Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μητρικη asus p4c800 deluxe

zewa10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι σας επισυνάπτω μια εικόνα για να δείτε το πρόβλημα που αντιμετωπίζω μπας και μου δώσετε καμία λύση

post-29217-129062943692_thumb.jpg

Δημοσ.

Έχω τρέξει το αρχείο αυτό από ιντελ infinst_autol

Έχει γινη αλλαγή μητρικής από msi me 865 pe chip

Me asus me 875 chip me τα win xp που ειχα απλά έτρεξα το αρχείο που αναφέρω επάνω

Δημοσ.

Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω πολλές φορές? Χωρίς να θέλω να σου βάλω χέρι... Μιλάω τελείως φιλικά! Γιατί δεν κάνεις ένα ωραίο Format-άκι και να βάλεις τους Drivers έναν έναν και να είσαι άρχοντας? Να υποθέσω ότι άλλαξες μητρική και έχεις κρατήσει το ίδιο λειτουργικό???

Δημοσ.
Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω πολλές φορές? Χωρίς να θέλω να σου βάλω χέρι... Μιλάω τελείως φιλικά! Γιατί δεν κάνεις ένα ωραίο Format-άκι και να βάλεις τους Drivers έναν έναν και να είσαι άρχοντας? Να υποθέσω ότι άλλαξες μητρική και έχεις κρατήσει το ίδιο λειτουργικό???

Ναι φιλέ μου… πρέπει να γίνει φορματ δεν γίνετε τίποτε?

Υπαρχουν προγραματα μεσα που για να κατσουν σωστα και να δουλεψη σωστα το pc

Μονο εγκεφαλικο δεν παθαμε δυο ατομα

Δημοσ.

Κοιτα εγώ έχω και ένα κόλημα να έχει μέγιστες επιδόσεις το PC. Θα είναι καλύερα να μη μπερδεύεις Drivers παλιούς με καινούριους. Να ξέρεις ότι και τα πολλά Uninstall το σκίζουν το μηχάνημα.

1) Απεγκαθηστάς ότι Driver έχει η μητρική (Τσέκαρε στο Control Panel για τυχόν Utilities της μητρικής και τα σχετικά! Να βγουν όλα!)

2) Κάνε μια επανεκίνηση και δοκίμασε να βάλεις τους Drivers από το Cd της μητρικής σου. (Μετά την επανεκινηση θα σου βγάλει ότι βρέθηκε νεο υλικό. Εσύ θα πατήσεις cancel και θα σου πει οτι η συσκευη δεν θα μπορεσει να λειτουργησει και βλακεις τετοιες... Θα βαλεις εσυ τους οδηγους που σου δινει η νεα σου μητρικη και θα εισαι αρχοντας... Λογικα θα ξανακανεις επανεκινηση μετά από την εγκατάσταση.)

Ποια προγράματα ειναι αυτα που σας παιδεψαν?

Δημοσ.

Έκανα ότι μου είπες και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις στην εικόνα είναι το σωστό ?.. πάντως φαίνεται ότι όλα λειτουργούν κανονικά !!!

post-29217-129062943699_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...