__D3mIaN__ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Στα πλαίσια των σπουδών μου στο ΕΑΠ, τμημα Διοικηση επιχειρησεων και οργανισμων εκπονω μια εργασια στο μαθημα "διαχειρησης φυσικων πορων". Χρειαζομαι βοηθεια για την επιλυση των (γ), (δ) και (ε) υποερωτηματων του πρωτου θεματος που ακολουθει στο αρχειο που εχω επισυναψει: οι λυσεις των (α) και (β) ειναι αυτες στον 2ο φακελο που εχω κανει επισυναψη. Η καταληκτικη ημερΟμηνια παραδοσης ειναι 20/3 και οχι 13/3 οπως φαινεται στην εκφωνηση. Γι αυτο παρακαλω βοηθηστε με σχετικα αμεσα. Ευχαριστω προκαταβολικα.
kirimis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Λοιπον, επειδη ειναι στα ελληνικα και εχουν περασει και καποια χρονακια απο τοτε που εκανα Quality Statistics... δεν θα σου δωσω ακριβη απαντηση. Για το (γ) ερωτημα αν το καταλαβαινω σωστα, θα πρεπει να αναζητησεις καποια απαντηση ψαχνωντας σε θεματα Experimental Design και Taguchi Method τα οποια χρησιμευουν στην ανευρεση optimal settings. Με μπερδευει καπως το ερωτημα, φοβαμαι μην σου λεω μαλατσιες... Θα το ξαναδω και αυριο, και αν σκεφτω κατι θα σου πω.
__D3mIaN__ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Eυχαριστώ πολύ για την προσοχή σου :wink: , να είσαι καλά που προσπαθείς να μου δώσεις λύση. Περιμένω εν αγωνίως νεωτερά σου. Φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.