να ειναι φορτωμενος στο συστημα

To format που λεγαμε; δεν παιζει;

Δημοσ.

89??? ουαου! τι του εχεις φορτωσει? πες τους τεχνικους να σου βγαλουνε οτι αχρηστο εκκινει μαζι με τα windows. ή αν θες κατεβασε το everest home edition 1.1 που ειναι free θα το βρεις εδω: http://www.oldversion.com

ανοιξε το software----->autostart

αποθηκευσε ενα screenshot (πατας το κουμπι "prntscrn" θα το βρεις δεξια απο το F12 ανοιγεις τη ζωγραφικη πατας δεξι κλικ επικοληση αφου πρωτα επιλεξεις σαν εργαλειο ενα που εχει ενα παραλληλογραμμο με διακεκομενες και στη συνεχεια αποθηκευεις. μετα πας http://www.jpg.gr ανεβαζεις την εικονα αντιγραφεις το λινκ που δινει για φορουμ και το κανεις επικοληση στο μηνυμα σου εδωσ το φορουμ και σου λεμε τι να διαγραψεις)

thb_35612.jpeg

Δημοσ.

Όταν πας τον υπολογιστή στο μαγαζί δεν επανεκκινεί μόνος του??? Καλο... Σπίτι συνδέεις αμέσως το δίκτυο (modem, router, ασύρματο) και μετά τον ανάβεις? Δοκίμασε να τον λειτουργήσεις χωρίς κανενός είδους δίκτυο (μη συνδέσεις καλώδια) και δες τι συμβαίνει. Επίσης μπες εδώ: http://www.pandasoftware.com/activescan/activescan/ascan_2.asp (με Internet Explorer, όχι άλλο browser) τρέξε το και δες τι αποτελέσματα θα σου βγάλει (έστω κι αν έχεις σκανάρει τον υπολογιστή, κάτι worms/trojan πάντα ξεγλιστράνε).

Δημοσ.
Όταν πας τον υπολογιστή στο μαγαζί δεν επανεκκινεί μόνος του??? Καλο... Σπίτι συνδέεις αμέσως το δίκτυο (modem, router, ασύρματο) και μετά τον ανάβεις? Δοκίμασε να τον λειτουργήσεις χωρίς κανενός είδους δίκτυο (μη συνδέσεις καλώδια) και δες τι συμβαίνει. Επίσης μπες εδώ: http://www.pandasoftware.com/activescan/activescan/ascan_2.asp (με Internet Explorer, όχι άλλο browser) τρέξε το και δες τι αποτελέσματα θα σου βγάλει (έστω κι αν έχεις σκανάρει τον υπολογιστή, κάτι worms/trojan πάντα ξεγλιστράνε).

nai..exo adsl kai mpaino internet me to pou anoigei to pc..pantos otan bgazo to internet tote dn kanei epanekiniseis..

Δημοσ.

αλλο τουτο παλι... εγω ειχα προβλημα με το παπαρο-netmod....μου εβγαζε μπλε οθονες οταν ειχα isdn...προβλημα τετοιο με καρτα δικτυου πρωτη φορα βλεπω...σηκωνω τα χερια ψηλα. τι να φταιει...τον οδηγο τον περασατε ξανα υποθετω...

Δημοσ.

ΤΟΤΕ! αν το εχεις συνδεδεμενο μεσω usb βαλτο σε δικτυο αλλιως το αντιθετο...απο οτι εχω καταλαβει μαλλον θα το εχεις σε usb θυρα

Δημοσ.

μμμ..σωστα δεν αποκλειεται...ξεχασα οτι μπαινουν και σε usb...απεγκατεστησε τον οδηγο πρωτα μην τον αφησεις μεσα. και βλατο στην εθερνετ...κωδικους κλπ τα εχεις περασει στο ρουτερ ή στο λογισμικο του?

Δημοσ.
ΤΟΤΕ! αν το εχεις συνδεδεμενο μεσω usb βαλτο σε δικτυο αλλιως το αντιθετο...απο οτι εχω καταλαβει μαλλον θα το εχεις σε usb θυρα

se usb to exo alla to exo sindesei kai se diktio kai pali ta idia kanei..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...