dimi_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 εγω θα "χτυπήσω" ενα παντως τωρα που επεσαν οι τιμες! ΠΛΑΙΣΙΟ 69,90 Ε τρεχτε!
Voodooman Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Για 70 ευρώ αρχίζει πια να γίνεται πολύ λογική αγορά...
dimi_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 69 Eυρω το eshop τωρα το ειδα. πριν το skroutz.gr το εβγαζε στα 71 τωρα το site του eshop το δινει 69!!! ελα 1.... εχω αλλη προσφορα πιο κατω ; 2..... κανεις ;;; 3! κατοχυρωθηκε στα 69 !!
Cloud_7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Εγώ πάντως το είχα πάρει 80 ευρώ λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του και αυτό γιατί ήταν από παραγγελία μέσω Internet, την ίδια εποχή όλα σχεδόν τα μαγαζιά το πούλαγαν για 100 ολόκληρα ευρώπουλα. Τώρα πλέον όντως τα 70 ευρώ είναι αρκετά λογική τιμή για ποντίκι τέτοιας κατηγορίας. Σπεύσατε κόσμε !!
dimi_p Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 παιδια το παρακατω δεν αποτελει προβλημα αλλα ειπα να το αναφερω γιατι δεν ξερω αν ειναι λογικο. αγορασα το mx revolution αλλα τωρα το μαθαινω. παρατηρησα λοιπον το εξης κουφο κιεπαθα πλακα αν εισαι σε ενα προγραμμα ας πουμε στον i.explorer και πατησεις μεχρι μεσα τη ροδελα ωστε να αρχισει να κυλαει ελευθερα και γρηγορα, το ποντικι υπακουει και ενεργοποιειται αυτο το "ξεχωριστο" χαρακτηριστικο του ποντικιου. χωρις να ξαναπατησω μεχρι μεσα τη ροδελα για να επανελθει στην "κλασσικη κινηση" που εχουν ολα τα ποντικια, οταν κανω minimize το παραθυρο που ειχα ή αλλαξω σε αλλο προγραμμα-παραθυρο το ποντικι λες και το καταλαβαινει (μεσω software?) και επανερχεται μονο του στην κλασσικη κινηση της ροδελας. μολις ξαναγυρισω στο προηγουμενο παραθυρο (εκει που πρωτο ειχα ενεργοποιησει την ελευθερη κινηση) το ποντικι επανερχεται μονο του στην ελευθερη κινηση χωρις δικη μου παρεμβαση. λες και θυμαται τι εχω επιλεξει και που. παιδια το δοκιμασα με διαφορα παραθυρα και δεν εχει να κανει με το ειδος του προγραμματος που εχεις π.χ να το κανει μονο στο word ή στους browsers. το κανει σε ολα. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ.
Voodooman Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Ναι, συμβαίνει αυτό. Όταν πήρα MX αυτό το hyper scrolling ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε, αλλά μετά τις 2-3 πρώτες μέρες μου έγινε απαραίτητο. Τώρα πια στη δουλειά αρκετές φορές πάω να δώσω μια δυνατή στη ροδέλα για να πάει γρήγορα στο τέλος του εγγράφου, αλλά μετά θυμάμαι ότι το MX το έχω στο σπίτι και όχι στη δουλειά...
