ALFR3D Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 οπωs λεει και στο τιτλο πια θεωρειτε τα πιο ωραια γραφικα/εφφε σε ενα παιχνιδι,δηλαδη σε πιο κοmματι του,πιστα οπλο κατι τετοιο, προσωπικα θα μου μεινουν αξεχαστα τα γραφικα apo to νερο του far cry η φωτια στο unreal 2 και ολο το half lie:)
desolatorXT Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Doom 3, to simeio pou eisai s ena dwmatio, opou pernaei kathe 3 k ligo ena mikro vagoni me fws... Den 3erw an katalavainete pou einai (fantazomai oxi ) alla pragmatika, emeina ekei gia ligi wra, kitwntas tin othoni apla, kai thavmazontas ta grafika.... Episis olo to Compagny of Heroes, ena apo ta kalytera games olwn twn epoxwn, to opoio einai strategy game, k exei ta grafika enos fps... Apo ekei k pera, skeptomenos ta grafika p eixe to kathe game gia tin epoxi tou exoume k leme: Return to Castle Wolfenstein, Carmaggeddon 95.
antonl Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Εξαρτάται (όπως ανέφερε κι ο desolatorXT) από την εποχή που παίξαμε το εκάστοτε παιχνίδι. Συμφωνώ για τα Far Cry, Company of Heroes και προσθέτω το εφέ του καπνού από το Call of Duty 2. Σίγουρα αν το σκεφτώ θα θυμηθώ και αρκετά ακόμα edit: Δε θα αναφέρω κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι που χρησιμοποιεί αυτή την τεχνολογία αλλά γενικά το HDR είναι αρκετά εντυπωσιακό ώρες-ώρες.
SGP Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Θυμάμαι είχα εντυπωσιαστεί πολύ με τα γρφ του NFS1 SE... Μετά με το NFS3 έπαθα πλάκα. FIFA 98, πολύ μπροστά. Unreal Tournament... Στυλιστικά και το Clive Barkers Undying και το American McGee's Alice. Το Morrowind πολύ καλό. FPS δεν πολυπαίζω αλλά το DOOM3 όταν βγήκε ήταν απίστευτό imo, τρελός φωτισμός.
dterzakis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Τρελλό σκάλωμα είχα φάει με το San Andreas όταν με μετέφερε στο δάσος.. Το ξέρω ότι το παιχνίδι είχε μετριότατα γραφικά αλλά αυτό που με είχε εντυπωσιάσει είναι μέγεθος και η ποικηλία του χάρτη!!!
tonypapadovic Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, Fifa 98!!! Επανάσταση....
metmat Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Εμένα μου είχε κάνει εντύπωση το νερό (και ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού) στο Splinter cell Pandora tomorrow και ένα εφέ στο far cry κάπου με ένα ηφαίστειο που δεν έβγαινε ακριβώς καπνός, αλλά το σκηνικό φαινότανε να τρεμοπαίζει όταν κοιτούσες (όπως γίνεται όταν βλέπουμε κάτι λίγο πάνω από φωτιά, που δεν φαίνεται καπνός αλλά αλλοιώνεται κάπως η εικόνα).
Steve_g7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Halflife II , Oblivion , Dark Messiah apo ta kalitera grafika sxedon se ola ta merh toy paixnidioy Epishs kai ta Fable Sudeki exoun kati pou se trabane opws to kainourio Jade Empire
Euromaster Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Nomizw oti to Mafia apla se metefere sto 1938. Egw toulaxiston nomiza oti den hsan game alla h pragmatikothta.Kai den lew gia mia skhnh tou paixnidiou, alla gia olo...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Morrowind -> πόλεις (όλες!), ουρανός (μαγεία, περίμενα να νυχτώσει για να ταξιδέψω) και γενικότερα κάθε γωνιά του παιχνιδιού έκρυβε εκπλήξεις. Oblivion -> κάτι αντίστοιχο. Τρομερά δέντρα, βουνά. Τι να πεις. Δεν μπορώ να βρω συγκεκριμένα σημεία. Λεπτομέρεια στα όπλα, στις πανοπλίες, οι εκκλησίες. Πραγματικά μοναδικά... Το μόνο παιχνίδια στα οποία στεκόμουν και κοιτούσα γύρω μου. Πανέμορφα...
