Προς το περιεχόμενο

Logitech MX Revolution Mouse Problems

HexStatic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Prosekse ligo giati me mperdepses.

Otan to kaneis full fortisi sto software tis logitech sou bgazei poses meres akoma exei diarkeia i mpataria. H se pososto % h se poses meres.

Me pliri fortisi mou leei oti diarkei 5 meres. To 100% diladi antistoixei se 5 meres simfona me to programa. Se kanonikes sithikes den kathisa na metrisw poso diarkei alla mou tin dinei to gegonos oti thelei toso sixna fortisi.(diladi an den kratisei 5 meres ante na kratisei 1 week i 10 meres opws les kai esi)

Epitides tin basi tou tin exw sto kouti tis kai den to bazw panw stin basi gia na fortisei an den eksantlithei teleiws i mpataria tou (gia na kratisei perisotero h zwh tis mpatarias).Apla otan den to xrisimopoiw to klinw apo to on/off pou exei.

Se sxesi diladi me to Di Novo edje (keyboard) pou i mpataria tou krataei 2-3 mines oi 5 meres tou MX mou fenontai polly liges.

Kata ta alla eimai polly euxaristimenos .

Εμένα μετά από πλήρη φόρτιση για την ώρα μου αντέχει 14 μέρες. Ίσως μετά από μερικές φορτίσεις ακόμη να μου πάει λίγο παραπάνω.

Υποτίθεται πως το ποντίκι λαμβάνει υπόψιν του και την χρήση που του κάνει ο καθένας και σου δείχνει πόση ενέργεια του απομένει βασιζόμενο σε αυτήν.

Το πληκτρολόγιο πιθανόν να αντέχει τόσο περισσότερο γιατί δεν έχει το laser για την κοθοδήγηση και μάλλον έχει και πολύ μεγαλύτερη μπαταρία. Στο MX ίσως δεν χωρούσε μεγαλύτερη.

Δημοσ.

Παιδιά, εγώ που το έχω λιώσει μέχρι στιγμής αυτό το ποντίκι, με καθημερινή στην κυριολεξία ''ολοήμερη χρήση'' μου διαρκεί περίπου 3 μέρες. Με σταδιακή χρήση λίγων ωρών την ημέρα μπορεί να με βγάλει και 6-8 μέρες περίπου. Αν και έχω την εντύπωση πως όταν χρησιμοποιείς την γρήγορη ροδέλα (hyperscroll νομίζω λέγεται, πραγματικά μου έχει μείνει τικ να εναλλάσω τον τροχό και να παίζω με αυτήν την λειτουργία, ακόμα και αν δεν συντρέχει λόγος για να δω κάποια ιστοσελίδα ή έγγραφο) η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα.

Ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι όμως μιας που έχουμε κάνει την ίδια αγορά, όταν πέφτετε για ύπνο αποσυνδέετε το ποντίκι βάζοντάς το στο off από πίσω? Διότι αν είναι στο on έστω και αμυδρά μπορεί να καταναλώνονται πόροι της μπαταρίας ακόμα και αν δεν είναι σε ενεργή χρήση. Να βγάλουμε και κάποια άκρη σχετικά με το πως μπορούμε να κάνουμε την καλύτερη εξοικονόμιση.

Δημοσ.

Μου έχει γίνει συνήθεια να το βάζω στο off ακόμη και αν σηκώνομαι να πάω να κάνω καφέ, πόσο μάλλον όταν σβήνω το PC.

Το πραγματικά μεγάλο του μειονέκτημα για εμένα (αν και προσωπικά δεν με πειράζει τόσο) τελικά είναι η μπαταρία του και η αυτονομία της. Και, ρε κύριοι της Logitech, φτιάχνετε το ακριβότερο ποντίκι που υπάρχει, βάλτε μας και μία δεύτερη μπαταρία, όπως στο G7!!!!!!!!

Δημοσ.

να ρωτησω κατι γιατι εχω μεγαλη περιεργεια διαβαζοντας αυτα.

τον εχω κι εγω στα υποψιν για αγορα αυτον τον ποντικα αλλα οταν ακουω 3 ή 8 ή 10 ή 14 μερες να κρατα η μπαταρια μουρχεται ταχυπαλμια.

σε σχεση με το microsoft ασυρματο οπτικο που εχω (παλιο) και παιρνει αλκαλικες μπαταριες και κρατα 1-2 μηνες αναλογα τη χρηση (και το σκιζω αρκετα) αυτο το mx θα μου σπαει τα νευρα.

αλλα η ερωτηση ειναι η εξης: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ PC (EITE TO KLEINETE EITE OXI) ; δεν ειναι πιο απλο ; και θα ειναι σχεδον παντα φορτισμενο. υπαρχει καποιος λογος που προτιματε να το κλεινετε ;και να το φορτιζετε οταν φτασει στο τελος ;

Δημοσ.
να ρωτησω κατι γιατι εχω μεγαλη περιεργεια διαβαζοντας αυτα.

