Προς το περιεχόμενο

Λιακόπουλος...

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ήταν στη NASA αλλά πάντως είναι μόνιμα στη.. μάσα:mrgreen:

Για του μη γνωρίζοντες υπάρχει ένα blog σατυρικό των πεπραγμένων του κορυφαίου τηλεπλασιέ βιβλίων-σαβουροπακέτων το funel

ΌΟοοταν οι άλλοι τρώγαν βαλανίδιααααα.. ο λιακό έτρωγε με ανοιχτές αγκάλες! (και συνεχίζει ως duracel)

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο άνθρωπος είναι επιστήμονας και πολύ ψαγμένος παρακαλώ. Τώρα τελευταία μάλιστα έδειξε φωτογραφίες από πολυκατοικίες στον πλανήτη Άρη. Κρίμα που δεν είχε πιο κοντινά πλάνα να δούμε και τα ονόματα στα κουδούνια...

Δημοσ.

κάποια απο αυτα που λέει όντως βγαίνουν πραγματικα αλλα όσων αφορα εξωγήινους κτλ το έχει παρακάνει με αποτελεσμα καποια πραγματα που μπορει καποιος να κατσει και να βαλει λιγο το μυαλο του να δουλεψει να μην το κανει μονο και μονο επειδη τον βλεπει να φέρεται ετσι.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κρίνεις ανθρώπους De@th L0rd και να τους χαρακτιρίζεις σκουπίδια.Ειδικά έναν άνθρωπω που απότι κατάλαβα δεν γνωρίζεις και πολύ αλλά το έχεις δεί ελάχιστες φορές ή μάλλον άκουσες να λένε άλλοι κάποια πράγματα.

Μπορώ να σε κρίνω κι εγώ τώρα ή να σε χαρακτηρίσω πράγμα που δεν θέλω γιατί δεν σε ξέρω.Αλλά είμαι σίγουρος πως τα μέλη του insmomnia ΄΄εχουν μυαλό και σκεύτονται και δεν είναι μονόπλεύρα άτομα σαν εσένα!!!

Δημοσ.

άντε μην κάθεστε σηκωθείτε και τηλεφωνήστε από ντιβάνια, καναπέδες, αιώρες, σκαμπό, ο κηπουρός έχει ιδρώσει ήδη!!!!!

χα χα χα ρε τι λέει ο άτιμος για να πουλήσει

Δημοσ.

δεν θα αναφερθω καθολου στο Λιακοπουλο,δεν αξιζει καν.

ενα σχολιο διαβασα για ελληνικες πυραμιδες.δεν ισχυριζομαι ουτε οτι τις πυραμιδες στην αιγυπτο τις εχτισαν Ελληνες ουτε οτι οι Αιγυπτιοι εκλεψαν την τεχνολογια απο εμας.αυτο το οποιο δηλωνω ειναι οτι υπαρχει πραγματι πυραμιδα στον Ταϋγετο.καταγεγραμενη και παραμενει ενα μυστηριο ακομα για τους αρχαιολογους

Δημοσ.

poscamav, δεν ξερω για πια πυραμιδα λες.... απλα η κορφη του Ταυγετου μιαζει με πυραμιδα. Καθε καλοκαιρι ανεβενουν χιλιαδες αν8ρωποι στον ταυγετο και στην κορφη (που μιαζει με πυραμίδα).

Δημοσ.
....Για του μη γνωρίζοντες υπάρχει ένα blog σατυρικό των πεπραγμένων του κορυφαίου τηλεπλασιέ βιβλίων-σαβουροπακέτων το funel...

[mod lol on]Για όσους δεν κατάλαβαν,αυτό είναι "εν δεινάμει και εν εξελίξει" απαρχή διώξεων για το insomnia,μιας και "αναρτά" ιστοσελίδα με χλευαστικό/υβριστικό περιεχόμενο για τον τηλεπωλητή...[/mod lol off]

Δημοσ.

Παιδια ενα θα πω για τον Λιακοπουλο.Ειναι θεωρω τσαρλατανος που παει να εκμεταλλευτει το παθος μερικων.

