Markknopfler Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Πάρτο ανεπιφύλακτα george.Τα προβλήματα οφείλονταν κυρίως στο s/w το οποίο έχουν βελτιώσει πολύ..H/W προβλήματα δεν έχει..Έχει πέσει αρκετά κι η τιμή..62 ευρώ έφτασε..
georgep800 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Πάρτο ανεπιφύλακτα george.Τα προβλήματα οφείλονταν κυρίως στο s/w το οποίο έχουν βελτιώσει πολύ..H/W προβλήματα δεν έχει..Έχει πέσει αρκετά κι η τιμή..62 ευρώ έφτασε.. Δηλαδή τα προβλήματα που αναφέρονται εδώ έχουν διορθωθεί; Έλεγα να το πάρω απο Αμερική, να το διακινδυνεύσω με την έννοια ότι αν προκύψει κάτι δεν θα έχω εγγύηση;
Markknopfler Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Εγώ δεν είχα ποτέ κάποιο από τα προβλήματα που αναφέρουν πιο πάνω σε σχέση με το h/w..Κάποια s/w προβλήματα είχα τα οποία τα διόρθωσαν με τις νέες εκδόσεις του Setpoint και με το plugin που έβγαλαν το uberoptions..Θα σου πρότεινα να το πάρεις από ελλάδα αφού και η τιμή είναι γύρω στα 59 ευρώ έχει πέσει πλέον πολύ..http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.570224
Cloud_7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Πλέον παιδιά το ποντίκι τα έχει παίξει όσον αφορά την μπαταρία του, μου τελειώνει μέσα σε 3 μέρες και για να φορτίσει πλήρως θέλει 1,5 ώρα ενώ πριν ήθελε κανά μισάωρο το πολύ. Επίσης παρατηρώ αραιά και κακές ανταποκρίσεις του κέρσορα και το έχω μόλις κανά 6μηνο να φανταστείτε, έτσι μου' ρχετε να τους το πάω πίσω για έλεχγο. Ίσως τελικά ήταν προτιμότερη η αγορά του MX1000.
Voodooman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Πλέον παιδιά το ποντίκι τα έχει παίξει όσον αφορά την μπαταρία του, μου τελειώνει μέσα σε 3 μέρες και για να φορτίσει πλήρως θέλει 1,5 ώρα ενώ πριν ήθελε κανά μισάωρο το πολύ. Επίσης παρατηρώ αραιά και κακές ανταποκρίσεις του κέρσορα και το έχω μόλις κανά 6μηνο να φανταστείτε, έτσι μου' ρχετε να τους το πάω πίσω για έλεχγο. Ίσως τελικά ήταν προτιμότερη η αγορά του MX1000. Λίγο δύσκολο να φόρτιζε πλήρως σε μισή ώρα, εμένα από την αρχή ήθελε τρεις ώρες για να φορτίσει πλήρως. Εγώ κοιτάω να αποφορτίζω πλήρως το ποντίκι πριν το ξαναφορτίσω. Μπορεί η μπταταρία να είναι Λιθίου και να μην έχει ανάγκη από πλήρη αποφόρτιση, αλλά δεν το διακινδυνεύω.
Cloud_7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε Voodooman, μήπως τα παραλές λιγάκι? Αποκλείεται να ήθελε 3 ώρες για να φορτίσει πλήρως το ποντίκι, ακόμα και μεταχειρισμένο να σου είχαν πλασάρει (χτύπα ξύλο) δε θα ήθελε τόσο. Πλήρη φόρτιση εννοώ από την στιγμή που θα ανάψει κόκκινο το λαμπάκι του mouse (πολλές φορές το έχω φορτίσει ακόμα και όταν έχει μια γραμμή), μέχρι την στιγμή που θα πάψει να αναβοσβήνει. Άντε να μην ήταν μισή ώρα στην αρχή, να' ταν 45 λεπτά, πιο πολύ αποκλείεται. Το μόνο βέβαιο είναι ότι πλέον θέλει την 2πλάσια ώρα για φορτίσει απ' ότι ήθελε στην αρχή και οι συνολικές φορτίσεις που έχω κάνει μέχρι στιγμής δεν νομίζω ότι το δικαιολογούν αυτό. Για μένα που είμαι πολλές ώρες στο net καθημερινά, δυστυχώς μου είναι άβολο να περιμένω ακόμα και αυτό το χρονικό διάστημα, που ίσως κάποιο το θεωρούν και λίγο, αν σέρφαρα 2-3 ώρες καθημερινά δε θα με πείραζε καθόλου. Μάλλον πάω και για αγορά ενσύρματου, τουλάχιστον να το έχουμε καβάτζα αν μας τελειώσει η μπαταρία και είναι επιτακτική ανάγκη να σερφάρουμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 ahem poses meres 8elei gia na adeiasei h mpataria? fortize to to vrady otan koimase...
