kattistt Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Και όταν κοιτάζουμε μερικές φορές τα σύννεφα, μας φαίνονται για προβατάκια. Αυτό δε σημαίνει ότι θα «σκάσει μύτη» και τσοπάνης επουράνιος! (ή μήπως όχι!;!;!; ) It's all in the mind... Δεν ειπα οτι συμφωνω ή οτι γινεται. Ρωτησαν για πληροφοριες και εδωσα καποια Links που βρηκα με ενα search. Δεν εχω ασχοληθει και ουτε προκειται διοτι δεν με ενδιαφερει. (Ασε που ειμαι χεστρα... )
Luxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Και εγω σκεφτηκα οτι ολα ειναι στο μυαλο, αλλα μολις ειδα και τα βιντεο στα οποια σχηματιζοταν φατσες των ατομων που πεθαναν, αλλαξα γνωμη. Σκεφτομαι να κανω την ηχογραφηση μεσα σε ενα νεκροταφειο. Επειδη ειμαι και δεκτικος, ελπιζω να μην γινει τιποτε το κακο.. ειχε ασχοληθει ενας φιλος μου φανατικα εχοντας δει την ταινια και αυτος. δεν προσπαθησε να καταγραψει φωνη αλλα εικονα, φυσικα και χωρις αποτελεσμα.Πως κατεγραψε βιντεο; Τι χρησιμοποιησε;
MagicaDeSpell Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 φιλε luxx, γνωμη μου αλλα απ'οτι λεγεται τα πνευματα μενουν στον τοπο στον οποιο πεθαναν τα ατομα αυτα (αλλα και παλι γνωμη μου, μπορει η επιλογη σου να ειναι απολυτα σωστη) ειχε χρησιμοποιεισει ενα απλο αναλογικο video, προσπαθησε να δει κατι αλλα χωρις αποτελεσμα. εκανε μεταφορα απο την κασετα σε dvd και προσπαθησε σε εναν γνωστο να δει παλι καρε καρε αλλα χωρις κατι ιδιαιτερο, απλα διαβαθμισεις στα παρασιτα...
Lucifer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Ούτε ψόφιοι δν τους γλυτώνουμε τους ασφαλίτες πια?
MagicaDeSpell Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Ούτε ψόφιοι δν τους γλυτώνουμε τους ασφαλίτες πια? ελιωσα στο γελιο...
parsifal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δεν ειπα οτι συμφωνω ή οτι γινεται. Ρωτησαν για πληροφοριες και εδωσα καποια Links που βρηκα με ενα search. Δεν εχω ασχοληθει και ουτε προκειται διοτι δεν με ενδιαφερει. (Ασε που ειμαι χεστρα... ) Τα κατάλαβα αυτά που λες, ήθελα να «θάψω» μόνο την όλη παραφιλολογία γύρω από το φαινόμενο! Αλλά όταν πατάς το , βάζει και το όνομα του original poster. Ίσως έπρεπε να αφαιρέσω το όνομά σου...
kattistt Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Τα κατάλαβα αυτά που λες, ήθελα να «θάψω» μόνο την όλη παραφιλολογία γύρω από το φαινόμενο! Αλλά όταν πατάς το , βάζει και το όνομα του original poster. Ίσως έπρεπε να αφαιρέσω το όνομά σου... Kατ'αρχην δεν παρεξηγηθηκα, απλα εξηγησα την σταση μου απεναντι στο θεμα!!! Και απλα μου την εδωσες την ευκαιρια να την εξηγησω!
akpe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Αυτο με την οθονη πως ακριβως γινεται; Κανεις record ετσι απλα; Electronic Voice Phenomenon. Αφορά μόνο μαγνητοφώνηση, καταγράφονται συνήθως ήχoi και πού και πού καμιά λέξη η πρόταση από το φαντασματάκι. Επειδή σε μια ταινία ο άλλος έβλεπε EVP στην Plasma του δεν λέει και τίποτα. Δεν βγαίνει και σε εικόνα
Luxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Ναι αλλα στα sites φαινονται και μορφες προσωπων. Με βιντεοκαμερα γινονται; Και πως γινεται κατι να μην το βλεπεις τη στιγμη που βιντεοσκοπεις και να φαινεται κατα την αναπαραγωγη; Μου φαινεται πολυ παραξενο.
desolatorXT Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Για τους απιστους θωμάδες.... http://www.youtube.com/watch?v=m-nItFycvW4 Δεν αναφέρετα στα EVP αλλα μαρτυρά την ύπαρ3η τέτοιων φαινομένων. Οποτε αν αυτά είναι αληθινά, πράγμα στο οποίο εγώ κατευθύνομαι, τότε γιατί κανείς να αποκλείσει την ύπαρ3η των EVP. Παντως είναι γεγονός το ότι ακούγωντασ 5934659347856 φορές το ίδιο πράγμα στο τέλος θα σου φανεί ότι κάτι σαν φράση ακούσ εκεί μέσα. Πραγματικά πάντως σας λέω ΔΕΙΤΕ ΤΟ, αξίζει πολύ.
dalton85 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Και όταν κοιτάζουμε μερικές φορές τα σύννεφα, μας φαίνονται για προβατάκια. Αυτό δε σημαίνει ότι θα «σκάσει μύτη» και τσοπάνης επουράνιος! (ή μήπως όχι!;!;!; ) It's all in the mind... LOLOLOLOLOLOL Kαλα ηταν απο τα καλυτερα που εχω διαβαση. Υου are gooooood.... Aυτο με την καμερα λογικα εννοει οτι στιγμιεα δλδ σε 1 το πολυ 2 frames θα δεις μια φιγουρα που μπορει το ματι να μην τη παρατιρισει κανονικα αλλα μεσο του video να το δεις
Sellers Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Για τους απιστους θωμάδες.... Πραγματικά πάντως σας λέω ΔΕΙΤΕ ΤΟ, αξίζει πολύ. Πω ρε φίλε τεράστιο είναι. 40 λεπτά? Πάντως εντάξει. Πιστεύω ότι είναι χαζό να πιστεύουμε σε τέτοια πράγματα. Σε 100 με 200 χρόνια θα έχουν όλα εξηγηθεί μέσα απο νόμους της φυσικής και η παραψυχολογία θα στηρίζεται πλέον σε άλλα πράγματα.
desolatorXT Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Πω ρε φίλε τεράστιο είναι. 40 λεπτά? Πάντως εντάξει. Πιστεύω ότι είναι χαζό να πιστεύουμε σε τέτοια πράγματα. Σε 100 με 200 χρόνια θα έχουν όλα εξηγηθεί μέσα απο νόμους της φυσικής και η παραψυχολογία θα στηρίζεται πλέον σε άλλα πράγματα. ε εντα3η ρε φίλε, δε μπορώ να σ πω με σιγουριά αν τα πιστεύω ι όχι, αλλα εξάπτουν την περιεργεια, δε συμφωνείς?
joef_gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 εγω τα ψιλοπιστευω αλλα ισως το κανω αλλο φοβαμαι να το ακουσω μετα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.