τον εχω κι εγω στα υποψιν για αγορα αυτον τον ποντικα αλλα οταν ακουω 3 ή 8 ή 10 ή 14 μερες να κρατα η μπαταρια μουρχεται ταχυπαλμια.

σε σχεση με το microsoft ασυρματο οπτικο που εχω (παλιο) και παιρνει αλκαλικες μπαταριες και κρατα 1-2 μηνες αναλογα τη χρηση (και το σκιζω αρκετα) αυτο το mx θα μου σπαει τα νευρα.

KAi egw prin parw to logitech eixa (kai sinexizw na exw) ena tis microsoft pou einai gia notebook kai kala tou opoiou i mpataria (pernei mia kanoniki AA ) krataei para ma para polly kairo.. 1-2 mines xalara. paizei kai 3...den kserw giati pote den kathisa na to metrisw... pantos polly kairo . kai milame gia tin idia xrisi pou kanw kai sto logitech.Kai epeidi sinithisa me ekeino gia auto mou kakofanike i diarkeia tis mpatarias tou logitech.

αλλα η ερωτηση ειναι η εξης: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ PC (EITE TO KLEINETE EITE OXI) ; δεν ειναι πιο απλο ; και θα ειναι σχεδον παντα φορτισμενο. υπαρχει καποιος λογος που προτιματε να το κλεινετε ;και να το φορτιζετε οταν φτασει στο τελος ;

Genikotera oles tis mpataries an theleis na tis kaneis na kratisoune polly sto xrono kai gia na exoune kalyterh apodosi prepei na tis ligwneis oso den paei alo.Kathe epanafortizomeni mpataria exei ena maximum arithmo fortisewn.

Twra an kathe fora pou klineis to pc topotheteis to mouse sti basi tou tote i mpataria tha ta paiksei.Kai stin periptwsi mas pou i mpataria einai fix kai den bgainei na tin petakseis kai na baleis allh auto einai problima... opote koitame oso to dinato perisotero na ligwnoume tin mpataria apo to mouse.

Akoma kai otan to fortizoume kalo tha einai to mouse na einai sto off .

Δημοσ.
KAi egw prin parw to logitech eixa (kai sinexizw na exw) ena tis microsoft pou einai gia notebook kai kala tou opoiou i mpataria (pernei mia kanoniki AA ) krataei para ma para polly kairo.. 1-2 mines xalara. paizei kai 3...den kserw giati pote den kathisa na to metrisw... pantos polly kairo . kai milame gia tin idia xrisi pou kanw kai sto logitech.Kai epeidi sinithisa me ekeino gia auto mou kakofanike i diarkeia tis mpatarias tou logitech.

Genikotera oles tis mpataries an theleis na tis kaneis na kratisoune polly sto xrono kai gia na exoune kalyterh apodosi prepei na tis ligwneis oso den paei alo.Kathe epanafortizomeni mpataria exei ena maximum arithmo fortisewn.

Twra an kathe fora pou klineis to pc topotheteis to mouse sti basi tou tote i mpataria tha ta paiksei.Kai stin periptwsi mas pou i mpataria einai fix kai den bgainei na tin petakseis kai na baleis allh auto einai problima... opote koitame oso to dinato perisotero na ligwnoume tin mpataria apo to mouse.

Akoma kai otan to fortizoume kalo tha einai to mouse na einai sto off .

ναι αλλα ακομα κιαν ειναι ετσι, ακομα κιαν τα παιξει η μπαταρια (παιρνουμε το χειροτερο σεναριο) και παλι θα μπορει καποιος να χρησιμοποιει τον ποντικα και μολις φευγει απο το pc (που θα τα χει φτυσει και η χαλασμενη μπαταρια) να τον βαζει διπλα στο pc στη βαση του. οποτε θα μπορει να τον χρησιμοποιει.

τι να το αφησεις απο το χερι , τι να το ακουμπησεις στη βαση.

σου ελω στην περιπτωση που θα ειναι μειωμενης αποδοσης η μπαταρια.

ε ;:confused:

Δημοσ.

Ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι όμως μιας που έχουμε κάνει την ίδια αγορά, όταν πέφτετε για ύπνο αποσυνδέετε το ποντίκι βάζοντάς το στο off από πίσω? Διότι αν είναι στο on έστω και αμυδρά μπορεί να καταναλώνονται πόροι της μπαταρίας ακόμα και αν δεν είναι σε ενεργή χρήση. Να βγάλουμε και κάποια άκρη σχετικά με το πως μπορούμε να κάνουμε την καλύτερη εξοικονόμιση.

