IoannisDr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Χαίρεται guyz..Μετά από πρόσφατο format και εγκατάσταση των windows,προσπάθησα να αναβαθμήσω τους drivers της nvidia geforce 6600 από την 8.1.9.5 vers. Το ακριβές μοντέλο της κάρτας είναι MSI NVIDIA GEFORCE6600-NX6600-VTD256..Στο site της nvidia δεν υπάρχουν για το συγκεκριμένο μοντέλο, οπότε επέλεξα να κατεβάσω αυτούς για GeForce and TNT2 (93.71_forceware_winxp2k_english_whql). Μέχρις εδώ όλα καλά,μόλις όμως τους εγκατέστησα και έκανα restart,μάυρισε η οθόνη!! Έτσι αναγκάστηκα να μπω σε safe mode και να τους κάνω roll back..Ξέρει κανείς τι παίζει?Υπάρχει λύση με αυτούς τους drivers ή να δοκιμάσω άλλους και ποιούς?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια συμβουλή.. Λοιπόν ξαναδοκίμασα να τους εγκαταστήσω αλλά αυτή τη φορά έκανα πρώτα unistall τους προηγούμενους nvidia drivers και έκλεισα τα πάντα (antivirus,msn κτλ)...Τώρα δουλεύουν μια χαρά!
panos4ever Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Εχω Και Εγω Το Ιδιο Μοντελο Καρτασ Γραφικων Και Αντιμετωπιζω Κι Εγω Το Ιδιο Προβλημα Με Τουσ Drivers. Στο Warcraft 3 Μου Βγαινουν Κατι Μαυρα Χαζα Στην Οθονη Και Μετα Κολλαει! Γβδφγσδηγηδγγγηγ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.