Προς το περιεχόμενο

Λιακόπουλος...

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.
άν κατάλαβα καλά αύριο είναι η δίκη.

Αν δεν κάνω λάθος αύριο απεργούν οι δικηγόροι ή κάτι τέτοιο (ας μας διαφωτίσει ο ...συνδικαλιστής paredwse :P) οπότε προς αναβολή το κόβω! :)

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν άτομα που κάθονται και αφιερώνουν το χρόνο τους στο Λιακόπουλο. Εάν μας αρέσει τον παρακολουθούμε εάν όχι δεν τον βλέπουμε.

Τώρα το ότι 3 άτομα ερεθίζονται σεξουαλικά με το να τον χλευάζουν συνέχεια στο ιντερνετ και να του βγάζουν βιντεάκια είναι κάτι το οποίο με αφήνει αδιάφορο. Δεν τον έχω παρακολουθήσει ποτέ γιατί έχω Nova αλλά με αυτά που γίνονται και τη δημοσιότητα που παίρνει μου έχει κινήσει την περιέργεια (και φαντάζομαι και σε πολλούς άλλους).

Συμπέρασμα όταν κάτι δεν είναι καλό το αφήνουμε και δεν ασχολούμαστε. Ετσι και αλλιώς θα το φάει ο χρόνος.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν άτομα που κάθονται και αφιερώνουν το χρόνο τους στο Λιακόπουλο. Εάν μας αρέσει τον παρακολουθούμε εάν όχι δεν τον βλέπουμε.

Τώρα το ότι 3 άτομα ερεθίζονται σεξουαλικά με το να τον χλευάζουν συνέχεια στο ιντερνετ και να του βγάζουν βιντεάκια είναι κάτι το οποίο με αφήνει αδιάφορο. Δεν τον έχω παρακολουθήσει ποτέ γιατί έχω Nova αλλά με αυτά που γίνονται και τη δημοσιότητα που παίρνει μου έχει κινήσει την περιέργεια (και φαντάζομαι και σε πολλούς άλλους).

Συμπέρασμα όταν κάτι δεν είναι καλό το αφήνουμε και δεν ασχολούμαστε. Ετσι και αλλιώς θα το φάει ο χρόνος.

Έτσι όπως το γενικεύεις, έχεις δίκιο! Αν το δεις όμως λίγο πιο προσεκτικά θα καταλάβεις πως δε μιλάμε για κάποιον γραφικό τύπο που απλώς λέει μπούρδες στην TV, αλλά για έναν τύπο που έχει εκμπομπές στα περισσότερα μικρά κανάλια τόσο στην Αθήνα όσο και στην Επαρχία με μοναδικό σκοπό το κέρδος από τις πωλήσεις των βιβλίων σε άτομα είτε με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο (εντάξει μην πέσετε να με φάτε, την άποψή μου λέω), είτε στους λεγόμενους "Ελληναράδες" που τρέχουν να αγοράσουν οτιδήποτε έχει πάνω του την Ελληνική Σημαία, τον Σταυρό, τον άγιο Πέτρο κλπ κλπ κλπ.

Εγώ προσωπικά λοιπόν εκνευρίζομαι όταν βλέπω τέτοια άτομα που εκμεταλλεύονται την άγνοια του κοινού σε πολλά θέματα και γουστάρω απίστευτα να τους κράζω (κριτικάρω αν το θέλεις πιο ευγενικά :P). Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν τον αφήναμε ασχολίαστο οι τηλεπωλήσεις του θα οργίαζαν ακόμη περισσότερο και θα έκανε τη δουλειά του ανενόχλητος!

PS. Το Extra εκπέμπει και από τον Hotbird οπότε και με NOVA μπορεί να πετύχεις καμία από τις εκπομπές του! :twisted::mrgreen:

Δημοσ.

PS. Το Extra εκπέμπει και από τον Hotbird οπότε και με NOVA μπορεί να πετύχεις καμία από τις εκπομπές του! :twisted::mrgreen:

η πεμπτουσια της δορυφορικης τηλεορασης...

• Super Moderators
Δημοσ.
να ρωτήσω κάτι? ο άνθρωπος για τον οποίο μιλάμε κάνει διαφημίσεις σε πατρινό κανάλι?

Βασικά κάνει διαφημίσεις ΠΑΝΤΟΥ! :mrgreen:

Δημοσ.
να ρωτήσω κάτι? ο άνθρωπος για τον οποίο μιλάμε κάνει διαφημίσεις σε πατρινό κανάλι?

ωπα,ωπα,ωπα....

οταν λες διαφημισεις εννοεις τις "εκπομπες" του ε??

• Super Moderators
Δημοσ.
ωπα,ωπα,ωπα....

οταν λες διαφημισεις εννοεις τις "εκπομπες" του ε??

ΛΟΛ! Τον φαντάζεσαι να διαφημίζει άλλα προϊόντα ως ...μοντέλο? :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.
εδω η Λ.Κανελλη διαφημιζε Μπαρμπα-Σταθη....αυτος σε τι υστερει??

Ε τώρα και συ συγκρίνεις την Κανέλλη και τον Λιακόπουλο??? :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...