pappous_soulis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Το πιο όμορφο (όχι απο αντικειμενικής όψεως) που έχω παίξει είναι το Legend of Zelda:Majora's Mask... Η όλη ατμόσφαιρα και γενικά τα χαρούμενα γραφικά που εναλλάσονταν με τα σκοτεινά και μυστηριώδη σκηνικά είχαν μια μαγεία η οποία πολλαπλασιαζόταν με την φαντασία που είχε το μυαλό μου στα 12 μου χρόνια. Δεύτερο έρχεται το Oblivion.Να φανταστείτε μπορούσα να κόβω βόλτες στα δάση και να χαζεύω τις εναλλαγές μέρας-νύχτας..Πολύ ωραίο πραγματικά... Πέρα απ'αυτά είχα εντυπωσιαστεί απο το γκρίζο του νερού στο Half Life 2,απ'τους φωτισμούς στο Doom 3,απο τα περιβάλλοντα του Far Cry,και επίσης είχα εντυπωσιαστεί απο το CS:Source. (γενικώς)
desolatorXT Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Το πιο όμορφο (όχι απο αντικειμενικής όψεως) που έχω παίξει είναι το Legend of Zelda:Majora's Mask...Η όλη ατμόσφαιρα και γενικά τα χαρούμενα γραφικά που εναλλάσονταν με τα σκοτεινά και μυστηριώδη σκηνικά είχαν μια μαγεία η οποία πολλαπλασιαζόταν με την φαντασία που είχε το μυαλό μου στα 12 μου χρόνια. Δεύτερο έρχεται το Oblivion.Να φανταστείτε μπορούσα να κόβω βόλτες στα δάση και να χαζεύω τις εναλλαγές μέρας-νύχτας..Πολύ ωραίο πραγματικά... Πέρα απ'αυτά είχα εντυπωσιαστεί απο το γκρίζο του νερού στο Half Life 2,απ'τους φωτισμούς στο Doom 3,απο τα περιβάλλοντα του Far Cry,και επίσης είχα εντυπωσιαστεί απο το CS:Source. (γενικώς) γιατί μας το χαλάς τώρα? --------------------- Ε΅χω να προσθέσω στη λίστα μου και το Ford Racing (τελεια γραφικά για την εποχή του) καθώς και το Septerra Core, του οποίυ το περιβάλλον οι χαρακτήρες και όλα ταίριαζαν απίστευτα, είναι ένα απο τα αγαπημένα μου game.
karkalos314 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Apo atmosfaira (isos epidi imoun kai pitsirikas) : Alice & Undying(clive Barker) Apo graphica & loipa : OBLIVION etsi apla...
desolatorXT Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Apo atmosfaira (isos epidi imoun kai pitsirikas) : Alice & Undying(clive Barker)Apo graphica & loipa : OBLIVION etsi apla... Ατμόσφαιρα: Aliens Vs Predator 2, το ποιο τρομακτικό, κλειστοφοβικό, ατμοσφαιρικό παιχνίδι όλων των εποχών, δεν το συστήνω σε καρδιοπαθείς...
karkalos314 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Ατμόσφαιρα: Aliens Vs Predator 2, το ποιο τρομακτικό, κλειστοφοβικό, ατμοσφαιρικό παιχνίδι όλων των εποχών, δεν το συστήνω σε καρδιοπαθείς... Kalo kai ayto alla den sigrinetai me tin arrostia tou Alice!
GREGKERKYRA Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 To fear είχε πάρα πολύ καλά γραφικά... Ειδικά στο τέλος με την έκρηξη... Νόμιζα ότι θα ανατιναχτεί και το σπίτι μου, είχα και δυνατα τον ήχο το woοfer χοροπήδαγε...! Επίσης εντύπωση μου έχουν κάνει τα γραφικά από το Ghost Recon Advanced Warfighter...
ALFR3D Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Apo atmosfaira (isos epidi imoun kai pitsirikas) : Alice & Undying(clive Barker)Apo graphica & loipa : OBLIVION etsi apla... a nai apo atmosfaira kai mena marese to undying tou baker,episi kai to efe tou polubolou sto unreal 2 htan kati ksexwristo
papiadyths Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 SOURCE engine me oti parakladi ebgale (Half life 2 , Counterstrike Source, Dark Messiah ktl ) . poly kalh douleia pragmatika. me to full high dynamic range kai bloom effect tyflwnesai otan koitas hlio de to xw dei se allo paixnidi.Osoi paizete CSS pista office pou spane ta pc kai genika ola metraei trela. opws epishs o tropos pou spaei to tzami . makran o kalyteros sto CSS.
SGP Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Πωωω, ξέχασα το max payne... bullet time... nuff said
Dark_son20 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 kala far cry kai doom3 pou xazeva leptomeries kai fisika WoW opote eimai mesa to proi kathome psila se enan pirgo sto orgrimar kai vlepo ton ilio na anatelei!!! kai to portokoli iliovasilema einai ola ta $$ krima pou einai me kentriki ora evropis kai spania simvadizei me ti kanoniki anatoli
privateer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Quake 2 me voodoo2/Doom III/Far Cry/Gears of War
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Riven. Το νερό, παντού... τα ζώα στην παραλία, το νησί με το Whark και το Prison Island. URU. Μια εποχή από το Path of the Shell που ξεχνάω το όνομα της. Myst V. H εποχή με τα νησιά και την καλύβα. The Dig. Η οθόνη με το alien turtle.. thing. Half life 2. Τα πάντα. Max Payne. Nightmare mode, Bullet time και Kung fu 3. Επίσης πρωτόγνωρα ρεαλιστικές αναπαραστάσεις σε όλα τα levels.
Paralizer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Όλα τα Myst, το καθένα φυσικά για την εποχή που έβγαινε και μετά Farcry, The Longest Journey 1. Αυτά είναι ότι μου έρχονται στο μυαλό μέχρι στιγμής. Πλέον όμως δύσκολα εντυπωσιάζομαι.
kaiowas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Virtua Racing(megadrive):πραγματικα εκπληκτικο.Μονο που εβλεπα πολυγωνα σε 16bit era ηταν αρκετο να με ξεσηκωσει Shenmue(dc):τα λογια ειναι περιττα.massive περιβαλλον,εκπληκτικη παραγωγη. Για το Virtua Racing ειχα πληρωσει 35000 δρχ για να δω αυτα τα πολυποθητα πολυγωνα στο Mega Drive. Αν και το ελιωσα, σαν ραλακι δεν ελεγε και παρα πολλα. Shenmue ισως το πιο αδικημενο παιχνιδι στην ιστορια των games.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.