Cloud_7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό δεν είναι φόρτιση φίλε αλλά υπερφόρτιση. νομίζεις ότι δεν το' χω σκεφτεί? Κι όσον αφορά τις μέρες που κάνει ν' αδειάσει, ξαναλέω ότι είναι ανάλογα το πόσο θα χρησιμοποιείται, εγώ που το χρησ. πολλές ώρες την ημέρα, η μπαταρία μου αδειάζει σε 3 μέρες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 giati les na pa8ei kati to mouse an to afhneis ena oloklhro vrady na fortizei? me to pou gemisei 8a stamathsei na fortizei...to MX1000 to afhnw etsi apo tote pou to phra (dld apo tote pou vghke) kai einai mia xara mexri twra... siga 1.5 wra ka8e 3 meres den einai kai toso megalh anamonh...
Voodooman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι cloud 7, ήθελε σίγουρα πάνω από δύο ώρες ανέκαθεν, ίσως όχι τρεις, αλλά 2+ σίγουρα. Εγώ πάντα το αφήνω να αδειάσει τελείως η μπαταρία πριν το βάλω για φόρτιση και θυμάμαι ότι για να γεμίσει κάθε πράσινο φωτάκι χρειαζόταν περίπου μισή ώρα. Έπειτα, νομίζω ότι όσο χαλάει μία μπαταρία, τότε δείχνει ότι γεμίζει πιο γρήγορα, όχι πιο αργά. Άρα, αν εσένα έχει πάθει ζημιά, θα έπρεπε ότι δείχνει ότι φορτίζει γρηγορότερα και όχι αργότερα. Δεν το'χω ψάξει και πολύ, αλλά νομίζω ότι η μπαταρία του μου πάει περίπου 20-25 ώρες πριν αδειάσει τελείως.
Cloud_7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 giati les na pa8ei kati to mouse an to afhneis ena oloklhro vrady na fortizei? me to pou gemisei 8a stamathsei na fortizei...to MX1000 to afhnw etsi apo tote pou to phra (dld apo tote pou vghke) kai einai mia xara mexri twra... siga 1.5 wra ka8e 3 meres den einai kai toso megalh anamonh... μακάρι να είναι έτσι και να μην υπάρχει κίνδυνος υπερφόρτωσης με τόση πολύωρη φόρτιση, δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό όμως, μόνο η σκέψη ότι φορτίζεται όλο το βράδι με φοβίζει κάπως, αν και έχω την ετνύπωση ότι 2-3 φορές που το' κανα στο παρελθόν την άλλη μέρα που το έπιασα δεν έκαιγε αλλά ήταν κρύο το mouse, οπότε παίζει και να' χεις δίκιο και να σταματάει το recharge όταν γεμίσει τελείως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 e nai...edw merikes fores pou efeuga apo to spiti gia meres to afhna panw mexri na gyrisw epishs to idio ginetai kai me ta kinhta...den yparxei tetoia periptwsh pisteuw...
Cloud_7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 θυμάμαι ότι για να γεμίσει κάθε πράσινο φωτάκι χρειαζόταν περίπου μισή ώρα. έτσι ακριβώς, σύνολο υπάρχουν τρία λαμπάκια, αν λάβεις υπ' όψιν και το τελευταίο που μοιάζει με μικρή κλειδαριά και κοκκινίζει στο τέλος, 4. Οπότε αν εγώ το φορτίζω πάντα στην μέση σχεδόν του τελευταίου (λίγο πριν γίνει κόκκινο), το χρονικό διάστημα που χρειάζεται είναι λογικό, το καλύτερο θα' ταν να κράταγε περισσότερο η μπαταρία βέβαια, αλλά σε όλα τα ακριβά πράγματα υπάρχει κι ένα αντίτιμο. Να τονίσω πάλι ότι συγκριτικά με τις συνολικές ώρες που είμαι online την ημέρα, δυστυχώς δεν είμαι ικανοποιημένος από την συνολική διάρκεια της μπαταρίας και το έχω συνηθίσει τόσο πολύ αυτό το ποντίκι που πλέον για μένα είναι αναντικατάστατο. Έπειτα, νομίζω ότι όσο χαλάει μία μπαταρία, τότε δείχνει ότι γεμίζει πιο γρήγορα, όχι πιο αργά. Άρα, αν εσένα έχει πάθει ζημιά, θα έπρεπε ότι δείχνει ότι φορτίζει γρηγορότερα και όχι αργότερα. Έχει κάποια λογική αυτό που λες φίλε, από την άλλη και το αντίθέτο να πεις κανείς πάλι έχει λογική, το ότι δλδ εφόσον παίρνει περισσότερη ώρα η μπαταρία να φορτίσει, τα έχει παίξει και έχει εξασθενήσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται περισσότερη ώρα για πλήρη φόρτιση απ' ότι χρειαζόταν παλιά.
Bl@de Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Exw arostisei m' auton ton pontika,einai sta xeria mou ligotero apo enan mina kai arxizw na pistevw oti exei provlima.i xrisi pou tou kanw einai poli dunati to kinw sinexeia kai pataw ola ta koumpia kai tis rodeles san lisasmenos.Provlima: 1.ka8e mpara tis mpatarias krataei 8 wres peripou. 2.oi duo metalikes epafes pou kanei kukloma me ton fortisti eixan ena zouligma sto kentro. einai logiko na teleionei toso grigora i bataria? mipos to pira metaxirismeno i digma....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.