Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με κάρτα δικτύου help pls

Xvipes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.μια μέρα στο άσχετο η κάρτα δικτύου τα έπεξε.

όποτε πήγενε να επικοινωνήσει με το router έκανε restart το p.c και μόλις έκανα uninstall τους drivers και δοκίμασα να τους κάνω πάλι install μου έβγαζε το παρακάτω μήνυμα

ethernetprobpf6.jpg

τελικά κατάλαβα(κάνοντας καινούργια εγκατάσταση τα windows σε άλλο σκληρό)ότι το πρόβλημα είναι στα windows.γιατί στα φρέσκα windows η κάρτα δούλευε μια χαρά.

έβαλα τα windows απο πάνω αλλά δεν άλλαξε τπτ.

υπάρχει καμιά λύση?δεν θέλω να κάνω format μιας και έχω πολλά προγράματα μέσα και είναι μπελάς να τα ξαναβάζω

Δημοσ.

Κοίτα τι θα κανεις θάνο, Κανε remove hardware πρώτα από το device manager, μετά κλείσε το pc βγάλε την κάρτα την pci και ξανά βάλε την, άνοιξε το pc again και ξανάβαλε drivers να δεις τι παίζει!!!

Δημοσ.

η κάρτα δικτύου είναι onboard οπότε είναι λίγο δύσκολο να την βγάλω :P

το system restore το έχω απενεργοποιήσει... :S

Δημοσ.

Από τα Δεύτερα Windows πάρε το αρχείο ini που έχουν δημιουργήσει τα Windows και κάντο paste στα πρώτα σου Windows. Από την στιγμή που σου βγάζει πρόβλημα στο ini όταν το αντικαταστήσεις λογικά θα παίξει.

Δημοσ.

το έκανα αυτό που είπες και βασικά δεν πείρα μόνο αυτά τα αρχεία αλλά σχεδόν όλο τον φάκελο των windows και τον έκανα replace στα "χαλασμένα" και δεν κατάφερα τπτ.έκανα uninstall ότι σχεδόν πρόγραμα είχα βάλει και πάλι δεν κατάφερα τπτ...

από ότι φαίνετε δεν γλυτώνω το format...αλλά ρε γμτ ακόμα δεν μπορώ να κτλβω τι χάλασε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...