zvarthangalos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Θελω να αλλαξω την ψυκτρα cpu και δεν γνωριζω αν πρεπει να βαλω και παλι θερμοαγωγημη παστα? αν καποιος γνωριζει και εχει την διαθεση να βοηθησει τον ευχαριστω εκ των προτερων.
Lafas1987 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Με μια χαρτοπετσέτα θα βγάλεις τη θερμοαγώγιμη πάστα από το κάτω μέρος της ψύκτρας και πάνω από τον επεξεργαστή. Πρόσεχε μη τα πασαλύψεις όμως και πάνε πάστες αγώγιμες παντού (οπως για παράδειγμα στο κάτω μερος της cpu με τα pins!) Mετά θα βάλεις αγώγιμη σε μικρή ποσότητα (ίση με ένα κόκο ρυζιού) πάνω στο CPU και μετά θα κοτσάρεις τη ψύκτρα από πάνω. Η ποσότητα που χρειάζεται είναι πολύ λίγη όσο περίεργο και να σου φένεται! Αν βάλεις παραπάνω θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα! Μην βάλεις παραπάνω από έναν κόκο ρυζιού! Επίσης να μην σε νοιάζει που θα ψιλοαπλωθεί η πάστα την ώρα που θα προσπαθείς να κουμπώσεις τη ψύκτρα. Για ότι άλλο θες... Just ask...
chakra Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Ρε παιδια εγω δεν εβαλα πολυ. απλα ενα λεπτο στρωμα σε οοοολο τον επεξεργαστη κ σε ιdle exo 40.πολυ ε?p4 2,4ghz.θα καθαρισω και θα βαλω τον κοκκο που λες.
giorgosa5 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Με μια χαρτοπετσέτα θα βγάλεις τη θερμοαγώγιμη πάστα από το κάτω μέρος της ψύκτρας και πάνω από τον επεξεργαστή. Πρόσεχε μη τα πασαλύψεις όμως και πάνε πάστες αγώγιμες παντού (οπως για παράδειγμα στο κάτω μερος της cpu με τα pins!) Mετά θα βάλεις αγώγιμη σε μικρή ποσότητα (ίση με ένα κόκο ρυζιού) πάνω στο CPU και μετά θα κοτσάρεις τη ψύκτρα από πάνω. Η ποσότητα που χρειάζεται είναι πολύ λίγη όσο περίεργο και να σου φένεται! Αν βάλεις παραπάνω θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα! Μην βάλεις παραπάνω από έναν κόκο ρυζιού! Επίσης να μην σε νοιάζει που θα ψιλοαπλωθεί η πάστα την ώρα που θα προσπαθείς να κουμπώσεις τη ψύκτρα. Για ότι άλλο θες... Just ask... εγω που εβαλα την μαμα ψυχτρα ειχε παστα σε τρια σημεια. σε παραλληλες λουριδες,τι παιζει? ποιο ειναι λαθος?:???:
zvarthangalos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Με μια χαρτοπετσέτα θα βγάλεις τη θερμοαγώγιμη πάστα από το κάτω μέρος της ψύκτρας και πάνω από τον επεξεργαστή. Πρόσεχε μη τα πασαλύψεις όμως και πάνε πάστες αγώγιμες παντού (οπως για παράδειγμα στο κάτω μερος της cpu με τα pins!) Mετά θα βάλεις αγώγιμη σε μικρή ποσότητα (ίση με ένα κόκο ρυζιού) πάνω στο CPU και μετά θα κοτσάρεις τη ψύκτρα από πάνω. Η ποσότητα που χρειάζεται είναι πολύ λίγη όσο περίεργο και να σου φένεται! Αν βάλεις παραπάνω θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα! Μην βάλεις παραπάνω από έναν κόκο ρυζιού! Επίσης να μην σε νοιάζει που θα ψιλοαπλωθεί η πάστα την ώρα που θα προσπαθείς να κουμπώσεις τη ψύκτρα. Για ότι άλλο θες... Just ask... Εχω μια ανωνυμη θερμοαγωγιμη παστα απο εναν φιλο μου να την χρησημοποι'ι'σω ? η να αγορασω μια επωνυμη και πια θα μου προτεινες?
Mars_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Και με την ανωνυμη θα κανεις την δουλεια σου ,αν δουλευεις το pc περισοτερο απο το μεσο χρηστη καλυτερα θα ηταν μια επωνυμη π.χ. εγω εχω την Artic Silver 5 και δουλευω το pc 16/24ωρο για download κυριως αλλα και gaming.Την παστα αυτη την βρισκεις 5-6 ευρω στα γνωστα μαγαζια.Τον Lafas1987 μην τον ρωτας αδικα οπως βλεπεις κατω απο το nickname του εχει φαει ban. -offtopic- ξερει κανεις γιατι εφαγε ban; σε ποιο τοπικ; δωστε λινκ,ρωταω γιατι πεφτει πολυ ban τελευταια στο τελος θα μεινουν μονο οσοι μισουν την χωρα τους ,γουσταρουν οι γκευ να εχουν παιδια,αγαπαν το σκυλο τους πιο πολυ απο τον γειτονα τους και δεν εχουν ιδεα απο τεχνολογικα θεματα(τεχνολογικο site ειπαμε οτι ειμαστε; ) να δω ποιους θα ρωταμε μετα - τελος offtopic-
zvarthangalos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Και με την ανωνυμη θα κανεις την δουλεια σου ,αν δουλευεις το pc περισοτερο απο το μεσο χρηστη καλυτερα θα ηταν μια επωνυμη π.χ. εγω εχω την Artic Silver 5 και δουλευω το pc 16/24ωρο για download κυριως αλλα και gaming.Την παστα αυτη την βρισκεις 5-6 ευρω στα γνωστα μαγαζια.Τον Lafas1987 μην τον ρωτας αδικα οπως βλεπεις κατω απο το nickname του εχει φαει ban. -offtopic- ξερει κανεις γιατι εφαγε ban; σε ποιο τοπικ; δωστε λινκ,ρωταω γιατι πεφτει πολυ ban τελευταια στο τελος θα μεινουν μονο οσοι μισουν την χωρα τους ,γουσταρουν οι γκευ να εχουν παιδια,αγαπαν το σκυλο τους πιο πολυ απο τον γειτονα τους και δεν εχουν ιδεα απο τεχνολογικα θεματα(τεχνολογικο site ειπαμε οτι ειμαστε; ) να δω ποιους θα ρωταμε μετα - τελος offtopic- Η ψυκτρα που θελω να τοποθετησω ειναι THERMALTAKE CL- P0372 TMG 12 ο κατασκευαστης της εχει θερμοα/γμη παστα στο σημειο που εφαπτετε με το cpu , εγω τωρα θα πρεπει να τοποθετησω επιπροσθετως παστα στην επιφανεια cpu?
papayios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Παιδιά, δηλαδή αυτό είναι λάθος; Eιναι πολυ . Βαλε λιγη οπως ειπαν παραπανω και αν θελεις να την απλωσεις βαλε το δαχτυλο σου τυλιγμενο με ενα κομματι απο σακουλακι ναυλον. Γυρω γυρω ασε περιθωριο ωστε οταν κατσει η ψυχτρα να μην τρεξει απο εξω . Αλλα και ετσι να την αφησεις θα απλωθει απο μονη της .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.