Προς το περιεχόμενο

Αcer Recovery disk

kostaspap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Xαιρετω τα μελη του φορουμ.Καταρχην θα ηθελα να διευκρινισω οτι εκανα αναζητηση αλλα δε βρηκα αυτο που εψαχνα.Το θεμα εχει αναλυθει πολλες φορες αλλα χωρις συγκεκριμενη απαντηση στο θεμα που με απασχολει.

Λοιπον ,καηκε ο σκληρος του laptop ,acer 2001 wlmi, sto service ηταν αψογοι ,μεσα στην εγυηση αντικατασταθηκε ο σκληρος και περαστηκαν τα windows kai io drivers .Ολα δουλευουν ρολοι.

Το προβλημα ειναι οτι θελω να φτιαξω ενα recovery disk να το εχω για παν ενδεχομενο.Οταν ανοιξα το λαπτοπ δε μου εβγαλε τετοια επιλογη.Τι μπορω να κανω τωρα για να το δημιουργησω?με ποιο προγραμμα και πιο τροπο?

Ευχαριστω εκ των προτερων...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμ αν δεν κάνω λάθος η Acer στα cd της έχει μια εφαρμογή που σου φτιάχνει recovery cd. Αν δε μπορείς να κάνεις αυτό, βρες το Norton Ghost, φτιάξε μια εικόνα του δίσκου σου και κάθε φορά που θες να κάνεις επανεγκατάσταση του λειτουργικού, να φορτώνεις την εικόνα και έτσι ο υπολογιστής θα γυρνάει στην προηγούμενη κατάσταση.

Για πες μου κάτι άλλο τώρα σχετικά με το service. Μου' χει χαλάσει το DVDRW και σκέφτομαι να τους το πάω. Έχω αγοράσει την επέκταση εγγύησης, που αν δεν κάνω λάθος μου το φτιάχνουν μέσα σε 5 μέρες or something. Πότε το πήγες και πόσο καιρό στο κράτησαν; Σε ποιο service το πήγες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...