Εγώ δεν το έχω βάλει ποτέ off.

Δημοσ.
Εγώ δεν το έχω βάλει ποτέ off.

καί; πόσο αντέχει;

dimi_p, και εγώ άργησα να το αγοράσω το MX, γιατί προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι η μπαταρία θα μου βγάζει την ψυχή κάθε τρεις και λίγο, θα θέλει φόρτιση, θα με αφήνει στη μέση του παιχνιδιού ή της δουλειάς (όπως το έχει κάνει ήδη και τις δύο φορές!), είχα καλομάθει στις ατελείωτες αλκαλικές του προηγούμενου ποντικιού... Όλα αυτά έπαψαν να με νοιάζουν όταν το χρησιμοποίησα για πρώτη φορά. Δεν λέω ότι αξίζει τα λεφτά του, αλλά είναι όντως πάρα πολύ καλό.

Σχετικά με το άλλο που έιπες, όταν η μπαταρία θα πέσει σε κανένα χρόνο και δεν θα με νοιάζει πια, ναι, τότε θα το φορτίζω όποτε να'ναι. Απλά κάνω και δοκιμές τώρα, να μπορέσω να καταλάβω καλύτερα τις μπαταρίες λιθίου.

Μίσω όσο λίγα πράγματα αυτές τις απαίσιες μπαταρίες λιθίου που μας έχουν κατακλύσει παντού. Τις αποφεύγω όσο περισσότερο γίνεται, αλλά συνεχώς πετάγονται μπροστά μου...

Δημοσ.

Εγώ έχω το vx revolution που είναι το ίδιο περίπου (πιο μικρό) αλλά για laptop και δεν έχει φορτιστή, αλλά παίρνει μια ΑΑ μπαταρία. Κορυφαίο ποντικάκι πραγματικά, σκέφτομαι να το πάρω το αντίστοιχο που έχετε εσείς για τον σταθερό. Αλλα τώρα που το κοιτάω δεν έχει αυτά τα 2 κουμπάκια στο πλάι ; Η ροδέλα που έχει στο πλάι αντί για τα κουμπάκια σας φαίνεται πιο χρήσιμη ;

Δημοσ.
Εγώ έχω το vx revolution που είναι το ίδιο περίπου (πιο μικρό) αλλά για laptop και δεν έχει φορτιστή, αλλά παίρνει μια ΑΑ μπαταρία. Κορυφαίο ποντικάκι πραγματικά, σκέφτομαι να το πάρω το αντίστοιχο που έχετε εσείς για τον σταθερό. Αλλα τώρα που το κοιτάω δεν έχει αυτά τα 2 κουμπάκια στο πλάι ; Η ροδέλα που έχει στο πλάι αντί για τα κουμπάκια σας φαίνεται πιο χρήσιμη ;

Ποιά κουμπάκια δεν έχει? και ροδέλα έχει και κουμπάκια, εγώ την ροδέλα την έχει για ένταση

post-38655-129062946004_thumb.jpg

Δημοσ.
Εγώ έχω το vx revolution που είναι το ίδιο περίπου (πιο μικρό)

Καμιά σχέση το vx revolution με το mx, το πρώτο είναι σχεδόν του μισό του δευτέρου όσον αφορά το μέγεθος με διαφορετική εργονομία, για τα laptop πάντως είναι η ιδανική λύση όπως και το mx για desktop.

Ποιά κουμπάκια δεν έχει? και ροδέλα έχει και κουμπάκια, εγώ την ροδέλα την έχει για ένταση

Όσον αφορά την πλαϊνή ροδέλα η καλύτερη λύση πιστεύω (όπως το έχουν και οι περισσότεροι) είναι να το ρυθμίσεις για να αυξομειώνεις την ένταση, πραγματικά πάρα πολύ βολικό, ειδικά αν ασχολείσαι και πολύ με multimedia. Έτσι κι αλλιώς όλα τα κουμπιά του ποντικιού είναι τροποποιήσιμα μέσα από το setpoint, ο καθένας ανάλογα με τις δικές του προτιμήσεις.

Δημοσ.

Δοκιμάστε το uberinstall που σας έγραψα παραπάνω, θα εκπλαγείτε με το πόσες δυνατότητες ρύθμισης σας δίνει.

Εγώ την πλαίνή ροδέλα την άλλαξα τελείως, το πάτημα το έκανa end task,ροδέλα πάνω copy, ροδέλα κάτω paste.

Δημοσ.

Ήθελα και εγώ από καιρό να αλλάξω την λειτουργία του πατήματος της αριστερής ροδέλας, ήταν το μόνο πλήκτρο που με το setpoint δεν μπορούσα να το τροποποιήσω, θα κατεβάσω το uberinstall και θα γράψω μετά τις εντυπώσεις μου, να' σαι καλά voodooman.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...