Προς το περιεχόμενο

Λιακόπουλος...

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως και να'χει παίδες, κι ο Καραθεοδωρή ο ίδιος να'ναι, επιτρέψτε μου να προτιμώ να παίρνω τα μαθήματα ιστορίας μου από στορικούς και όχι φυσικούς. Αν το θέμα του ήταν η κίνηση των σωμάτων να πω μάλιστα, φυσικός ο άνθρωπος. Εν τω προκειμένω προσπαθεί να με μάθει την ιστοράι των Ελλήνων...

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι είναι φυσικός. Εξάλλου, και όταν μιλάει για ζητήματα σχετικά με φυσική, δε νομίζω ότι τα λέει καλύτερα. Αντιβαρύτητες, κοσμοσφαίρες, εσωτερική γη και δεν ξέρω εγώ τι άλλο! Εδώ δείχνει τα πίξελ από τις φωτογραφίες του Άρη και λέει ότι είναι οικοδομικά τετράγωνα.

Το πρόβλημα (μου) με τον κάθε Λιακόπουλο είναι ακριβώς το ίδιο με τους αστρολόγους. Εθίζουν το κοινό σε ένα σκεπτικό που δεν περιλαμβάνει καθόλου κριτική σκέψη. Επιλέγονται κάποια κομμάτια της ιστορίας και της πραγματικότητας, παρερμηνεύονται ώστε να μας βολεύουν, το βουτάμε στον εθνικισμό και στην υπερβολή, βάζουμε και λιγάκι κομπλεξισμό από πάνω και είμαστε έτοιμοι. Γι' αυτό με νοιάζει και η "πληροφορία" που έδωσες οmnislash. Την άκουσες κάπου, δεν το έψαξες πουθενά και την εμφανίζεις ως γεγονός. Το ίδιο κάνει κι ο Λιακόπουλος, αν και δεν μπορώ να καταλογίσω σ'εσένα ότι το κάνεις για να βγάλεις λεφτά.

Δημοσ.
Τουλάχιστον αυτός μάγκα μου έχει κάνει γερό κομπόδεμα.

Το ότι έχει κάνει κομπόδεμα σημαίνει ότι πρέπει να ταν θαυμάσουμε κιόλας? Εδώ ο βας-βας-βας ο Παρασκεύας έκανε κομπόδεμα και θα κάνει ακόμα μεγαλύτερο όπως φαίνεται, αυτός δεν θα κάνει? Σήμερα πρέπει να το παίζεις και λίγο γελοίος για να κάνεις κομπόδεμα.

Εγώ πιστεύω ότι τέτοιοι τύποι (Λιακόπουλος,Βελόπουλος και διάφοροι άλλοι λιγότερο γνωστοί που κυκλοφορούν στα κανάλια) είτε λένε όλες αυτές τις βλακείες επειδή δεν τους κόβει είτε ακόμα χειρότερα εξυπηρετούν, πέρα από την τσέπη τους πουλώντας βιβλία, και συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα! Δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο από όσο γνωρίζω έχουν πολιτευτεί με το ΛΑΟΣ. Βέβαια κάποιοι θα μου πείτε τι έχει το ΛΑΟΣ? Τίποτα! Απλά σε όλα τα κόμματα κάποιοι πρέπει να κάνουν τη βρώμικη δουλειά να μαζέψουν ψήφους από τα άκρα για να μπορεί να το παίζει άνετος ο "αρχηγός" και να "απορίπτει (και καλά) τα ακραία" στοιχεία. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη!

Δημοσ.

Σας το είπα και το ΞΑΝΑΛΕΩ. Λέει πολλά ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, όπως για τις Ελληνικές πυραμίδες ( υπάρχουν σε όλο σχεδόν τον κόσμο πυραμίδες, αλλά σε πολύ μικρότερα μεγέθη απο τις Αιγυπτιακές ). Παρόλα αυτά, έχει και τις μπόλικες αρλούμπες του που μας κάνουν και γελάμε.

Αλλά όντως αναφέρει πολλά σωστά ιστορικά στοιχεία, όπως για τα γράμματα του Αινστάιν στον Καραθοδωρή, για την έρημο Τακ λα μακαν κλπ.

Άμα καθίσετε και ψάξετε αρκετά απο όσα λέει, θα δείτε οτι είναι πέρα για πέρα αληθινά (!)

