Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορά τηλεόρασης TFT

homer a1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία τηλεόραση για τους γονείς μου. Αν και δεν θα με πείραζε να πάρω CRT ο διαθέσιμος χώρος κάνει την επιλογή της TFT μονόδρομο.

Καθώς δεν υπάρχει ψηφιακός αποκωδικοποιητής, πιάτα κλπ, προτεραιότητα είναι η καλή ποιότητα εικόνας παρά οι εξαιρετικές δυνατότητες.

Υπάρχει κάποια οθόνη σε καλή τιμή στις 19-21 ίντσες; Κάποιο site ελληνικό ή ξένο με αξιόπιστα reviews; Υπάρχει λόγος να αγοράσω ευρεία; Υπάρχουν κανάλια που να εκπέμπουν ήδη σε αυτή τη διάσταση ή να προγραμματίζουν κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

δεν θυμαμαι τιμες περιπου http://www.pixmania.com/gr/gr/523875/art/samsung/tceaunaoc-lcd-16-9-19-48.html ...παντως θα σ προτεινα οτι βρεις σε προσφορα κ σ καθεται καλα η εικονα στο ματι...αν ασχολειτε κ με xbox h ps3 να παρει οθονη με 1920 x 1080 pixels αναλυση π ειναι πλεον οι full hd(high definition).

απο καναλια θα χανεις λιγο απο πανω κατω ή μια μικρη παραμορφωση αλλα οχι κατι ιδιαιτερο...μεχρι τωρα μονο το ΣΚΑι ειναι σε 16/9.

σε αυτες τις ιντζες παιζει να βρεις κ 4/3 ανετα...

Δημοσ.

Αν είναι έτσι τα πράγματα με τα κανάλια τότε θέλω οπωσδήποτε 4:3.

Αξίζει να ψωνίσω από μαγαζί του εξωτερικού;

Μήπως θα έχω πρόβλημα με καμένα pixels ή το πρόβλημα στις τηλεοράσεις δεν είναι τόσο έντονο όσο στις οθόνες υπολογιστών;

Δεν σκοπεύω να χρησιμοποιήσω την οθόνη με παιχνιδομηχανές. Είναι αποκλειστικά για χρήση τηλεοπτικού προγράμματος

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για μια μικρή (19"-21") tft-lcd. Από μάρκες τι παίζει?

Ποιες είναι οι καλύτερες, ας πούμε, σε αυτόν τον τομέα? Δλδ, συμβατότητα με digital σήμα, IO ports κ.ά. Για χρήματα έως 350?.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...