Το περσινο καλοκαιρι (αν θυμαμαι καλα) ειχε 'προσφορα' το βραβευμενο απο την ακαδημια Αθηνων βιβλιο του Αριστ.Ε.Κωνσταντινιδη 'Οι Ελληνικες λεξεις στην Αγγλικη γλωσσα' 40+ ευρω ενω εκανε γυρω στα 20 ευρω (το ξερω γιατι το εχω παρει και για μενα και για δωρο σε 2-3 αλλους).

Ευκαιριες και προσφορες σου λεει μετα!

ΥΓ:Το βιβλιο το συνιστω ανεπιφυλακτα!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Επίσης σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο συγκεκριμένος "τηλεοπτικός αστέρας" (γιατί μόνο έτσι μπορώ να τον χαρακτηρίσω) είναι αυτός που έκανε τη μήνυση προς τον ιδιοκτήτη του blogme επειδή φιλοξενούσε στον κατάλογό του ένα link απο το http://funel.blogspot.com/ !!! Και ο άνθρωπος δικάζεται σε μερικές ημέρες! Ενώ φυσικά το funel εξακολουθεί να λειτουργεί (και καλά κάνει!).

Ο τύπος συγκεντρώνει άρθρα που βρίσκει δεξιά και αριστερά στο internet και τυπώνει αβέρτα βιβλία με τα οποία εντυπωσιάζεται η κυρά Κούλα από την άνω κολοπετινίτσα...:evil:

Δημοσ.
poscamav, δεν ξερω για πια πυραμιδα λες.... απλα η κορφη του Ταυγετου μιαζει με πυραμιδα. Καθε καλοκαιρι ανεβενουν χιλιαδες αν8ρωποι στον ταυγετο και στην κορφη (που μιαζει με πυραμίδα).

αναφερομαι σε αυτο.αν και δεν μπορω πουθενα να βρω καλυτερες φωτο....

http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=5543

Δημοσ.

Το χειρότερο είναι ότι δεν έχει πείσει μόνο την κυρία Κούλα, αλλά και άλλα φρούτα, όπως για παράδειγμα έναν καθηγητή λυκείου, ο οποίος λέει στους μαθητές ότι οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι κάτοικοι της γης, έχτισαν τις πυραμίδες και τους αντέγραψαν και οι Αιγύπτιοι, ήταν οι κάτοικοι της αρχαίας Ατλαντίδας και μάλιστα πετούσαν και είχαν και λοιπές υπερφυσικές δυνάμεις, ενώ να μην ξεχάσουμε ότι στην πίσω πλευρά της Σελήνης υπάρχει μια ελληνική αποικία. Όλα αυτά βέβαια ενώ καραδοκεί η Κόκκινη αρκούδα (βλέπε Ρωσία) και δεν αφήνουν και οι Τούρκοι να εκμεταλλευτούμε το πετρέλαιο που υπάρχει στην Τσαμουρια!

• Super Moderators
Δημοσ.
Το χειρότερο έιναι ότι δεν έχει πείσει μόνο την κυρία Κούλα, αλλά και άλλα φρούτα, όπως για παράδειγμα έναν καθηγητή λυκείου, ο οποίος λέει στους μαθητές ότι οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι κάτοικοι της γης, έχτισαν τις πυραμίδες και τους αντέγραψαν και οι Αιγύπτιοι, ήταν οι κάτοικοι της αρχαίας Ατλαντίδας και μάλιστα πετούσαν και είχαν και λοιπές υπερφυσικές δυνάμεις, ενώ να μην ξεχάσουμε ότι στην πίσω πλευρά της Σελήνης υπάρχει μια ελληνική αποικία. Όλα αυτά βέβαια ενώ καραδοκεί η Κόκκινη αρκούδα (βλέπε Ρωσία) και δεν αφήνουν και οι Τούρκοι να εκμεταλλευτούμε το πετρέλαιο που υπάρχει στην Τσαμουρια!

Μην το ψάχνεις! Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν τον καθηγητή! Μην ξεχνάς ότι και η Λουκά δίδασκε ως φιλόλογος σε σχολεία...

:-?

Δημοσ.
Μην το ψάχνεις! Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν τον καθηγητή! Μην ξεχνάς ότι και η Λουκά δίδασκε ως φιλόλογος σε σχολεία...

:-?

Ω Θεέ μου, σοβαρά μιλάς; Είναι σίγουρο αυτό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...