Προς το περιεχόμενο

Λιακόπουλος...

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διανύω φάση κατάθλιψης, οπότε thread σαν κι αυτό γεμίζουν τις μέρες μου με αχτίδες αισιοδοξίας. Διαπιστώνω εν τέλει πως υπάρχουν και χειρότερα.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
γενικά τα μέλη του κρόνιου λόμπι είναι φωτοφοβικά.

το καλοκαίρι το περνάνε σε ανήλιαγα παλάτια

???????????????????????Δεν κατάλαβα τπτ??????????????

Δημοσ.

για να κρινεις την απεναντι οχθη πρεπει να χεις περασει και απεναντι και εννοω οτι αγοραζοντας πολλα βιβλια του εν λογω κυριου οχι με την ιδιοτητα του συγγραφεος γιατι απο οσο γνωριζω εχει γραψει λιγα βιβλια σε σχεση μ αυτα που πουλαει ενα μπορω να πω οτι ενταξει εχει ενδιαφερον μονο σε συνομοσιολογους για να γινεται παιχνιδι ρε παιδι μου και να αυξανονται τα εσοδα του κτλ αλλα δεν μετανοιωσα που αγορασα με την εννοια οτι τα βιβλια παντα χρεαζονται για να χεις την γνωση μεσα απο αυτα και να μπορεις να κρινεις το οτιδηποτε

Δημοσ.
για να κρινεις την απεναντι οχθη πρεπει να χεις περασει και απεναντι και εννοω οτι αγοραζοντας πολλα βιβλια του εν λογω κυριου οχι με την ιδιοτητα του συγγραφεος γιατι απο οσο γνωριζω εχει γραψει λιγα βιβλια σε σχεση μ αυτα που πουλαει ενα μπορω να πω οτι ενταξει εχει ενδιαφερον μονο σε συνομοσιολογους για να γινεται παιχνιδι ρε παιδι μου και να αυξανονται τα εσοδα του κτλ αλλα δεν μετανοιωσα που αγορασα με την εννοια οτι τα βιβλια παντα χρεαζονται για να χεις την γνωση μεσα απο αυτα και να μπορεις να κρινεις το οτιδηποτε

Και αν επιτρέπεται τι έμαθες από αυτά τα βιβλία?

• Super Moderators
Δημοσ.
Και αν επιτρέπεται τι έμαθες από αυτά τα βιβλία?

Το ότι κάτω από το μοναστηράκι ζουν ...vryl

:-P

Δημοσ.

μια φορά που χα πετύχει την εκπομπή του (δε βλέπω τv) κάτι για διορισμούς ημετέρων έλεγε.φαίνεται πως ο gvaggis είανι από τους ημέτερους γι αυτό θίχτηκε

Και επειδή τον είχες πετύχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά κάνε μου την χάρη και χαλάρωσε..

Εγώ μπορεί να τον θεωρώ τραγικά αστείο αλλά τον έχω παρακολουθήσει τουλάχιστον 30 φορές έστω και για λίγο οπότε έχω γνώση για το τι κράζω.

Εσύ στρώσου να παρατηρήσεις το αντικείμενο πριν μπεις σε διαδικάσια αντίπαράθεσης,διαφορετικά γίνεσαι γελοίος.

Όσο για το βόλεμα...ακόμα γελάω!!να σαι καλα ρε......:-P :-P

Δημοσ.
Και επειδή τον είχες πετύχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά κάνε μου την χάρη και χαλάρωσε..

Δλδ τι λεγε και γέλασεσ;Οτι η Μακεδονία είναι ελληνική;Σας είπα αν έρθει κάποιος να σας πουλήσει κοπριά δε θα σας πει ότι κάνει και αυτό κάνει και εκείνο;Ε ετσι και αυτοί ως πωλητές πρέπει να τους βλέπουμε;

Ο Λιακόπουλος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων;

δε με πιστεύεις;

Δημοσ.

Φυσικά και δε σε πιστεύω. Βεβαίως, πάντοτε μπορείς να μου δώσεις ένα link και να με κάνεις να σε πιστέψω, αλλά μου φαίνεται λίγο χλωμό...

Δημοσ.

Λινκ δεν έχω πρόχειρο αλλά έχω μιλήσει με δυο αποφοτους στους τμήματος γύρω στα 40 και τους έκανε μάθημα.Εσυ που λες να ξέρει και γράφει για ΚαραΘοδωρή;

Δημοσ.

Καλά, ότι γράφει για τον Καραθεοδωρή τι σχέση έχει; Γιατί ο καθηγητής πανεπιστημίου να ξέρει περισσότερα για τον Καραθεοδωρή από κάποιον που δεν είναι καθηγητής;

Μήπως τους έκανε μάθημα φυσικής πριν δώσουν πανελλήνιες; Γιατί αυτό που έχω ακούσει εγώ είναι ότι ήταν καθηγητής φυσικής που έκανε φροντιστήρια στη Θεσσαλονίκη. Τέλος πάντων, αν είχε κάνει στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, κάτι μου λέει ότι θα το ανέφερε σε κάθε εκπομπή του και, όσο έχω παρακολουθήσει, δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο.

• Members
Δημοσ.
Έχω παρατηρήσει πως από τότε που παρακολουθώ μανιωδώς το Λιακόπουλο πέρδομαι κι αφοδεύω συχνότερα. Προφανώς το ακατάπαυστο γέλιο βοηθάει στην δραστηριοποίηση του εντερικού συστήματος. Κατάλληλος κι ως ομοιοπαθητικό φάρμακο κατά των αιμορροΐδων.

Αν και δεν τον παρακολουθούσα ποτέ μανιωδώς, παρόμοια συμπτώματα είχα κι εγώ γιατρέ μου... Από τότε που άκουσα για την μήνυση στο blogme.gr όμως, όλα αυτά έδωσαν τη θέση τους σε μια άσχημη αναγούλα...

Δημοσ.

Το οτι ηταν καθηγητης σε σχολειο το εχει πει και στην εκπομπη. Τωρα για Πανεπιστημιο δεν ξερω. Στην wikipedia γραφει αυτα (ναι, τον εχουν βαλει και στην wikipedia :mrgreen:):

"Dimosthenis Liakopoulos studied physics in Aristotle University of Thessaloniki and claims to have made extended studies — albeit, apparently, on a personal and not academic level — in astrophysics, world and Greek history, Greek Patristic texts, and the evolution of military technology throughout the centuries. He has worked for 20 years as a high school physics teacher. He claims to have worked for NATO for several years[citation needed] ; subsequently he quit and dedicated himself to TV shows and book publishing. His first television show was Δημοσθένους Διάλογοι (Demosthenes' Dialogues) which included interviews of scientists, historians and politicians. His latest TV show is Δυνατά και Ελληνικά (Loud and Greek) in which he promotes his personal beliefs about history, technology, and politics while advertising the books he publishes. These books are written either by himself or by some of his associates."

Δημοσ.

Ρε γιατρέ τι με πιστέψεις τι όχι ποιο το μέλημα μου;Aπλά σου λέω τι μου χουν πει δυο άτομα.Λεφτά θα παρω;Τουλάχιστον αυτός μάγκα μου έχει κάνει γερό κομπόδεμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...