Δημοσ.

EKTELESTES, όντως σε οσα λέει υπάρχουν και αλήθειες. Το θέμα είναι ότι παίρνει αληθινά γεγονότα, ή θεωρίες, και τα κάνει έναν αχταρμά με εθνικιστικοχριστιανική προπαγάνδα,εξωγήινους,βριλ κλπ...

Δημοσ.
εν είναι τυχαίο ότι και οι δύο από όσο γνωρίζω έχουν πολιτευτεί με το ΛΑΟΣ.

Ανοίγεις πολιτική συζήτηση αλλά ο Λιακόπουλος είναι γραμματέας- συντονιστής πολιτικου γραφείου βουλευτή του ψηφοδελτιου επικρατείας του κυβερνώντος κόμματος

είτε λένε όλες αυτές τις βλακείες επειδή δεν τους κόβει είτε ακόμα χειρότερα εξυπηρετούν, πέρα από την τσέπη τους πουλώντας βιβλία, και συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα

Τώρα για τον άλλον (τον τρίτο της παρέας) πουλάει ιστορικά βιβλία.Και επειδή πουλάει κάποια βιβλία που ενοχλούν (Μαρκελινη Πλέυρη) η ασφάλεια( όχι οι μπατσοι άλλη ασφάλεια) τον καίει.Ναι κοίτα η ασφάλεια βαφτίζεται ανα καιρους κουκουλοφόροι, φασίστες δεν έχει πρόβλημα. ιστορικός είναι ο άνθρωπος αν δε βγάλει βιβλια πως θα ζήσει;Θ αγορευει στο Σύνταγμα;

Τώρα για τον τέταρο της παρεας που βγαίνειστο Μακεδονία ε τι να κάνουμε αφού ο κοσμος τον εξέλεξε;Δλδ για μένα χίλες φορες αυτοί οι πωλητές στη βουλή παρά η Γκερέκου η οι συνδικαλιστέςΠέρα από την ομάδα ε έχει και αυτός ιστρικά ντοκουμέντα

o super mod οποτε θει παρεμβαίνει για να μη το γυρίσουμε στα πολιτικά

εθνικιστικοχριστιανική προπαγάνδα

Για μένα προπαγάνδα ήταν η εκδήλωση της ΓΣΕΕ υπέρ του Πακιστανού που πήγαν να τον φυγαδεύσουν.Προπαγανδα είανι το φυλλαδιάκι της ΓΣΕΕ που βγάζει κάθε χρόνο υπέρ των μετανστών και καλά ότι μπαίνουν λεφτά στα ασφαλιστικά ταμεία).Δεν έρχεται να δει στην περιοχή μου πόσοι δουλευουν ανασφάλιστοι

Δημοσ.
Προπαγανδα είανι το φυλλαδιάκι της ΓΣΕΕ που βγάζει κάθε χρόνο υπέρ των μετανστών και καλά ότι μπαίνουν λεφτά στα ασφαλιστικά ταμεία).Δεν έρχεται να δει στην περιοχή μου πόσοι δουλευουν ανασφάλιστοι

Ωραία, δέχομαι ότι είναι προπαγάνδα, πως αναιρεί αυτό ότι και ο Λιακόπουλος κάνει προπαγάνδα? Δηλαδή σε ενοχλεί η προπαγάνδα των με αλλά στην περίπτωση Λιακό δεν σε ενοχλεί ?

Για τον πακιστανό που φυγάδευσαν, δεν το χα ψάξει ούτε με πολυ νοιάζει τι είχε γίνει, αν και είχα ακούσει διάφορα περίεργα ...

Δημοσ.

Σύμπτωμα μιας εποχής που ψοφάει για συνωμοσιολογία, επιφανειακή έρευνα, σκοταδιστικές κραυγές, υπερεθνικές δοξασίες και κομπογιαννιτισμό. Παντοπώληδες τύπου -όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω- καλούνται να μας διαφωτίσουν για τα σπουδαία που μας κρύβουν οι ισχυροί αυτής της γης, με γαρνιτούρα pixel που μεταμορφώνονται σε Παρθενώνες εκ του Άρη και γέμιση από αρλουμπολογία ικανή να πείσει τίποτα τρίχρονα με μαθησιακές δυσκολίες.