kaiowas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Cyberia πριν απο πολλα χρονια στο Sega Saturn. Phantasmagoria σε PC την ιδια περιπου περιοδο. NBA Jam σε Arcade...θυμαμαι ηταν το πρωτο παιχνιδι που επερνε 50δρχ για 2 3λεπτα και δεν το παιζε κανεις. Το χαζευαμε ολοι και λεγαμε 'πωπω κοιτα μοιαζουν με κανονικους ανθρωπους' Και τα 3 απιστευτα...για την εποχη τους. Απο συγχρονα Far Cry κ γω, με εντυπωσιασε το νερο κτλπ. Οπως και το NFS Most Wanted στο xbox360, οι σταγονες που σκανε στην οθονη, ο ηλιος και τα βιντεακια. Τελος το Half Life 2 στο PC!
john2gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Unreal: Όταν βγήκα από το σκάφος και είδα τον καταράκτη και όλο το περιβάλλον έμεινα εντελώς μ@λ@κ@ς. Αμέσως μετά από λίγο το σβήσιμο των φώτων και η εμφάνιση 2 κόκκινων ματιών να έρχονται κατά πάνω σου ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Αθάνατο Unreal 1. Need For Speed 2SE/3: Θυμάμαι χαρακτηριστικά που περίμενα να αγοράσω την Voodoo2 και καθόμουν και έβλεπα το βιντεάκι της 3DFX έκδοσης του NFS 2SE και παραμιλούσα. Όταν τελικά την αγόρασα,το οπτικό αποτέλεσμα ήταν ακόμα καλύτερο από το video. Για το NFS3 ότι και να πω είναι λίγο,απίθανα γραφικά είχε. Τότε μάλιστα έλεγα ότι δεν μπορούσαν να γίνουν καλύτερα τα γραφικά,μέχρι και τα πεσμένα φύλλα κουνιόντουσαν και έλεγα <<Πωωωωωωωω. Κοίτα κουνάνε και τα φύλλα. Ωωωωω δες δες,τι θεϊκές αντανακλάσεις είναι αυτές>>. Αξέχαστες gaming εποχές με την Voodoo2. Glide Patched Games: Όλα τα παιχνίδια που έτρεχαν με τις πρώτες 3DFX κάρτες (Voodoo1,Voodoo2),είτε αυτό ήταν το Turok,είτε το GlQuake,είτε Fifa98,είτε Powerslide. Η Voodoo2 ήταν η αγαπημένη μου κάρτα γραφικών και όλα τα παιχνίδια που έτρεχαν με την βοήθεια της με εντυπωσίαζαν όλο και περισσότερο. Rally Championship 2000: Διέθετε τις μεγαλύτερες πίστες EVER σε ραλλάκι. Ακόμα και σήμερα τα γραφικά του δεν είναι άσχημα. Πολλά particles effects, λεπτομερή αυτοκίνητα και πίστες που ούτε καν περίμενε κανείς να δεις σε ραλλάκι. Επί 2-3 χρόνια είχα εθιστεί στο Rally Championship 2000,τέλειο παιχνίδι. Doom3: Θυμάμαι που έπαιζα την beta έκδοση πολύ πριν βγει το κανονικό παιχνίδι. Δεν έτρεχε καλά αλλά η σκηνή με τον Pinky που βγαίνει από κάτι σωλήνες ήταν αξέχαστη. In fact,όταν τον σκότωσα καθόμουν και τον πυροβολούσα και θαύμαζα τις τρύπες που δημιουργούνται στα σημεία που βαρούσες.Κι άλλα παιχνίδια το είχαν αλλά μετά από έναν Α αριθμό τρυπών,οι παλιές εξαφανιζόντουσαν ούτως ώστε να εμφανιστούν οι νέες. Το Doom3 δεν είχε τέτοιο περιορισμό. Και δεν χρειάζεται να μιλήσω καν για τον φωτισμό και τις σκιές Crysis: Δεν έχει βγει ακόμα αλλά έχω πάθει σοκ με τα γραφικά του. Τα low-res videos δεν πιάνουν μια μπροστά στα HD,στα οποία παρατηρεί κανείς την τελειότητα του τίτλου στον γραφικό τομέα. Μπράβο στην Crytek Σίγουρα κι άλλα παιχνίδια υπήρχαν που με είχαν εντυπωσιάσει,αλλά δεν μου έρχονται στο μυαλό τώρα. Τα παραπάνω όμως έχουν μείνει χαραγμένα