Cloud_7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 παιδια το παρακατω δεν αποτελει προβλημα αλλα ειπα να το αναφερω γιατι δεν ξερω αν ειναι λογικο.αγορασα το mx revolution αλλα τωρα το μαθαινω. παρατηρησα λοιπον το εξης κουφο κιεπαθα πλακα αν εισαι σε ενα προγραμμα ας πουμε στον i.explorer και πατησεις μεχρι μεσα τη ροδελα ωστε να αρχισει να κυλαει ελευθερα και γρηγορα, το ποντικι υπακουει και ενεργοποιειται αυτο το "ξεχωριστο" χαρακτηριστικο του ποντικιου. χωρις να ξαναπατησω μεχρι μεσα τη ροδελα για να επανελθει στην "κλασσικη κινηση" που εχουν ολα τα ποντικια, οταν κανω minimize το παραθυρο που ειχα ή αλλαξω σε αλλο προγραμμα-παραθυρο το ποντικι λες και το καταλαβαινει (μεσω software?) και επανερχεται μονο του στην κλασσικη κινηση της ροδελας. μολις ξαναγυρισω στο προηγουμενο παραθυρο (εκει που πρωτο ειχα ενεργοποιησει την ελευθερη κινηση) το ποντικι επανερχεται μονο του στην ελευθερη κινηση χωρις δικη μου παρεμβαση. λες και θυμαται τι εχω επιλεξει και που. Αν θέλεις μπορείς να πας στις ρυθμίσεις της ροδέλας από το setpoint, να ξετσεκάρεις την επιλογή της αυτόματης εναλλαγής του scroll και να επιλέξεις το από κάτω πλαίσιο ''ΑΑπενεργ. παράκαμψη ρυθμ. εφαρμογών). Μ' αυτόν τον τρόπο η εναλλαγή της ροδέλας θα γίνεται μόνο όταν την πατάς μόνος σου προς τα μέσα και ποτέ αυτόματα. Στο συνιστώ πάντως γιατί εμένα μου φάνηκε πολύ εκνευριστικό το να αλλάζει συνέχεια από μόνη της η κατάσταση κύλισης σε σημεία όπου δεν το επιθυμούσα καθόλου. Τώρα πια στη δουλειά αρκετές φορές πάω να δώσω μια δυνατή στη ροδέλα για να πάει γρήγορα στο τέλος του εγγράφου, αλλά μετά θυμάμαι ότι το MX το έχω στο σπίτι και όχι στη δουλειά... Εμένα αυτό μου συμβαίνει πλέον σε όλα τα ποντίκια που χρησιμοποιώ, είτε στο πανεπιστήμιο είτε στα σπίτια φίλων μου. Σαν πολύ μας έχει κακομάθει η ροδέλα του MX μου φαίνεται, σου μένει πολύ εύκολα συνήθεια. :mrgreen:
dimi_p Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 μπαααα σιγα μην ταλλαξω, επιτελους ενα εξυπνο ποντικι που σκεφτεται πριν απο μενα για μενα χεχεχε
vamour Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 ωραιο απο καθε αποψη το ποντικακι συστηνεται σε ολους
Cloud_7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 62 ευρώ πήγε πλέον η τιμή στο Πλαίσιο από παραγγελία μέσω Internet, τώρα πλέον η τιμή είναι κάτι παραπάνω από λογική. http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=1&category=38
dimi_p Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 το δικο μου αν και στην αρχη ηταν αψογο , ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΛΛΗ ΧΡΗΣΗ, αρχισε να απρουσιαζει προβληματα. κοληματα, να χανεται απο τη οθονη για λιγο και διακοπες στην κινηση. φορτισμενο στο φουλ παντα! τι μπορει να φταιει; να το παω πισω και να απαιτησω αλλο ; θα το αντικαταστησουν με αλλο ; ή θα αρνηθουν και θα αρχισουν τα δικα τους "να το ελεγξουμε και να το διορθωσουμε και θα δουμε..." ; το κουφο ειναι πως δεν το κανει παντα και αντε να αποδειξεις πως εχει προβλημα ! καμια συμβουλη ;
Voodooman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Το πιο πιθανό που θα σκεφτόμουν είναι ότι το ποντίκι δεν επικοινωνεί καλά με τον πομπό του. Δοκίμασε να βάλεις σε μία μπροστινή USB τον πομπό και δεν πώς πάει. Ίσως να υπάρχουν τίποτε παρεμβολές και να συμβαίνει αυτό.
dimi_p Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Το πιο πιθανό που θα σκεφτόμουν είναι ότι το ποντίκι δεν επικοινωνεί καλά με τον πομπό του. Δοκίμασε να βάλεις σε μία μπροστινή USB τον πομπό και δεν πώς πάει. Ίσως να υπάρχουν τίποτε παρεμβολές και να συμβαίνει αυτό. to pontiki ειναι μολις 1 μ αποσταση απο τον πομπο και παρεμβαλεται μονο το επιπλο στο οποιο ειναι πανω !!!! στο forum της logitech για τα mouse τα 7/10 προβληματα ειναι για το mx revolution!!!!
ANEMOS-V Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 και μένα τα ίδια έκανε το ολοκαίνουριο Logitech MX610.. και τώρα κάθεται σε μια γωνια και δουλεύω άψογα με ένα TRUST που στο μονο που χάνει είναι η ανατομία του. κάτι δε πάει καλά με τα ασύρματα τις Logitech.. και κάνουν το κουνέλι.. (τους είχα στείλει email), και όλο μα και ξου.. και επικοινώνησε με το κατάστημα.. και αν δε στο αλλάξουν θα επιληφθούμε εμείς.. α ρε καημένοι.. με πιο κατάστημα? το E-Direct? δυστυχώς από κει ήταν..
vamour Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 το ιδιο προβλημα ακριβως εχω και εγω κολληματα τρελα και δεν συμμαζευεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.