Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με HP Tablet PC TC1000 Series.. help....

karhariasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα,

έπεσε πρόσφατα στα χέρια μου ένα Tablet PC. Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά έρχομαι σε άμεση επαφή με κάτι τέτοιο και αντιμετώπισα πρόβλημα στην εγκατάσταση του.

Θέλω να το ξαναστείσω από την αρχή αλλά η συσκευή δεν έχει cd-rom. Σύνδεσα ένα εξωτερικό cd-rom στην USB θύρα αλλά και πάλι δεν κατάφερα να το κάνω να bootάρει από εκεί.

Τι πρέπει να κάνω??

Κατέβασα από το internet τα Windows Taplet PC Media Center Edition. Πρέπει να στείσω αυτά ή μπορώ να στείσω Xindows XP/Vista όπως σε κανονικό μηχάνημα?

Βασικά θέλω να το κάνω να τρέχει Cubase SX v3.0 ή έστω Sony Soundforce v8.0. Με Windows Media Center θα μπορώ να έχω τέτοια προγράμματα μέσα ή θα πρέπει να έχω Windows XP/Vista? Τα δέχεται το μηχάνημα αυτό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Το πηρες χωρις λειτουριγκο συστημα και η συσκευασια δεν εχει δισκακια εγκαταστασης φιλε μου?

Δημοσ.

Το πήρα στο κουτί του με τα χαρτιά του όλα αλλά δεν είχε μέσα CD-Rom, αν και είχε το βιβλιαράκι της Microsoft που συνοδεύει πάντα original Windows. Το cd πρέπει να χάθηκε, δυστυχώς...

Το μηχάνημα είναι μεταχειρισμένο. Αυτός που μου το έδωσε το δούλευε κανονικά και μια μέρα το έδωσε σε κάποιον γνωστό του να κάνει επανεγκατάσταση των Windows. Εκείνος πήγε, δεν ξέρω πως, να περάσει Windows XP Pro αλλά από ότι φαίνεται δεν τα κατάφερε και όταν το ανοίγεις εμφανίζεται η μπλε οθόνης εγκατάστασης των Windows, δείχνει δλδ ότι έχει προχωρήσει μέχρι ένα σημείο αλλά εκεί μένει. Ζητάει κάποιο αρχείο που δεν μπορώ να το βρω, βάζω τα Windows στο USB CD-Rom αλλά δεν τα βλέπει.

Δημοσ.

Τα δισκάκια τα βρήκα, κατέβασα από το internet τα

Windows XP Tablet PC Edition 2005 Corporate SP2

Integrated February 2007

Τώρα τι κάνω? Πως θα δει το εξωτερικό USB drive?

Δημοσ.

Τελικά το έλυσα αυτό, με τα Windows που κατέβασα διάβασε αμέσως cd, δεν ξέρω γιατί δε το έκανε πριν.

Τώρα αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα. Κολλάει στα 27 λεπτά πριν την ολοκλήρωση εγκατάστασης. Μου βγάζει ότι δεν μπορεί να κάνει αντιγραφή το move_I.cu_ από το D:\i386 . Για να δω αν το cd έχει κάποιο πρόβλημα το έβαλα στον υπολογιστή, είδα κανονικά το αρχείο αυτό, δοκίμασα drag and drop να το βάλω σε μένα και αντιγράφτηκε κανονικά.

Στην εγκατάσταση γιατί κολλάει?!?!

Θα με σκάσει....

Δημοσ.

Τελικά βρέθηκε λύση στο πρόβλημα. Ξαναέκαψα το iso σε ταχύτητα x8 και η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε κανονικά.

Τώρα αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα. Δεν λειτουργεί το πενάκι..? Γιατι? Στην εκκίνηση, πριν ξεκινήσουν τα Windows λειτουργεί κανονικά, άλλαξα και την μπαταρία του, αλλά μέσα στα Windows δεν το "βλέπει". Πήγα στον πίνακα ελέγχου και στις ρυθμίσεις για το πενάκι, έχει ένα calibrate εκεί αλλά εξακολουθεί και εκεί να μη το βλέπει.

Κανείς καμιά ιδέα???

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω μνήμη RAM για να το αναβαθμίσω? Έχει από μόνο του non-removable 256 RAM (266 Mhz) και επεκτείνετε μέχρι 768. Δεν κατάλαβα όμως.. μπορώ να βάλω μόνο μια 512 ή μπορώ να βάλω άλλα 768?

Όπως και να έχει μπορώ να βρω στην Ελλάδα ή έστω στην Ευρωπαϊκή αγορά τέτοιες μνήμες? Αν ναι που?

Ευχαριστώ και πάλι!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ναι Ναι το ξερω το εχω δει οτι το ποστ ειναι αρκετα παλιο...Αλλά για να μην δημιουργώ νεο θεμα ρωτάω εδώ.Επεσε στα χερια μου ενα τέτοιο μηχάνημα και θελω να του περάσω "φρεσκο" λογισμικό .Δεν εχω ουτε το dockin station ουτε και usb dvd.Γινεται τιποτα με usb φλασακι?Και μια άλλη ερωτηση.Κατεβασα τα Windows.XP Tablet PC Edition 2005 Corporate SP2 και είναι σε 2 cd γιατι αυτό?

Δημοσ.

τελικά εγώ εβγαλα μια σχετική άκρη με το μηχάνημα. δε ξέρω γιατί τα tablet είναι δύο cd και εγώ αυτά που είχα έτσι ήταν. κατά το installation θα σου ζητήσει να βάλεις το δεύτερο cd κ όλα οκ.

δεν εχω πλέον το μηχάνημα για να σου πω αν υποστηρίζει boot από usb. μπορείς να το τσεκάρεις από το BIOS

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..Εφοσον σε καποια φάση θα ζητησει το 2ο cd τοτε άκυρο το φορματ με usb flasaki.Σε γύρισα λίγο πίσω αλλά δεν πειράζει ..:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...