xrest Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Για να πω και γω την γνωμη μου.Θα πιασω ολες τις περιοδους που ασχοληθηκα με το gaming,διοτι η καθε γενια ειχε για μενα τα δικα της benchmarks. Virtua Racing(megadrive):πραγματικα εκπληκτικο.Μονο που εβλεπα πολυγωνα σε 16bit era ηταν αρκετο να με ξεσηκωσει Donkey Kong 3(snes):απιστευτο.φοβερα χρωματα,και αξεχαστο το εφφε με το φως στην πιστα με το νερο.εκπληκτικο Doom(32x):H πρωτη επαφη μου με fps.Δεν εχω να πω πολλα για αυτην την εμπειρια.απο 2d ξαφνικα σε 3d περιβαλλον.... Quake 2(psx):διοτι εμεινα εντιπωσιασμενος το πως το psx εβγαλε αυτο το αποτελεσμα.Βραβειο ξεζουμισματος και προγραμματισμου για τετοιο αποτελεσμα Shenmue(dc):τα λογια ειναι περιττα.massive περιβαλλον,εκπληκτικη παραγωγη. Νιnja Gaiden(xbox):ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γραφικο.ειδικα η τελευταια πιστα στη λαβα. Gears of War(360):τα πρωτα απιστευτα δειγματα της UE3.3 πιστα και τα σαγονια κατω.οτι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης. Μοst wanted se raw power:crysis,mass effect,metal gear 4,splinter cell 5 Kαι αδικω επισης αρκετα παιχνιδια.Alone in the dark,D etc
papadakn Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Με μια γρήγορη σκέψη μου ήρθαν κατα νού τα εξής: Fifa 96, Nba Live 95 και NFS1 καθώς ήταν τα πρώτα παιχνίδια που πλησίασαν το 3d τόσο πολύ. Θυμάμαι είχα πάθει πλάκα. Ειδίκα στο NFS 1, θυμάμαι μέχρι τώρα μια πιστούλα που απεικόνιζε φθινοπωρινή ορεινή διαδρομή να την τρέχω ξανά και ξανά με ένα Toyota Supra. Άλλες εποχές... Απο εκεί και πέρα, το HL1 και μετέπειτα το HL2 έφεραν νέα δεδομένα στα γραφικά των fps, όπως άλλωστε και το Far Cry (το εφφέ του νερού ήταν καταπληκτικό). Παιχνίδι που σταματούσα να χαζεύω τον γύρω κόσμο ήταν και είναι το wow. Ειδικά τον πρώτο καιρό, είχα εντυπωσιαστεί όχι τόσο απο τα γραφικά αλλά απο την έκταση του κόσμου και απο τις εναλλαγές των τοπίων καθώς προχωρούσες. Πλέον είναι ξεπερασμένα αλλά κατα την γνώμη μου η μαγεία δεν έχει χαθεί. Δυστυχώς τον τελευταίο χρόνο δουλεύω σε laptop οπότε δεν μπορώ να ξέρω πως είναι τα γραφικά σε high end pc. Το NBA 2k7 στο 360 με εξέπληξε θετικά. Τέλος, έπαιξα προχτές το F1 2007 σε ένα ps3 εδώ στη Γερμανία και έπαθα πλάκα απο τα γραφικά σε heavy rain συνθήκες. Γέλαγα σαν τον χαζό μέσα στο Mediamarkt και οι Γερμανοί απορούσαν.
Solmyr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Εlder Scrolls Oblivion νομιζω ηταν οτι πιο εντυπωσιακο εχω δει. Οι εναλλαγες νυχτας και μερας απιστευτες και ο φωτισμος, απλα, εντυπωσιακος, μπορουσες να χανεσαι κυριολεκτικα μεσα στα δαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.