Προς το περιεχόμενο

Help-Πρόβλημα μητρικής ή μνήμης..

prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο το format παρατηρήθηκαν τα εξής προβλήματα:

1.Κατα την εκκίνηση μερικές φορές κατά την εμφάνιση των Σκληρών Δίσκων

και των Controllers ξανακάνει Restart.

2.Πολλά δεδομένα σαν Copy-Paste δεν περνάνε διότι βγάζει I/O Device Error

3.Έχω και ένα προβλημα σε ένα αρχείο κατα τον τερματισμό του υπολογιστή

με την ονομασία kingdram.exe!!! (Λογικά θα είναι κάποιο problem ενός

Softoware).

Για διαφωτίστε με..

Δημοσ.

Καταρχας ρε μαν για να βγει και σωστο συμπερασμα αν ειναι θεμα hardware ανεφερε και τα specs του PC σου. Τι εννοεις "των controllers" ακριβως;

Επειτα, δοκιμασες δευτερο φορματ για να αποκλεισεις κολλημα σε software ή/και drivers;

Δημοσ.

2*500 GB WD

2*250 GB WD

1*80 GB WD

GeForce 7800GT/550 Watt Τροφοδοτικό/SoundBlaster Audigy 2/Gigabyte 8N SLI Royal/2*1 GB Ram 533Mhz σε Dual Channel

Όταν εννοώ controllers εννοώ πριν δείξει την εικόνα φόρτωση των Windows..

Δηλ. πχ ΙΕΕΕ1394

USB 2.0

κτλ..

Δημοσ.

Aυτο το kingdram δεν το βρηκα πουθενα ... σιγουρα το γραφεις σωστα;

Πηγε το μυαλο μου σε ιο αλλα και ιος να ηταν κατι θα βρισκαμε σε search sites.

Aλλαξες το παραμικρο hardware-ικα μετα το format;οτιδηποτε, ακομα και αν αλλαξες partition εγκαταστασης των XP.

A, και δεν μου απαντησες, 2ο φορματ εκανες για να επιβεβαιωσεις οτι δεν ειναι glitch καποιων software; Aν οχι καλυτερα να το δοκιμασεις.

Μη τυχον υπαρχει κανενας εξωτερικος σκληρος συνδεδεμενος στο PC;

Aν ειναι προβλημα hardware παντως, δυσκολα θα υποπτευομουν το CPU, προσωπικα ...

Δημοσ.

ο επεξεργαστής δε νομίζω να φταίει. Πολύ πολύ σπάνια δημιουργούν αυτοί πρόβλημα. Εγώ θα κοίταγα αφενός τις μνήμες και αφετέρου, μήπως κάποιος δίσκος έχει χτυπήσει. Για την ώρα άφησε μόνο το δίσκο που έχεις τα ΧΡ και δούλεψε το σύστημα. Αφού σιγουρευτείς ότι παίζει, άρχισε να βάζεις κ τους υπόλοιπους δίσκους

Δημοσ.

Στην ουσία ο δίσκος που έκανα format και μπήκαν τα windows στον καινούργιο δίσκο!!!Τώρα χθες που ξανα έκανα format κατά την εγκατάσταση έβγαλε fatal error και έλεγε κάτι για κάποιο device!!!Τότε ξανα έκανα format και εγκατάσταση windows χωρίς κάποιο πρόβλημα!!!Αλλά όταν πήγα να μεταφέρω κάποια δεδομένα στον σκληρό έβγαλε μην. που έλεγε κατι για I/O devce error..Έχω δύο ram του ενός GB η καθεμία και δοκίμασα να βγάλω την καθεμία και αποτέλεσμα τα ίδια!!!Επίσης σε ένα διάστημα λειτουργίας του pc έβγαλε μία μαύρη οθόνη και ξαναήρθε κανονικά η λειτουργία του pc!!!Λέτε να χτύπησε η motherboard????

Δημοσ.

Το error εμφανίζεται όταν αντιγράφεις δεδομένα από/σε κάποιον συγκεκριμένο δίσκο ή από/σε οποιονδήποτε;

Δημοσ.

τρέξε το memtest με τίς δύο μνήμες πάνω. Μπορεί να έχουν κ οι δύο πρόβλημα.

Επίσης να ψάξεις το σύστημα σου για ιούς και άλλα σχετικά. Μη σου φαίνεται παράξενο. Μια φορά μου δημιουργούσε πρόβλημα ένας ιός λές κ είχε χτυπήσει κάποιο hw!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...