Προς το περιεχόμενο

Λιακόπουλος...

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ζαπινγκ τυχαία χθες ειδα λιγο Λιακο:

Δείχνει βιντεακι 2 τυπους με φακους να πηγαίνουν σε μια αυλή νύχτα και μετα να φευγουν τρεχοντας.. Ο καμερμαν ήταν σταθερος στη θεση του πίσω.

Παγωστε την εικονα λεει ο Λιακο.

Και δειχνει κατι σαν καλικαντζαρο και λεει αυτό είναι "Γκρι δούλος"

:lol::lol::lol:

Εχει και 3 αρθρώσεις στα ποδια για να πηδαει

Αγοραστε και το βιβλιο για λεπτομερειες

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε τώρα και συ συγκρίνεις την Κανέλλη και τον Λιακόπουλο???

Εχει δουλέψει στη Νάσα η Κανέλλη η είναι βοηθός καθηγητή σε κανά πανεπιστήμιο?Μέχρι και η Παναγιωταρέα έγινε.Ας μη μιλήσω για την αθυροστομία της.Α και καλά για σένα είναι μαγκιά να βρίζει.

Τέσπα ο Λιακόπουλος είναι πωλητής και πρέπει να κριθεί και αυτός και όλοι οι υπόλοιποι ως πωλητές - έμποροι.αυτός τουλάχιστον έχει και φανατικούς οπαδούς και έχει βγάλει και σοβαρά βιβλία όπως του Αικατερινίδη και του Σακέτου.Αυτοί που το χλευάζουν τι έχουν κάνει στη ζωή τους?Τίποτα :devil:

Δημοσ.
Αυτοί που το χλευάζουν τι έχουν κάνει στη ζωή τους?Τίποτα :devil:

βασικα τον χλευαζει κι ενας οικογενειακος μου γνωστος ο οποιος εχει 3 μεταπτυχιακα.

α κι ενας αλλος γνωστος μου με 4-5 πτυχια πανεπιστημιου...ελα τωρα,συγκρινονται τετοια ατομα με την τηλε-ηλιθιοτητα?

Δημοσ.
βασικα τον χλευαζει κι ενας οικογενειακος μου γνωστος ο οποιος εχει 3 μεταπτυχιακα.

α κι ενας αλλος γνωστος μου με 4-5 πτυχια πανεπιστημιου...ελα τωρα,συγκρινονται τετοια ατομα με την τηλε-ηλιθιο

Ναι... Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.Και όλοι σε σένα.Πω πω σόρρυ αλλά μιλάς σα παιδί του στυλ " Ο μπαμπάς μου μου πήρε το σούπερ ντούπερ παιχνίδι για τα Χριστούγεννα"Νας πω τώρα αν έρθω γω και πουλήσω βούρτσες σπίτι σου θα μου κλείσεις την πόρτα στη μούρη ασχετα αν είμαι καλός έμπορος.Αν έρθω όμως και σου πουλήσω το νέο bestseller της θολοκουλτούρας από τον Οίκο Λιβάνη η αν δεν είσαι τέτοιος τύπος ας πούμε το Θεώρημα του Παπαγάλου τότε θα καθήσεις και θα συζητήσεις μαζί μου άσχετα αν το πουλάω 20% ακριβότερα.

Δημοσ.

ο μπαμπας μου,σχεδιαζει να μου παρει το PS3 για τα Χριστουγεννα...νιανιανιανιανια..

ο δικος σου τι σχεδιαζει να σου παρει?

(επισης,στην Πανεπιστημιουπολη δεν ειναι και τοσο δυσκολο ξερεις να εχεις παρε δωσε με ατομα της μορφωσης που αναφερω)

επισης στα 2 παραδειγματα που αναφερεις,και στα 2 πορτα θα τρωγες.αν και δεν καταλαβα που κολλανε.στο οτι δλδ αυτα που λεει ο Λιακο υπαρχουν καποιοι που τα πιστευουν και τα υποστηριζουν και τους ενδιαφερει?αν ναι,δικαιωμα τους,τι να κανουμε τωρα.αλλα η απυθμενη βλακεια του τηλεπαρουσιαστη βγαζει ματι,τουλαχιστον το δικο μου

Δημοσ.

