Προς το περιεχόμενο

USB flash + βλακεία = kaput (?)

understatement

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις προάλλες αποσυνέδεσα το USB stick μου προτού ολοκληρωθεί το “safe removal”. Σήμερα, σε προσπάθεια μου να το «ανοίξω», έλαβα το εξής δυο μηνύματα:

1. “The disk in drive E is not formatted. Do you want to format it now?” (YES)

2. “The disk in drive E cannot be formatted”

Διορθώνεται η κατάσταση ή να το ενταφιάσω;

• Moderators
Δημοσ.

Eγω παλι, ποτε δεν εχω κανει ''ασφαλη καταργηση'', ουτε σε εξωτερικο δισκο, ουτε σε κανενα φλασάκι και ποτε δεν ειχε προβλημα.

Μηπως εγινε απο αλλη αιτια αυτο??

Δημοσ.

Απ' ό,τι κατάλαβα δεν μπορείς να φορμάρεις το stick. Κάτι ανάλογο μου είχε συμβεί και με το δικό μου stick. Tελικά κατάφερα να το επαναφέρω (με format) χρησιμοποιώντας ένα utility της κατασκευάστριας εταιρείας και μετά έκανα επαναφορά των δεδομένων του με το GetDataBack (τα περισσότερα τα ανέκτησα).

Δημοσ.

Φταίει ότι πάτησε safe removal και στη μέση της διαδικασίας το τράβηξε... Αν απλά το τράβαγε μάλλον δε θα γινόταν τίποτα τέτοιο...

Δημοσ.
Ναι και μου είπαν να το στείλω στα κεντρικά στην Αγγλία! Γνωρίζει κανείς κάποιο utility να σωθώ;

Για ψαξε να βρεις το File Scavenger. Απλό και γρήγορο για ανάκτηση δεδομένων από χαμένα partition.

Δημοσ.
Τι μάρκα είναι το stick και από που το πήρες(για να μη μπλέκουν και άλλοι με Αγγλίες και ιστορίες);

Bytestor/Integral.

Δεν κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά οπότε ουδείς λόγος ανυσηχίας.

Δημοσ.

θες το Active Part Rec(ειναι ενα exe που τρεχει και απο στικ-εκδοση 5 και ξαναβρισκει το χαμενο παρτισιον και το επαναφερει) η το Hirenʼs Bootcd(εχει μεσα-εκδοση 8 αναλογα προγραμματα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...