levados Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω firmware για αυτό το φορητό dvd player?
Compaq99 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Entopisa to Aitro fdv200 sto e-shop.gr me allh firma. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770439 http://www.zicplay.com Sta downloads ths zicplay den yparxei fw.As elpisoume sto mellon
Voodooman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Το αγόρασε ο πατέρας μου στην εξευτελιστική τιμή των 70 ευρώ πριν από τρεις μήνες και ακόμη παίζει! Μπορεί να μην είναι τίποτα το εξαιρετικό, αλλά για 70 ευρώ είναι απίστευτο. Αν είχαμε και ένα firmware για ελληνικούς υπότιτλους, θα του το έπαιρνα με το ζόρι! Αν μπορούσε κάποιος να κάνει κάτι...
kastorasgr Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Και γω το έχω βάλει στο αυτοκίνητο της δουλειάς. Πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του. Αν μπορεί κάποιος ας γράψει ποια τα αντίστοιχα μοντέλα με το ίδιο firmware μήπως και βρούμε κάτι για τα Ελληνικά srt κτλ.
pvassiliadis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Κανένα νεότερο σχετικά με το αν μπορεί να αλλάξει το firmware ώστε να παίζει και ελληνικούς υπότιτλους;
kastorasgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Αυτο περιμένουμε όλοι, αλλά... Πάντως επειδή καταλαβαίνω ότι για κάποιον που γνωρίζει, μια τέτοια μετροπή firmware, όπως και να χει ειναι χρονοβόρα, αν μπορει, να δώσει οδηγίες για την μετατροπή, αν νομίζει οτι μ αυτές μπορώ να το προχωρήσω εγώ, ή κάποιος άλλος φίλος που γνωρίζει κάποια στοιχειώδη πράγματα. Να βγάλουμε εμείς δηλαδή την δουλειά που απαιτεί χρόνο, και να μας καθοδηγεί. Αν είναι δυνατό κάτι τέτοιο φυσικά, και δεν λέω ανέφικτα πράγματα.
Compaq99 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Dystyxos me to chipaki ths sunplus poy exei dyskolo to vlepo.Psaxnontas sto site ths Zicplay vlepo "Divx certified" kai "180o image rotation".Epeidh variemai na psakso to manuali nomizo oti to Aitro den exei tetoia.Kainoyrio logismiko mhpos gia tis 180o?
pvassiliadis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Πιο ακριβώς chipaki της sunplus έχει ξέρουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.