Παιδια μερικά σχολια απαραιτητα. 1ον Γραφτηκε οτι απευθυνεται σε παρακμιακα καναλια παραπανω. Ειναι παρακμη το Μακεδονια Τ.Β, το Super B, το Magic που αρεσει σε εμας τους Ολυμπιακους και σε τοσα αλλα/

2ον Σχετικα με τα βιβλια εκεινο που με προβληματισε επειδη παρακολουθω τα παντα ειναι οτι πολλες περιγραφες του και ορισμενα στοιχεια ταιριαζουν με την εκπομπη του Χαρδαβελλα που ασχολειται με το Ανεξηγητο. Αυτό δεν ειναι μαι σοβαρη ενδειξη μαζι με ολα οσα γνωριζουμε/

3ον Επιβεβιαωθηκε αυτο που ελεγα χρονια, οτι ταινεις του Χολυγουντ μας προετοιμαζουν για πολλα γενομενα οπως το τσουναμι και τοσα αλλα, μηπως και στο Χολυγουντ ειναι τρελλοι?

4ον Προσφατα βρεθηκε το θαυμα του αιωνα. Ο μηχανισμος των Αντικηθυρων. Ηταν 1000 χρονια μπροστα απο την εποχη του. ληθεια σκεφτηκατε αν βρηκαμε αυτο το ευρημα ποσα αλλα ειχαν ανακαλυψει οι προγονοι μας και δεν τα εχουμε βρει ακομα?

5ον Ειναι γνωστο οτι οι ισχυροι του κοσμου παροτι μπορουν να λυσουν προβληματα οπως η πεινα αν το θελησουν, ομως κανουν το αντιθετο. Αραγε γιατι?

6ον Εχετε διαβασει αρχαια Ελληνικη Γραμματεια η εχετε δει ιστορικα στοιχεια απο την αρχαια Ελλαδα με συγκλονιστικες περιγραφες και ζωγραφιες? Ηταν αραγε οι προγονοι μας τρελλοι οταν κορυφαια μυαλα μιλουσαν για ιπταμενες μηχανες και αλλα συναφη?

7ον Ηδη χθες δημοσιευσα αρθρο για τον Γκαρυ Μακιναν που μπηκε στα αδυτα της ΝΑΣΑ. Αν και μπορει να ειναι βαλτος γιατι ειπε 2 φρασεις κλειδι που ακουστηκαν και στην εκπομπη του Χαρδαβελλα. Η πρωτη ειναι η φραση οτι '...σε λιγα χρονια θα δωσουν την αντιβαρυτητα που πλεον παυει να ειναι κοινο μυστικο...' Η δευτερη που υπαρχει στο blog μας ειναι η φραση που επανελαβε διαρκως για 'σχεδια με ελευθερη ενεργεια...' Αληθεια εκτος απο τον ηλεκτρισμο υπαρχουν και αλλες μορφες ενεργειας?

Μήπως καποτε πρεπει να προβληματιστουμε για ολα γυρω μας ασχετα να παρακολουθουμε εκπομπες τηλε πωλησεων η οχι...

Δημοσ.

Όποιος δεν είναι πιστός στον Λιακό τον Θεό θα τον στέλνουμε στην έρημο Τακλαμακαν να τον κάνουμε μέγα αρχιμασόνο και λευκό μάγιστρο.Θα του βάλουμε το τσιπάκι του διαβόλου στη παλάμη ώστε να μπορεί να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του,του γκαράζ αλλά και να αγοράζει από τα ΙΚΕΑ.Επίσης θα τον βάλουμε να διαβάσει όλα τα βιβλία που πουλάει ο Λιακό(όλα όμως,ότι έχει και δεν έχει,φυσικά για να μορφωθεί),όλα τα dvd και όλα τα cd.Θα του μάθουμε τα μυστικά του Ινωχ και θα του δείξουμε τα απόκρυφα όπλα του Γ' Ραιχ και άλλα πολλά.:lol::lol:

Αν θέλετε πραγματικά να μάθετε, διαβάστε το ''Πόλεμος,τεστοστερόνη και της μητρός ο ιμάντας'' από τον Μπάμπη Τσακατσούκα:lol::lol:

Δημοσ.

