jimmyfis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Γεια σας παιδια.. εχω το εξής πρόβλημα... Θέλω να βλέπω όλα τα εικονίδια μου στο tray και δεν γίνεται με τίποτα. Εχω απενεργοποιήσει την απόκρυψη των εικονιδίων από το task manager αλλά πάλι δεν φαίνται όλα. Αυτο που διωρθώνει τα πράγματα είναι το TuneUp styler 2 (TuneUp Utilities 2007).. αλλά μόνο για μία φορά.αν κάνω επανεκίνηση ή κλείσω το pc και το ξανανοίξω πάλι φαίνονται τα μισά. ένα από τα εικονίδια ειναι και το μεγάφωνο.. Έχει κανεις καμια ιδέα; Ευχαριστώ Δημητρης
chriss01 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 gia pata run msconfig sto BOOT.INI deksia kanto 30 an den einai kai restart h sto sturtup tsekare ta prog poy theleis
jimmyfis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 gia pata run msconfig sto BOOT.INI deksia kanto 30 an den einai kai restart h sto sturtup tsekare ta prog poy theleis ηταν 30 και ειναι όλα όσα θέλω τικαρισμλενα...το πρόβλημα ειναι οτι τα φορτώνει αλλά δεν τα εμφανίζει...αν κανω επιδιώρθωση απο το Tuneup τα δείχνει κανονικά αλλά μόνο για μια φορά οπως λέω παραπάνω... ευχαριστώ παντως...
smilefreeware Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Σε μένα εκτός απ΄αυτό στο boot κολλάει 1 λεπτό και η taskbar. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Εχω ψάξει για ιούς, spy , services, startup κλπ. Δεν ξέρω , κάτι μου ξεφεύγει σίγουρα. Μου τρώει διάφορα εικονίδια, ανάλογα πως του τη δώσει. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι ξεμένει ένα rundll32 το οποίο και που το πετάω από τη μνήνη δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπως επίσης κάποια στιγμή τρέχει το regedit το οποίο δεν ξέρω, είναι ύποπτο ? (Ξέρω τι κάνει αλλά δεν ξέρω ποιός το χρησιμοποιεί). Ευτυχώς δηλ. που είναι Plug-and-play και δεν έχουμε πρόβλημα !!!!!!!!!!!!!
jonkal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς είναι και αυτό στο tray? Γιατί αν δεν είναι ενεργοποιημένο μπορεί να τα σβήνει. Δες το γιατί σου το λέω στο περίπου. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα.
smilefreeware Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς είναι και αυτό στο tray? Γιατί αν δεν είναι ενεργοποιημένο μπορεί να τα σβήνει. Δες το γιατί σου το λέω στο περίπου. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα. Δεν κατάλαβα αν λες για μένα.
jimmyfis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς είναι και αυτό στο tray? Γιατί αν δεν είναι ενεργοποιημένο μπορεί να τα σβήνει. Δες το γιατί σου το λέω στο περίπου. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα. οχι δεν ειναι στο tray, το πρόγραμμα αυτο κάνει κατι σαν reload των εικονιδίων... επίσης το κάνει αφού κανει log off και on μετα... ίσως η λύση να είναι στη registry αλλά δεν έχω εμπειρία εκει... τα φωτα σας... Δημητρης
hackermon1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 plhktrologhsse msconfig kai apo ekei pata kanonikh ekkinhsh kai emfanish olwn twn drivers
jimmyfis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 plhktrologhsse msconfig kai apo ekei pata kanonikh ekkinhsh kai emfanish olwn twn drivers nope...δεν γίνεται τίποτα... τα φτιάχνω (με το tune up) κανω επενακινηση και μετα εξαφανίζονται παλι... δοκίμασα να τα φτιάξω και να κανω επανεκινηση με το msconfig αλλα παλι τα ίδια. υπαρχει κάποιος τρόπος να κάνω την αποθήκευση των ρυθμίσεων που κάνουν τα windows κατα τον τερματισμό? εχω μια μικρή εντύπωση οτι κατι φταίει εκει.. καθε φορά οτι κι αν κανω μετα την επανεκινηση ξεκιναει στην ίδια κατάσταση...μισα εικονίδια... ευχαριστώ
