kyrnikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Έχει δεί κανείς σας να πωλούν online κάποιο διακλαδωτή όπως ο παρακάτω : http://shop.tecline-edv.de/viashop/p...?artikelid=314 έφαγα τον κόσμο να βρώ σε ελληνικό eshop αλλά τίποτα !!! Μάλιστα επειδή ο αγγλικός όρος είναι splitter, όλο splitter για adsl βρίσκω !!! Θέλω απλά να μοιράζει τη γραμμή του τηλεφώνου σε 6-8 συσκευές . Προτιμώ με rj45 αλλά και σε rj11 μια χαρά είναι . Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να μοιράσω τηλεφωνικό σήμα πέρα από το πατροπαράδοτο στρίψιμο των καλωδίων ;
ghostaki Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Νομίζω πως οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών θα έχει έχει αυτό που ζητάς... Εννοώ κάποιο συνοικιακό ηλεκτρονικο-ψιλικαντζίδικο. Απ'αυτα που πουλάνε λίγο απ'όλα: καλώδια,τηλεκοντρόλ, ραδιόφωνα, κεραίες, ράδιο-σιντι, αυτοματισμούς, γκαντζετάκια.... Έχω πάρει από τέτοιο κατάστημα ένα μαραφέτι που μοιράζει το τηλέφωνο σε 5 συσκευές. Πιο πολυ ιδιοκατασκευή μοιάζει, παρά επώνυμο προϊό. Αλλά δουλεύει μια χαρα!
momotis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Φιλε αν και δε γνωριζω απο ηλεκτρονικα καλα,συμφωνω μετο ghostaki. Ειχα παει να παρω φιλτρο γιατα τηλ οταν ειχα βαλει adsl και το πλαισιο ταχε10-12 ευρω το ενα.Σε μαγαζι ηλεκτρονικων μου εδωσαν ενα καλωδιο και ενα πλαστικο εξαρτημα που εκανε το ιδιο ακριβως.Τιμη 2 ευρω το ενα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.