Το τηλεοπτικό μπουμπούκι φυσικά και χρησιμοποιεί κι αλήθειες, αλλιώς κανείς δε θα στεκόταν στην παραδοξολογία και μόνο που αραδιάζει...θα του επέστρεφαν μία μούτζα κι ένα 5? για να αγοράσει θηλειά να κρεμαστεί σε αντίθετη περίπτωση κι έχει κι ολόκληρη οικογένεια να θρέψει.

Δεν είναι χαζός προφανώς...γνωρίζει επαρκώς πως πάντα υπάρχουν αφελείς που θα αναζητήσουν σωτήρες για να τους ανοίξουν τα μάτια. Γι' αυτό και τα βιβλία του βρίθουν ανοησιών, βαρύγδουπων και αναπόδεικτων επιχειρημάτων, καθώς και συμπερασμάτων που προκύπτουν μονάχα αν έχεις τη φαντασία του Ντίσνεϋ. Το απίθανο μετατρέπεται σε πιθανό με ολίγη εθνική υπερηφάνια ως επικάλυψη. Άλλωστε είναι γνωστό πως οι προκομένοι αρχαίοι ημών πρόγονοι που είχαν ταξιδέψει σε όλο το σύμπαν, έχουν κληροδοτήσει το dna τους και σε αυτόν τον μεγάλο πνευματικό άνδρα που αύριο μεθαύριο είναι ικανός να βγάλει βιβλίο με τίτλο "Έτσι κλάνει το μπαρμπούνι: 2500 χρόνια μετά".

Δημοσ.
πως αναιρεί αυτό ότι και ο Λιακόπουλος κάνει προπαγάνδα? Δηλαδή σε ενοχλεί η προπαγάνδα των με αλλά στην περίπτωση Λιακό δεν σε ενοχλεί

κόιτα δεν είμαι δημοκράτης για να τα δέχομαι όλα.θεωρώ ότι ότι έχει στόχο α) τη δημιουργία μεγαλύτερων ταξικών αγώνων και β) την καλλιέργεια εθνικής συνείδησης και υπερηφάνειας (όχι τύπου εμείς οι ελληνες είμαστε οι καλύτερο εραστές) πρέπει να επικροτείται (για μένα).Αρα και αυτό που κάνει ο Λιακόπουλος με βρίσκει σύμφωνο αν και δε συμφωνώ με τις αρλούμπες που λέει αυτός ούτε οι αλλοι πωλητές βιβλίων.Η ΓΣΕΕ δε νομίζω να κάνει τπτ από τα δυο.

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά είναι προφανές ότι λέει πολλές αρλουμπες. Μπορει ομως να κρατιθουν και καποια πραματα απο τις εκπομπες του (πυραμιδες). Ο καθένας με την κρίση του αν θέλει βλέπει ή όχι. Εγω πάντως διασκεδάζω μαζι του. Υπαρχει βεβαια και η επιλογη του Βας-Βας-Βας ο παρασκευας για οποιον δε αρέσει ο Λιακο. Σηκοθειται απο καρεκλες, ντιβάνια, κρεβατια, καναπεδες κτλ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημοσ.

Αντί να ψάχνεις με το μεγεθυντικό φακό να ανακαλύψεις ψήγματα αλήθειας μέσα σε μια επιτηδευμένη κενοσοφία του πρωκτού για την πλέμπα, βλέπεις ένα ντοκιμαντέρ και δεν πάει στράφι κι ο χρόνος σου.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ανοίγεις πολιτική συζήτηση αλλά ο Λιακόπουλος είναι γραμματέας- συντονιστής πολιτικου γραφείου βουλευτή του ψηφοδελτιου επικρατείας του κυβερνώντος κόμματος

Και το λεγα εγώ ότι μοιάζει στον Καραμανλή (τόσο οπτικά όσο και στις κινήσεις κλπ) αλλά κανείς δεν μου έδινε σημασία!!!:razz:

• Super Moderators
Δημοσ.
Θέλετε να μιλήσετε για πολιτική?!?!? Μμμ??? Θέλετε να σας πω πως κλειδώνανε τα τόπικ το 33/!??!

ΤΣ ΤΣ ΤΣ Αμέσως ρε παιδί μου μη χάσεις (τι στο lucifer... αγκαλιά με το πι σι κοιμάσαι? :P).

Anyway, δεν κάνουμε πολιτική συζήτηση! Σχόλιο για την εμφάνισή του έκανα! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...