smilefreeware Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 nope...δεν γίνεται τίποτα...τα φτιάχνω (με το tune up) κανω επενακινηση και μετα εξαφανίζονται παλι... δοκίμασα να τα φτιάξω και να κανω επανεκινηση με το msconfig αλλα παλι τα ίδια. υπαρχει κάποιος τρόπος να κάνω την αποθήκευση των ρυθμίσεων που κάνουν τα windows κατα τον τερματισμό? εχω μια μικρή εντύπωση οτι κατι φταίει εκει.. καθε φορά οτι κι αν κανω μετα την επανεκινηση ξεκιναει στην ίδια κατάσταση...μισα εικονίδια... ευχαριστώ Κάνε μια δοκιμή με αυτό. Εγώ μόλις το εγκατέστησα και κάτι μου φαίνεται ότι κάνει. Είμαι στις δοκιμές ακόμη. http://www.monmouth.com/~mlin/files/TraySaverSetup.exe Βρήκα και αυτό αν έχεις όρεξη για διάβασμα http://winhlp.com/WxSystray.htm
jimmyfis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Κάνε μια δοκιμή με αυτό. Εγώ μόλις το εγκατέστησα και κάτι μου φαίνεται ότι κάνει.Είμαι στις δοκιμές ακόμη. http://www.monmouth.com/~mlin/files/TraySaverSetup.exe Βρήκα και αυτό αν έχεις όρεξη για διάβασμα http://winhlp.com/WxSystray.htm σε ευχαριστω...δεν τα δοκιμασα ακομα αλλά απο το λίγο που διαβασα μαλλον ειναι το πρόβλημα που εχω και λογικά θα λυθεί ευχαριστω και πάλι...θα ξαναστείλω οταν το κανω να πω εντυπώσεις...
smilefreeware Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Βρέθηκε, βρέθηκε !!!!!!! (τουλάχιστον για την δική μου περίπτωση). 1. Right-click My Computer, and then click Manage. 2. Click Services and Applications. 3. Double-click Services. 4. In the Services list, right-click SSDP Discovery Service, and then click Properties. 5. On the General tab, in the Startup type drop-down list, click Disabled. 6. Click OK. { Το 4. στα Ελληνικά (Υπηρεσία εντοπισμού SSDP) } Το πήρα από http://www.mydigitallife.info/2006/01/04/system-tray-icon-missing-from-system-tray-in-windows-xp/ Επειδή είδα ότι έχεις το (TuneUp Utilities 2007). Στο δικό μου έκανα με τη σειρά Registry cleaner Registry defrag Tuneup SystemControl / Correct Problems / Explorer,desktop,taskbar and send To και μετά αυτά που γράφω πιό πάνω. Ελπίζω να σου κάνει και σένα, γιατί από ότι διάβασα υπάρχουν πολλές περιπτώσεις. Το search στο google ήταν (missing tray icons).
jimmyfis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Βρέθηκε, βρέθηκε !!!!!!! (τουλάχιστον για την δική μου περίπτωση). 1. Right-click My Computer, and then click Manage. 2. Click Services and Applications. 3. Double-click Services. 4. In the Services list, right-click SSDP Discovery Service, and then click Properties. 5. On the General tab, in the Startup type drop-down list, click Disabled. 6. Click OK. { Το 4. στα Ελληνικά (Υπηρεσία εντοπισμού SSDP) } Το πήρα από http://www.mydigitallife.info/2006/01/04/system-tray-icon-missing-from-system-tray-in-windows-xp/ Επειδή είδα ότι έχεις το (TuneUp Utilities 2007). Στο δικό μου έκανα με τη σειρά Registry cleaner Registry defrag Tuneup SystemControl / Correct Problems / Explorer,desktop,taskbar and send To και μετά αυτά που γράφω πιό πάνω. Ελπίζω να σου κάνει και σένα, γιατί από ότι διάβασα υπάρχουν πολλές περιπτώσεις. Το search στο google ήταν (missing tray icons). Να εισαι καλα αδελφέ... Την λύση αυτή την είχε και στο αρθρο που έστειλε ο smilefreeware (thanks again) αλλά δεν έλεγε ή δεν βρήκα που ειναι αυτή η υπηρεσία...πάντως εγώ την έβαλα στο auto και οχι disabled μιας και δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει αλλα αφού έλυσε το πρόβλημα δε θέλω και να μάθω χεχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.