Προς το περιεχόμενο

19'' TFT & Wallpaper

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μια βδομάδα αλλάξαμε οθόνη στον υπολογιστή. Από 19άρα σρτ, σε 19άρα τφτ η οποία στις οδηγίες της ανέφερε ότι η ανάλυση που δουλεύει καλά η οθόνη είναι 1280-1024. Αυτό και κάναμε. Το θέμα όμως είναι ότι όταν επιλέγω ένα wallpaper για την επιφάνεια εργασίας, δεν ξέρω τι γίνεται και αλλάζει το μέγεθος σε 1024-768. Ξέρω βέβαια ότι πολλά wallpapers δίνονται μέχρις αυτού του μεγέθους. Πως μπορώ να αποφύγω αυτή την αλλαγή της διάστασης; Τι να κάνω; Να προσθέσω την εξής λεπτομέρεια: έχω μερικές εικόνες φυλαγμένες σε φάκελο και με δεξί κλικ κάνω προσαρμογή στην επιφάνεια εργασίας ως wallpaper.

Μην μου πείτε να βάλω μικρότερη ανάλυση. Το δοκίμασα και.... δεν λέει! :neutral:

Δημοσ.

Αν είναι μικρής ανάλυσης οι εικόνες τότε θα σου εμφανίζει την εικόνα στο μέγεθός της. Ψάξε να βρείς καμία εικόνα μεγάλη σε διαστάσεις και βάλτην για wallpaper. Από την άλλη δες αν στις ιδιότητες Οθόνης στο μενού Desktop η ρύθμιση είναι center tile η stretch έτσι ώστε να μην σου κάνει παραμόρφωση την εικόνα που βάζεις για wallpaper.

Δημοσ.

Mου'βαλες ιδέα τελικά και βρήκα μια σελίδα που αλλάζει το μέγεθος της εικόνας σε αυτό που επιθυμείς. Ήδη το wallpaper πήρε τις διαστάσεις της οθόνης και ελπίζω να μην ξανάχω πρόβλημα.

Για όσους ενδιαφέρονται:

>http://resizepic.com/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...