Πολλά απο τα στοιχεία του Λιακόπουλου είνα πέρα για πέρα αληθινά. Σε άλλα έχει πολύ δόση φαντασίας αλλά βγάζει γέλιο.

Ψάξτε και στο ίντερνετ ( όπου παίρνει πολλά απο τα στοιχεία του ) και στο yutube να δείτε τα βιντεάκια που βγάζει όπως αυτό με τους τύπους και τον "γκρι δούλο".

Για ψάξτε το λίγο μόνοι σας. Εδώ έλεγε οτι δε πίστευαν ότι ο Κίσσινγκερ επισκέφτηκε τον Πούτιν, και το έχει κάνει 2-3ς φορές τα τελευταία χρόνια. Δείτε πρώτα τι παίζει και μετά σχολιάστε.

Δημοσ.

Εννοείτε ότι είναι πολλά από τα στοιχεία του αληθινά αφού τα παίρνει από άλλους.Αυτός απλά τα σερβίρει σε αυτούς που τον παρακολουθούν και αγοράζουν τα βιβλία του,σαν καινούργια πράματα και μοναδικές ανακαλύψεις/αποκαλύψεις και πράσινα άλογα.Έχω γνωστό(μεγαλύτερο εννοείτε) ο οποίος αυτά που λέει ο Λιακό τα ήξερε εδώ και καιρό και έχει και βιβλία ανέκδοτα,που λένε πολλά μέσα(τα έχω δει).Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με τέτοια πράματα,δεν με ενδιαφέρουν αλλά τον Λιακό τον κράζω επειδή είναι καραγκιόζης.

Δημοσ.

Παιδία,να κάνουμε γκάλοπ για το τι πιστεύεται οτι είμαστε!

Νεφελύν ή Ελοχύν?! :lol:

Πάντως,για να είμαι ειλικρινής,μου έκανε εντύπωση μια φωτογραφία που έδειξε ο Λιακό,έδειχνε το σκελετό ενός γίγαντα.

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να την παρατηρήσω για να δω σημάδια photoshop και τέτοια,αλλά για κάποιο λόγο αυτή η φωτό ξύπνησε την παιδική φαντασία που είχα μικρός. :-D :P

Δημοσ.

Επίσης έδειξε και για κάποια οργάνωση και καλά που δίνει εντολές στον Μπους(αυτοί του λένε τι να κάνει) και είναι εκεί ο Μπους ο Κλίντον ο Πάπας και φυσικά ο Κόκκαλης...:lol:

Δημοσ.

Πες μας για τη φωτογραφια και το λινκ που οδηγει σε αυτη να δουμε τα στοιχεια. Επισης γιατι σε καποιες περιοχες της Πελοποννησου, ενα μεσαιωνικο καστρο το λενε ΤΟ κΚαστρο των Γιγαντων, εστω και μεταφορικα να ειναι σημαινει πολλα.

Φυσικα συμφωνω οτι πολλα στοιχεια- ακομα και αυτα που διαρερει η ΝΑΣΑ- ειναι αληθινα και καποια αλλα μερικοι τα λενε φαντασια. Οπως φαντασια μου φαινοταν απο μικρος εκεινος το ιπταμενο αντικειμενο που μου αρεσε πολυ και ειχε το περιεργο σχημα και ελεγαν τοτε οτι δεν το..εβλεπαν στα ρανταρ. Σημερα πια ειναι το γνωστο Στελθ και παραμενει το αγαπημενο μου αεροσκαφος. Ψωνιο θα μου πειτε.

Ελατε ομως που καποτε και ο Ιουλιος Βερν μιλουσε για υποβρυχια και ολοι τον επερναν στο ψιλο, οπως και μεγαλα μυαλα της ανθρωποτητας. Το ωραιο κομματι ειναι οτι δικαιωθηκαν...μετα...

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες ο Λιακό δίνει ρέστα λόγω του ιδάλματος του τον Πούτιν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...