bablyk Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Οταν εχω ανοικτό το παράθυρο ενός e-mail (στο thunderbird), στο κάτω μέρος του υπάρχει μια γραμμή στην οποία αναφέρονται (αν υπάρχουν) τα συνημμένα (και το μέγεθός τους). Το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχει αρκετό πλάτος ανα αρχείο με αποτέλεσμα τα ονόματά τους να φαίνονται λειψά -βλ.εικόνα. Πως μπορώ να αυξήσω το πλάτος αυτό?
Eusebius Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Στις εκδόσεις 1.5.x.x πρέπει να φτιάξεις ένα αρχειάκι και να βάλεις μέσα μια ρύθμιση, όπως περιγράφει εδώ: http://kb.mozillazine.org/Attachment_filename_truncated_(Thunderbird) Στις 2.0 Beta 2 αμερικάνικη που έχω εδώ φαίνονται ολόκληρα, και δεν θυμάμαι να είχα αλλάξει ποτέ αυτή τη ρύθμιση. Ίσως να είναι και ένα πρόσθετο που έχω για τα συνημμένα, το Attachment Extractor, αλλά δεν νομίζω... Οπότε, είτε κάνεις αυτό που λέει στο λινκ είτε δοκιμάζεις την 2.0 Beta 2 είτε κάνεις λίγο υπομονή μέχρι να βγει η οριστική 2.0. Ό,τι απορίες έχεις, ξαναρώτα. Νά πώς φαίνεται στην 2.0 Beta 2:
bablyk Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Έχω την 1.5 και νομίζω ότι λύθηκε το πρόβλημα. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.