HexStatic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Loipon .. kalo to mouse..super..alla paizei problima. Den mou kanei pan sto studio max kai autocad. Diladi otan pataw to scroll se auta ta programata enw me ola ta mouse tou kosmou (xwris na tous kanw kamia rithmisi ) douleuei to pan, me to siggkrimeno mouse den douleuei. Episis den mou douleuei se ie. Mou exei tin epilogi na to balw na kanei autoscroll alla den douleuei..... Mipws mporei na mou pei kaneis ti kanw lathos? To software tou to perasa kanonikotata.
Serpe_7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Κατ'αρχάς κατέβασε την ενημερωμένη έκδοση του setpoint http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/US/EN,CRID=1792,contentid=12468 και έπειτα πήγαινε στην καρτέλα που ορίζεις την ταχύτητα του scroll.Ρύθμισέ το τουλάχιστον στην 6η θέση στην 1η επιλογή της κάθετης κύλισης (μην πειράξεις τίποτα άλλο από τις υπόλοιπες) και έπειτα πράξε το ίδιο για όλα τα υπόλοιπα προγράμματα στην επιλογή 2 (και φυσικά για τον Internet Explorer).Έπειτα στην ίδια καρτέλα ξετσέκαρε την επιλογή SmartShift και στην ακριβώς από κάτω επιλογή τσέκαρε το : ''Πατώντας το ροδάκι αλλάζει η κατάσταση κύλισης'', για να μπορείς εσύ να αλλάζεις την κατάσταση του scroll ανάλογα με το τι θέλεις κάθε φορά.Πολύ σημαντικό είναι όταν ανοίγεις το Setpoint να μην πατάς ποτέ cancel μετά διότι οι ρυθμίσεις της ταχύτητας του Scroll στα προγράμματα θα χαθούν.Τέλος σε συμβουλεύω να ρυθμίσεις τον αριστερό τροχό για αυξομείωση της έντασης του ήχου (εμένα με βολεύει πάρα πολύ στο συγκεκριμένο mouse) και το search button για κλείσιμο των παραθύρων.
HexStatic Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Serpe thnx for the interest. Telika ontws eixa to palio software tou opoiou to check for updates den douleue.... tespa...katebasa to last version .... einai ligo diaforetiko apo to proigoumeno.... H leksi klidi einai to middle button... ebala sti rodela na douleuei san middle button , kai douleuei mia xara...
Voodooman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Παίδες, χθες το αγόρασα και εγώ το εν λόγω τρωκτικό και έχω μία ερώτηση: Αν ορίσω τη ροδέλα ως middle button, χάνω τα πλεονεκτήματα του hyper scrolling; Ευχαριστώ!
HexStatic Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Ti kanei auto to hyper? (mpela sto kefali mas balame me auto to troktiko)
Voodooman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Πατώντας το middle button, η ροδέλα παύει να ανεβοκατεβαίνει σταδιακά (δεν κάνει πια "κλικ-κλικ"), γίνεται τελείως ελεύθερη και έτσι μπορείς να σκρολάρεις πάρα πολύ γρήγορα σε web pages ή φύλλα excel ή μεγάλα κείμενα. Ακούγεται χαζό, άβολο, αλλά μια-δυο φορές να το δοκιμάσεις, απορείς πώς δεν το είχες ως τώρα. Είναι πολύ ευχάριστο στην αίσθηση και πολύ αποτελεσματικό τελικά. Να πω την αλήθεια, δεν το χώνεψα αρχικά το ποντίκι. Το software της logitech είναι πολύ περιοριστικό και δεν σε αφήνει να κάνεις ό,τι θέλεις με τα πλήκτρα. Μέχρι που κατέβασα αυτό: http://www.mstarmetro.com/~rlowens/uberInstall.exe Απίθανο software, σου επιτρέπει να ορίσεις όλα τα πλήκτρα του ποντικιού με όποιον τρόπο θέλεις εσύ και με όποια πιθανή ή απίθανη λειτουργία θα ήθελες. Όσοι έχετε κάποιο logitech με αρκετά πλήκτρα, κατεβάστε το αμέσως!
HexStatic Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Tha to tsekarw auto to soft pou les alla ksereis ti fovamai? Min mou ta mamisei ola giati exw kai to dinovo edje to opoio elenxetai apo to soft tis logitech..tha to ephreasei oxi?
Voodooman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Tha to tsekarw auto to soft pou les alla ksereis ti fovamai? Min mou ta mamisei ola giati exw kai to dinovo edje to opoio elenxetai apo to soft tis logitech..tha to ephreasei oxi? Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος, το πρόγραμμα σου ζητάει να τσεκάρεις πιο από όλα τα προϊόντα της logitech θέλεις να πειράξεις. Αν δεν θέλεις να πειραχτεί το πληκτρολόγιό σου, απλά ξετσεκάρεις το κουτάκι του. Και για να είσαι σίγουρος, κράτα τσεκαρισμένο μόνο το κουτάκι του Revolution.
