cordobros Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 τα εχω εδω και 5 μερεs σε DSP english,και ειμαι σε γενικεs γραμμεs παρα πολυ ικανοποιημενοs. εαν συνηθισεισ το νεο περιβαλλον και τισ θεσεισ των εφαρμογων ολα ειναι απλα. δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με οτι περασα μεσα εκτοs απο το πολυμηχανημα που παροτι κατεβασα νεουs drivers δεν το εγκαθιστα. με 2 γιγα μνημη που εχω και με συγχρονωs ενεργοποιημενο το aero και με κατεβασμα απο ιντερνετ και σερφαρισμα και εγγραφη με νερο ,δεν υπαρχει κανενα προβλημα και οι αλλαγεs γινονται ταχυτατα. οποιοs τα βαλει δεν ξαναγυριζει στα XP.
danaos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Ναι; Και φαξ πώς θα στέλνουμε; Αν έχεις ακούσει, τα home premium παπαλα fax. Μόνο από business και πάνω...
cordobros Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 δηλαδη εσυ δεν τα περνειs λογω φαξ; παρε τα ultimate. με 180 ευρω καθαρισεs.
danaos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Θα τα πάρω, αλλά θα ήθελα να έχω και φαξ, θα ήθελα να δουλεύει και ο scanner μου που δε δουλεύει σε vista, θα ήθελα εν τέλει, να μη χρειαστώ να κάνω τις χίλιες μύριες αναβαθμίσεις στα περισσότερα προγράμματά μου... Ίσως τα βάλω σε ένα δεύτερο pc, από το οποίο δε θα εξαρτάται η καθημερινή μου δουλειά, άρα και η υγεία των νεύρων μου...
cordobros Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 στο ειπα οτι και μενα το πολυμηχανημα δεν δουλευει,αλλα δεν ειναι και παμφαγα οπωs μαs κανανε να πιστευουμε. εγω βεβαια εχω core2 duo 6700E,και 2 γιγα ram,αλλα απο καρτα γραφικων εχω μετρια μια asus 6600 στα 256,και το aero δεν κλεινει ποτε.
danaos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Συμφωνώ ότι δεν είναι παμφάγα. Και με pentium 4 2g και πάνω τρέχουν μια χαρά. Η συμβατότητα του software με χαλάει λιγάκι...
cordobros Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 πιστευω οτι πολυ συνταμα θα εκλειψουν αυτα τα προβληματα. εγω το πολυμηχανημα το πηρα πριν 2 μηνεs 85 ευρω και τωρα τοβαλα να το πουλησω 40 ευρω.
danaos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Όμως το δικό μου το scanner, πρώτον είναι παλιό πια (scanjet 4470c HP), δεύτερον δουλεύει άψογα και το λυπάμαι να το πετάξω (είχα δώσει και αρκετά τότε που το πήρα...)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Kαντε ενα παρτισιον στον δισκο, και φτιαξτε ενα καινουριο με μεγεθος 3GB, και βαλτε εκει XP για να στελνετε FAX. Σε games τα δοκιμασατε? Γιατι ηταν ψιλοαπογοητευση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.