Skia11 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μην το ψάχνεις! Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν τον καθηγητή! Μην ξεχνάς ότι και η Λουκά δίδασκε ως φιλόλογος σε σχολεία... :-? Believe it or not έχω δεί και χειρότερα στο Λύκειο απο την Λουκά....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Believe it or not έχω δεί και χειρότερα στο Λύκειο απο την Λουκά.... Me too... :-?
SL9S9 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Χαχα, Σηκωθείτε από ντιβανια, καναπέδες, καρεκλες, σκαμπό, πούφ... (πουφ δεν λεει - δεν το σκέφτηκε)
small change Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 αναφερομαι σε αυτο.αν και δεν μπορω πουθενα να βρω καλυτερες φωτο.... http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=5543 Καλά ρε αδερφέ, αφού ο ίδιος ο τύπος που έχει ανεβάσει τις φωτογραφίες λέει ότι είναι η κορυφή του βουνού: Στις 6:30 ολοι(300-400 ατομα) μαζευτηκαν στην πλευρα της κορυφης που βλεπει τη Μεσσηνια για να δουν το ''φαινομενο της Πυραμιδας''.Ο προφητης Ηλιας ειναι μια κορυφη με σχημα πυραμιδας και με την ανατολη του Ηλιου εμφανιζεται μια σκια πυραμιδας σε ολο το μεσσηνιακο!Πραγματικα φανταστικο!!! Μάλιστα πιο κάτω έχει φωτογραφίες της κορυφής όπου γράφει σαφώς "η κορυφή Πυραμίδα". Δες το και στη φωτογραφία δηλαδή, αυτό που βλέπεις είναι η σκιά της κορυφής προς τα δυτικά όπως ανατέλλει ο ήλιος. Αυτός που τραβάει βρίσκεται πάνω στην κορυφή με πλάτη προς τον ανατέλλοντα ήλιο. άμα κοιτάξεις καλά θα δεις ότι είναι σκιά και όχι ύλη.
poscaman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 λες?τι να σ πω...δεν το εχω ψαξει και πολυ το θεμα,δεν με ενδιαφερει αλλωστε.απ'τη Σπαρτη ειμαι κατα το ημισυ και το εχω ακουσει εκει...τωρα παραπανω δεν το χω κοιταξει...στο λινκ που εδωσα παντως, εχεις απολυτο δικιο....
gvaggis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Και που να πετύχετε τον προκάτοχο του Λιακόπουλου.. Τον ύψιστο,τρισμέγιστο,ανώτατο άρχοντα κύριο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ! ο οποίος είχε κάνει δώρο στο τραγουδιστή Σφακιανάκη κάτι αρχαία αγάλματα γιατί λέει έχει όνομάσει τα παιδιά του Φοίβο και Άρτεμη(ή κατί τέτοιο τέλως πάντων..)
omnislash Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Τον ύψιστο,τρισμέγιστο,ανώτατο άρχοντα κύριο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ! Εσύ φαντάσομαι είσαι καλύτερος .Μου τη σπάει γενικά να σχολιάζουν ανθρώπους που δεν τους αρέσει το επάγγελμα τους.Αν δε γουστάρεις μη δεις την εκπομπή του. ο οποίος είχε κάνει δώρο στο τραγουδιστή Σφακιανάκη κάτι αρχαία αγάλματα γιατί λέει έχει όνομάσει τα παιδιά του Φοίβο και Άρτεμη Ενώ αν είχε ονομασει τα παιδιά του Αχμετ και οσμαν και Αλί θα ταν πρότυπο πολυπολιτισμικότητας ωπα!θελω links,βιογραφια,φωτο.εκπομπες κτλ!!! μια φορά που χα πετύχει την εκπομπή του (δε βλέπω τv) κάτι για διορισμούς ημετέρων έλεγε.φαίνεται πως ο gvaggis είανι από τους ημέτερους γι αυτό θίχτηκε Kαι φίλτατοι ο Λιακόπουλος ήταν καθηγητής φυσικής στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων.ε δε νομίζω εσεις να χετε τα κόστια να γίνετε καθηγητές (μόνο για διορισμούς στο δημόσιο είστε και να παουμε λαμαρίνα για να ρίξουμε τη χαζογκόμενα) Το ότι λέει βλακειες προσπαθώντας να πουλήσει είανι μέρος της δουλειάς του.Ολι οι πωλητές λένε αρλούμπες για να πείσουν το υποψήφιο θύμα
marios1957 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Στραγάλια-φυστίκια-πασατέμπος-σάμαλι-τσιπς-κωωωωωκ.Ρύθμιση καρέκλας,αμορτισέρ στο γαλλικό,ακουστικά,κλείσιμο της πόρτας.
poscaman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 και ελεγα τι μου λειπει τον τελευταιο καιρο απ'το Insomnia...
omnislash Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Σε αυτά που γραψα έχετε να προσθέσετε τπτ; η αραδιάζετε αρλούμπες;
Petza Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Εγώ πάλι γιατί προτιμώ τύπου Λουκά (βγάζει και γέλιο) , από κάτι νεοκουλτουριάρικα μπουμπούκια να χρεώνουν την Πάντειο με Ferrari και 500 χιλιόμετρα μοκέτας ?????
blueviper Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Έχω παρατηρήσει πως από τότε που παρακολουθώ μανιωδώς το Λιακόπουλο πέρδομαι κι αφοδεύω συχνότερα. Προφανώς το ακατάπαυστο γέλιο βοηθάει στην δραστηριοποίηση του εντερικού συστήματος. Κατάλληλος κι ως ομοιοπαθητικό φάρμακο κατά των αιμορροΐδων.
FilipposMD Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Όχι ότι έχει νόημα να αντικρούει κανείς τον omnislash, αλλά αυτό δεν το άντεξα. Ο Λιακόπουλος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων; :-? :shock: Λες να έχει τσιμπήσει και κανά νόμπελ και να μην το έχουμε αντιληφθεί;
Dikemou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Που 'σαι ρε bv, 3 σελίδες σε πήρε αυτήν τη φορά...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.