Serpe_7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Λοιπόν παιδιά, το ποντικάκι είναι πραγματικά λες και είναι κατασκευασμένο από υλικά άλλου πλανήτη, πολύ ευπαρουσίαστο, εύχρηστο και μοντέρνο με αφάνταστα εργονομικό σχεδιασμό.Παρ'όλα αυτά το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω σε αυτό είναι ο καταραμένος ο τροχός κύλισης που μου έχει σπάσει τα νεύρα.Πιο συγκεκριμένα κάνει υπερβολικό θόρυβο στην κύλισή του, τόσο μάλιστα που δεν έχω ξανακούσει σε κανένα ποντίκι.Μοιάζει να είναι εύκαμπτος πολύ και να τρίζει συνέχεια κάνοντας ένα χρατς-χρατς.Πέραν αυτών εγώ νομίζω ότι αντιμετωπίζω και πρόβλημα harware σχετικά με την σωστή λειτουργία των πλήκτρων,ο τροχός μου φαίνεται να είναι στραβός και να γέρνει προς τα αριστερά ενώ προς τα δεξιά υπάρχει ένα εμφανές κενό που δημιουργείται από αυτήν του την δυσκαμψία.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η δεξιά κίνηση του τροχού (ως πλήκτρου) να μην μπορεί να λειτουργήσει σωστά αν δεν το πατήσω με δύναμη, η αντίστοιχη αριστερή λειτουργεί μια χαρά.Εννοείται πως δεν είναι δυνατόν να αντικαταστήσω το κανονικό scroll με την ελεύθερη περιστροφή, εσείς αντιμετωπίσατε παρόμοια προβλήματα με αυτό το mouse ρε παιδιά?Τι αίσθηση σας αφήνει ο τροχός στην κανονική του κύλιση?
Voodooman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Όντως στο κανονικό του mode το scroll wheel δεν είναι και πολύ ακριβές, είναι κάπως χαλαρό, αλλά μάλλον αυτό είναι συνέπεια του ότι συνδυάζει δύο λειτουργίες. Και εχώ δεν ήμουν συνηθισμένος σε τόσο "πλαδαρό" scrolling, αλλά δεν με ενόχλει πια καθόλου, άσε που τελικά μου φαίνεται πια και καλύτερο που είναι έτσι χαλαρό. Θόρυβο δεν μου κάνει καθόλου, ένα απαλό "χλακ-χλακ" μόνο. Για τα υπόλοιπα προβλήματα που λες, πήγαινέ το πίσω ασυζητητί. 100 ευρώ είναι απίστευτο ποσό για ποντίκι και δεν αξίζει να το έχεις έτσι. Άσε που η logitech φημίζεται για το after sales της.
HexStatic Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Epanaferw to topic gia na rwtisw kati alo. Poses meres diarkei to mx me full fortisi? 5 Meres? Den einai ligo ? Etsi einai se ola ta MX i to diko mou einai tzoufio?
Voodooman Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Εμένα με καθημερινή ενασχόληση 3 ωρών περίπου πάει 14 μέρες. Μέχρι τώρα το έχω επαναφορτίσει μόνο μία φορά και εντός της ημέρας πάω για την δεύτερη όπως φαίνεται. Πάντως η αλήθεια είναι πως τουλάχιστον τώρα στην αρχή το αφήνω να σβήσει τελείως πριν το βάλω για φόρτιση. Μετά από μερικές φορτίσεις που η μπαταρία θα στρώσει, μπορεί να αντέχει και περισσότερο. Ομολογώ ότι το αγόρασα αρχικά γιατί είχα λεφτά πέταμα και ήθελα για μία φορά να αγοράσω και εγώ κάτι "πολυτελείας", χωρίς να νοιαστώ για τα χρήματα. Αλλά όπως φαίνεται θα πρέπει να αγοράσω και ένα δεύτερο τώρα για το internet PC που έχω. Έτσι και μάθεις στο MX δεν μπορείς κανένα άλλο ποντίκι. Ιδίως αυτό το hyperscrolling μου φαίνεται αναντικατάστατο πια!
konandrio Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Epanaferw to topic gia na rwtisw kati alo.Poses meres diarkei to mx me full fortisi? 5 Meres? Den einai ligo ? Etsi einai se ola ta MX i to diko mou einai tzoufio? Το ποντικάκι είναι όλα τα λεφτά είναι από τα λίγα πράγματα που έχω αγοράσει και δεν το έχω μετανοιώσει, η μπαταρία ύστερα από 6 μήνες χρήσης με μέσο όρο γύρω στις 4 ώρες την ημέρα μου κρατάει γύρω στις 10 μέρες, όταν δεν το κουνάς σβήνει μόνο του ύστερα από 6 δευτερόλεπτα.
HexStatic Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Prosekse ligo giati me mperdepses. Otan to kaneis full fortisi sto software tis logitech sou bgazei poses meres akoma exei diarkeia i mpataria. H se pososto % h se poses meres. Me pliri fortisi mou leei oti diarkei 5 meres. To 100% diladi antistoixei se 5 meres simfona me to programa. Se kanonikes sithikes den kathisa na metrisw poso diarkei alla mou tin dinei to gegonos oti thelei toso sixna fortisi.(diladi an den kratisei 5 meres ante na kratisei 1 week i 10 meres opws les kai esi) Epitides tin basi tou tin exw sto kouti tis kai den to bazw panw stin basi gia na fortisei an den eksantlithei teleiws i mpataria tou (gia na kratisei perisotero h zwh tis mpatarias).Apla otan den to xrisimopoiw to klinw apo to on/off pou exei. Se sxesi diladi me to Di Novo edje (keyboard) pou i mpataria tou krataei 2-3 mines oi 5 meres tou MX mou fenontai polly liges. Kata ta alla eimai polly euxaristimenos .
konandrio Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Αυτή την στιγμή μου δείχνει 40% 3 μέρες, νομίζω στο full είναι 12 μερές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.